Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa jedino ako Obrenovcem ne plutaju mrtvi pa zbog toga. Ono, na sednici Vlade i jeste tako izgledao, sav bled i raspadnut od panike.

Увелико у Обреноцу ВЕЋ ПЛИВАЈУ МРТВЕ ЖИВОТИЊЕ - што значи ужасну и катастрофалну ИНФЕКЦИЈУ и РАЗНЕ БОЛЕСТИ.........за све......

- - - - - - - - - -

Idite kupite vode. Večeras isključuju vodu i struju. Voda je zaražena

Да...... и то сам чуо------- да се у Београду ИЗЛИЛА КАНАЛИЗАЦИЈА И ДА ЈЕ ВОДА ЗА ПИЋЕ НЕИСПРАВНА........ не знам колико је то тачно.......

BnxemvpCQAIBC9u.jpg

Sava kod Šapca!

Немам нарочита материјална средства, нити довољно физичких и здравствених могућности да лично одем на поплављена места, али сам сам већ скупила неке ствари, да их упутим црвеном крсту...

Ja još juče odvojila dve pune torbe garderobe i cipela/čizama i malo pre svratim do Muzeja 25 maj , to mi najbliže, da vidim s njima kada da to donesem , a oni zatvoreni čak ni čuvara ne videh...stoka parazitska budžetska krpeljasta.

Nosi ti to njima dole "na ruke"
Ne verujem da išta od stvari koje se tako šalju završi tamo gde je namenjeno.

Bar deo će završiti iako sam i sama pre par godina naletela na jednu aždaju CK Savskog Venca u mojim pantalonama i košulji i ladno je ocinkarila glavešinama ali ovo je ipak tragedija velikih razmera i ne verujem da će smeti da se zezaju s tim bar u ovom momentu.

Tuga...meni izgleda da cine sve sto mogu a pitanje je koliko mogu pored ovih koji razmisljaju kao hotelijeri u Nisu :sad2:

Hebo on svoju mamu, evo 20 godina je ladio usta i lajao, on bi ovo, on bi ono, znao je, kao i svi mi, sta ovoj zemlji treba, a cim se dohvatio vlasti, jedini prioritet mu je bio kako uci u EU,..................a kamo vojska, kamo brane, pumpe, infrastruktura, fabrike,...................ma dobro je SESELJ rekao, ovi ce biti spremniji da izdaju Srbiju nego Tadic:evil:

Увелико у Обреноцу ВЕЋ ПЛИВАЈУ МРТВЕ ЖИВОТИЊЕ - што значи ужасну и катастрофалну ИНФЕКЦИЈУ и РАЗНЕ БОЛЕСТИ.........за све......

- - - - - - - - - -

Да...... и то сам чуо------- да се у Београду ИЗЛИЛА КАНАЛИЗАЦИЈА И ДА ЈЕ ВОДА ЗА ПИЋЕ НЕИСПРАВНА........ не знам колико је то тачно.......

Gde si to čuo, ja sada ušla u kuću ???

Je l' ozbiljno da trčimo po vodu ?

- Pozivu premijera Srbije Aleksandra Vučića da se nađe 1.500 dobrovoljaca iz Beograda spremnih da pomognu u odbrani Šapca, odazvali su se i navijači Crvene zvezde i Partizana.

"Grobari" su se organizovali preko društvenih mreža i put Šapca će krenuti u dve ture. Deo njih će se večeras okupiti u 20.30 ispred "Arene", dok će druga grupa krenuti rano ujutru.

"Delije" se okupljaju ispred zgrade SD Crvena zvezda kod stadiona "Marakana" odakle će oko 20 časova krenuti autobusi za Šabac.

Vodostaj na reci Savi je iz minuta u minut sve veći, a prognoze za večeras i ujutru nisu ohrabrujuće. Očekuje se da će Sava dostići 735 centimetara, što je za 145 centimetara više od dosadašnjeg maksimuma.

Odbrana Šapca počela je na nekoliko punktova, pa se džakovi sa peskom postavljaju na nasip kako bi ga ojačali i spremili da primi poplavni talas koji nikada do sada nije zabeležen na Savi.

Hebo on svoju mamu, evo 20 godina je ladio usta i lajao, on bi ovo, on bi ono, znao je, kao i svi mi, sta ovoj zemlji treba, a cim se dohvatio vlasti, jedini prioritet mu je bio kako uci u EU,..................a kamo vojska, kamo brane, pumpe, infrastruktura, fabrike,...................ma dobro je SESELJ rekao, ovi ce biti spremniji da izdaju Srbiju nego Tadic:evil:

Ajde ne lupaj...porucio je eu da nam ne salje 10 ili 20 hiljada evra nego ako hoce da pomognu neka posalju ozbiljnu pomoc a sve one jahte u marini beogradskoj ce da konfiskuje posto vlasnici ne daju...jesi zato besan?

Back