Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam da li je neko postavljao, meni je skroz simpatičan stav vlasti na Voždovcu. Odmah su pokazali bahatost i to je dobro jer će ljudi pre da se opasulje.

http://tolikoodmene.wordpress.com/2014/05/21/dragi-tviterasi-2/

Samo vi kritikujte i objavljujte ovakve i slicne tekstove - ima svima da nam filtriraju i cenzurisu internet...
Recimo sa obrazlozenjem dezinformacije,defetizam i sl i sl....
Dosao je kraj - svaki poejdinac postaje rob i svojina vladajuce gomile

10369044_682983118422120_4903012302212209276_o.jpg

Naselje Zvecka, deo gradske zone Obrenovca, 16.maj.

Ne kolega, ti nisi dobro povezao stvari, vlast je kriva sto je dozvolila da joj svako vrslja nebom i zemljom, a dalju krivicu necu ni da nabrajam

da nije ovoga bilo bi nesto drugo... zato treba imati vlast koja je postovana u svetu i koja ce da pokaze civilizovan stav i da ima isto takav nastup pa se oni spolja ne bi dosetili na nesto slicno sto je za sada u domenu projekcija jer je nedokazivo....

Samo vi kritikujte i objavljujte ovakve i slicne tekstove - ima svima da nam filtriraju i cenzurisu internet...
Recimo sa obrazlozenjem dezinformacije,defetizam i sl i sl....
Dosao je kraj - svaki poejdinac postaje rob i svojina vladajuce gomile

ako se osecas kao rob ovih primitivaca, sta da ti radim... masa obrazovanih mladih ljudi je posle poslednjih izbora resila da ide napolje.... i po prvi put ih razumem

- - - - - - - - - -

ku noc srbijo.

Ne znam da li je neko postavljao, meni je skroz simpatičan stav vlasti na Voždovcu. Odmah su pokazali bahatost i to je dobro jer će ljudi pre da se opasulje.

http://tolikoodmene.wordpress.com/2014/05/21/dragi-tviterasi-2/

:roll:

znas ko je vlast na vozdovcu pa nemoj da te ovo cudi.

- - - - - - - - - -

Честитам "господи" СНС-овцима што су успели да намакну потребних 0,64% штете. Сад ће добити нивац из иностранства да подмире своје гласачко тело.

jos jedno predizborno obecanje ispunjeno :ok:

- - - - - - - - - -

Svakih 10 minuta na pinku hvale vucica za sjajnu reakciju tokom poplava :dash:

kad hiljadu puta ponovic laz, ona postane istina

dakle nabijaju kvotu.

:roll:

znas ko je vlast na vozdovcu pa nemoj da te ovo cudi.

- - - - - - - - - -

jos jedno predizborno obecanje ispunjeno :ok:

- - - - - - - - - -

kad hiljadu puta ponovic laz, ona postane istina

dakle nabijaju kvotu.

pa znas kako...najveci broj njihovih glasaca su nepismeni asocijalni "gradjani" i penzioneri koji i nemaju internet pa gutaju sve sto im tv i dnevna stampa serviraju...

sad ce svi oni kolektivno da svrsavaju na vucica i njegove "zasluge".

Forumasi, ajmo sad ozbiljno,
zao mi je zbog ove nepogode koja je pogodila sve nas...samo....
citava zemlja je stala skroz na skroz,
Meni istekla registracija pa sam se danas baktao s tim - gde god dodjem nema nigde nikog...prazni shalteri..sve stoji..nema ni 1 stranke ..samo ja..
Osim toga stanujem blizo poste - evo vec 2 dana skoro i da nema nikakvih posiljni (osim verovatno racuna za placanje i sudskih utuzenja za dugove razno razne)
Ceo kombi od 1.5 tone dodje a istovare 1 (slovima jednu kutiju) :sad2:
Kako za ovo sto sam i sam video verovatno u svim mogucim privrednim, osluznim i ostalim delatnostima
Ili se to samo meni ucinjelo...
Ovaj time-out mnogo vecu stetu pravi nego ova postojeca....

Nego drugari koji je vas odgovor zasto je 7 dana nakon poplave u Srbiji i dalje 500-600 nestalih ljudi iz Obrenovca u vremenu "dobre organizacije vlade", mobilnih, fiksnih, interneta, twittera, facebooka, smsova, whatsappova , vibera i ostalih nacina komunikacije ?

Nego drugari koji je vas odgovor zasto je 7 dana nakon poplave u Srbiji i dalje 500-600 nestalih ljudi iz Obrenovca u vremenu "dobre organizacije vlade", mobilnih, fiksnih, interneta, twittera, facebooka, smsova, whatsappova , vibera i ostalih nacina komunikacije ?
Боље то питај оне који су гласали за ову што неспособну, што издајничку владу.

Или, оне, заправо у највећем броју, који нису изишли на изборе, давши тако индиректно глас издајницима.

Или, оне који нису прихватили понуду о уједињавању иоле патриотске опозиције, већ паметовали у самозаваравању о "сигурних 7%"...

Боље то питај оне који су гласали за ову што неспособну, што издајничку владу.

Или, оне, заправо у највећем броју, који нису изишли на изборе, давши тако индиректно глас издајницима.

Или, оне који нису прихватили понуду о уједињавању иоле патриотске опозиције, већ паметовали у самозаваравању о "сигурних 7%"...

Kostunica je uvideo svoju gresku, zato se i povukao. cudi samo cinjenica da jos nisu izabrali novog lidera, a DSS to svakako treba, neko da povuce napred.

- - - - - - - - - -

SPECIJALNI TIMOVI JOŠ NISU UŠLI U SVE DELOVE OBRENOVCA
Svi se plaše šta će zateći u ovim selima

M. R. Petrović | 22. 05. 2014. - 18:40h | Komentara: 1
Veliko Polje, Belo Polje i Šljivica su tri mesta kod Obrenovca za koje se vlasti najviše plaše šta će zateći. Njih je Kolubara prvo potopila i voda se još nije povukla. Juče je bila duboka i do dva metra.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/467421/Svi-se-plase-sta-ce-zateci-u-ovim--selima

Back