Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sad ce svi u Sabac i u Mitrovicu. Ove mucenike u Svilajncu sto vise po krovovima bez vode i `leba otpisali svi.

Ove moje iz Kragujevca zabole dupe da organizuju odlazak za druge, obliznje opstine, sad zvao da pitam. Trstenik, Cuprija, Aleksinac su gotovi da padnu. Tek ujutru ako Crveni krst organizuje neki prevoz, a i to daj Boze.

Totalna dezorganizacija i rasulo.

quote_icon.png
Оригинал поставио eremita
далиборе, да ли боре.... стварно си К.**** од овце.......

Završili smo sa raspravom jer je teško komunicirati sa bićima na nižem stepenu razvoja. Ti "kulturni radnik".... e moj Mito. Ona potopljena krava ima više kulture od tebe. Pijavice budžetska...

1. Нисам ја "културни радник" НЕГО ЈАДНИ УМЕТНИК У ОВОЈ ЗЕМЉИ...

2. Ти уопште НЕ ЗНАШ ШТА ТО ЗНАЧИ: КУЛТУРА !!!

3. Нисам ја "ПИЈАВИЦА БУЏЕТСКА"... погрешно си протумачио неке моје постове....... јер не могу
и не желим да откривам свој идентитет.

4. Твоја заљубљеност у ЕУ-НАЦИСТЕ коштаће тебе пуно више него мене.......јер ја сам, за разлику од
тебе - ПОТПУНО СЛОБОДАН.

5. И да....... стварно смо ЗАВРШИЛИ РАСПРАВУ !!! :cool:

Sad ce svi u Sabac i u Mitrovicu. Ove mucenike u Svilajncu sto vise po krovovima bez vode i `leba otpisali svi.

Ove moje iz Kragujevca zabole dupe da organizuju odlazak za druge, obliznje opstine, sad zvao da pitam. Trstenik, Cuprija, Aleksinac su gotovi da padnu. Tek ujutru ako Crveni krst organizuje neki prevoz, a i to daj Boze.

Они у Косовској Митровици се још држе...

1. Нисам ја "културни радник" НЕГО ЈАДНИ УМЕТНИК У ОВОЈ ЗЕМЉИ...

2. Ти уопште НЕ ЗНАШ ШТА ТО ЗНАЧИ: КУЛТУРА !!!

3. Нисам ја "ПИЈАВИЦА БУЏЕТСКА"... погрешно си протумачио неке моје постове....... јер не могу
и не желим да откривам свој идентитет.

4. Твоја заљубљеност у ЕУ-НАЦИСТЕ коштаће тебе пуно више него мене.......јер ја сам, за разлику од
тебе - ПОТПУНО СЛОБОДАН.

5. И да....... стварно смо ЗАВРШИЛИ РАСПРАВУ !!! :cool:

Tako je, jadan si. Nešto tačno da napišeš danas.

Pronađen vatrogasac koji se utopio

petak, 16 maj 2014 16:42 Autor: Branko Vučković

Pripadnici Vatrogasno - spasilačke jedinice i Gorske službe spašavanja pronašli su danas oko 15 časova vatrogasca Dejana Lazarevića (42) iz Topole koji se juče utopio spašavajući jednog meštanina iz nabujale Jasenice.

Njegovo beživotno telo pronađeno je u reci Jasenici u ataru sela Gorovič, stotinak metara nizvodno od mesta na kome je nestao.

Pored pripadnika Vatrogasno-spasilačke brigade u potrazi za nestalim vatrogascem učestvovali su i meštani okolnih sela, koji sa bezbedne udaljenosti, pregledali priobalje, a u potragu su bili uključeni i pripadnici Gorske službe spašavanja.

http://www.rtk.co.rs/sumadija/item/16657-pronađen-vatrogasac-koji-se-utopio

wAAAABJRU5ErkJggg==
Оригинал поставио eremita

Извини али ако те боли туки ЗА СТРАДАЊЕ ХИЉАДА ЉУДИ; ТВОЈИХ СУНАРОДНИКА И ЊИХОВЕ ИМОВИНЕ....... ти си обичан идиЈот !!!

пајсеру ствари су једноставне иди испред мене а ја ћу за тобом;)
о томе да ћеш ти неког да тераш то је могло код броза данас јок

Е, свашта.... ја сам само помисли да си ти особа која има САВЕСТ..... извини....... :cool:

Dunav ugrožava naselja na levoj obali kod Beograda: Borču, Ovču, Kotež, Krnjaču... Lokalni krizni štabovi apeluju nan hitnu pomoć!

- Hitno su potrebni pumpe i creva! Apel opštinskog štaba Palilule - mole se građani koji imaju pumpe i creva da ih stave na raspolaganje.Kontakt: 060 0294425 i 060 6688834 - kaže se u saopštenju

I onda mi nešto uzmemo i pljujemo Amerikance oni su ovakvi oni su onakvi.

Posle uragana Katrina, preko 30.000 volontera, tesara, majstora i zidara došlo je u Nju Orelans da pravi kuće ljudima koji su ostali bez krova nad glavom.

Baš me zanima, s obzirom da je u Srbiji ionako nezaposlenost preko 30% (nezvanično), koliko Vas će se odazvati pozivu, a biće ga, da pomogne svojim sunarodnicima.

Back