Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
јел беше садашњи самозвани премијер био министар одбране иако је неспособан за војску и шта је урадио?????

Чим се ПРОДАО страним обавештајним службама - УНИШТАВАО ЈЕ И УНИШТИО ВОЈСКУ...... све је то тачно......... али није сада у питању ОН -------- него МИ СВИ ЗАЈЕДНО........

I onda mi nešto uzmemo i pljujemo Amerikance oni su ovakvi oni su onakvi.

Posle uragana Katrina, preko 30.000 volontera, tesara, majstora i zidara došlo je u Nju Orelans da pravi kuće ljudima koji su ostali bez krova nad glavom.

Baš me zanima, s obzirom da je u Srbiji ionako nezaposlenost preko 30% (nezvanično), koliko Vas će se odazvati pozivu, a biće ga, da pomogne svojim sunarodnicima.

Sta ti znaci ovo `koliko Vas`? Ja idem ujutru u CK pa da vidim s njima, drugacije ne mozes i da hoces. Evo, ima ovde jos mojih zemljaka, pozivam i druga rusofila Specijalnog Korespondenta da zajedno sutra idemo, pa cemo za nedelju dana opet da se poprckujemo na forumu ko i do sad, kad prodje haos.

јел беше садашњи самозвани премијер био министар одбране иако је неспособан за војску и шта је урадио?????

Pa ništa,vojska je uništena od kada je ukinuto obavezno služenje.Ne služi vojska samo za ratovanje!

- - - - - - - - - -

profesionalci po NATO standardu,sta ocekujes?

Ništa,videli smo u Gruziji kakva je vojska po NATO standardima!

Sta ti znaci ovo `koliko Vas`? Ja idem ujutru u CK pa da vidim s njima, drugacije ne mozes i da hoces. Evo, ima ovde jos mojih zemljaka, pozivam i druga rusofila Specijalnog Korespondenta da zajedno sutra idemo, pa cemo za nedelju dana opet da se poprckujemo na forumu ko i do sad, kad prodje haos.

Ако ћеш да обезбедиш превоз важи, пошто ја кола немам.

Чим се ПРОДАО страним обавештајним службама - УНИШТАВАО ЈЕ И УНИШТИО ВОЈСКУ...... све је то тачно......... али није сада у питању ОН -------- него МИ СВИ ЗАЈЕДНО........
О томе је требало размишљати на изборима.

Ако ћеш да обезбедиш превоз важи, пошто ја кола немам.

Nema prevoz, nego mi rekose u Situacionom centru da Grad nista nije organizovao za susedne opstine, neke odlaske, mobilizaciju i da ujutru zovem Crveni krst, jer oni organizuju neki prevoz. Sad, gde idu i da li samo nose cebad i hranu, pojma nemam. Ali, zvacu sabajle, mozes i ti. Ako samo nose vodu i hleb, onda nista od svega.

Back