Svakih 10 minuta na pinku hvale vucica za sjajnu reakciju tokom poplava 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne znam da li je neko postavljao, meni je skroz simpatičan stav vlasti na Voždovcu. Odmah su pokazali bahatost i to je dobro jer će ljudi pre da se opasulje.
http://tolikoodmene.wordpress.com/2014/05/21/dragi-tviterasi-2/
Ne kolega, ti nisi dobro povezao stvari, vlast je kriva sto je dozvolila da joj svako vrslja nebom i zemljom, a dalju krivicu necu ni da nabrajam
Samo vi kritikujte i objavljujte ovakve i slicne tekstove - ima svima da nam filtriraju i cenzurisu internet...
Recimo sa obrazlozenjem dezinformacije,defetizam i sl i sl....
Dosao je kraj - svaki poejdinac postaje rob i svojina vladajuce gomile
Samo vi kritikujte i objavljujte ovakve i slicne tekstove - ima svima da nam filtriraju i cenzurisu internet...
Recimo sa obrazlozenjem dezinformacije,defetizam i sl i sl....
Dosao je kraj - svaki poejdinac postaje rob i svojina vladajuce gomile
Nisam verovala da ce mi padati na pamet da napustim Srbiju, ali sada, po prvi put, ozbiljno razmisljam o tome.
Nisam verovala da ce mi padati na pamet da napustim Srbiju, ali sada, po prvi put, ozbiljno razmisljam o tome.

bas napisah nesto ali vidim da ga nema.. posto smo bili svedoci da se pretnje nisu brisale, ako ti neko odavde kojim slucajem zatrazi adresu ime i prezime ili fon te devojke sa tvitera, nek ti da prvo svoj maticni broj.....
mozda ce maksimalno 5% ljudi moci da napuste zemlju - posle se nece ni mogi izaci i da oces , nekakav kolektivni karantin - kazamat mi se javlja ali ne u tako bliskoj buducnosti
Nesto poput bivseg DDR-a 1961-1989
Ne znam da li je neko postavljao, meni je skroz simpatičan stav vlasti na Voždovcu. Odmah su pokazali bahatost i to je dobro jer će ljudi pre da se opasulje.
http://tolikoodmene.wordpress.com/2014/05/21/dragi-tviterasi-2/
Честитам "господи" СНС-овцима што су успели да намакну потребних 0,64% штете. Сад ће добити нивац из иностранства да подмире своје гласачко тело.

Svakih 10 minuta na pinku hvale vucica za sjajnu reakciju tokom poplava![]()
znas ko je vlast na vozdovcu pa nemoj da te ovo cudi.
- - - - - - - - - -
jos jedno predizborno obecanje ispunjeno
- - - - - - - - - -
kad hiljadu puta ponovic laz, ona postane istina
dakle nabijaju kvotu.
pa znas kako...najveci broj njihovih glasaca su nepismeni asocijalni "gradjani" i penzioneri koji i nemaju internet pa gutaju sve sto im tv i dnevna stampa serviraju...
sad ce svi oni kolektivno da svrsavaju na vucica i njegove "zasluge".

Nego drugari koji je vas odgovor zasto je 7 dana nakon poplave u Srbiji i dalje 500-600 nestalih ljudi iz Obrenovca u vremenu "dobre organizacije vlade", mobilnih, fiksnih, interneta, twittera, facebooka, smsova, whatsappova , vibera i ostalih nacina komunikacije ?
Боље то питај оне који су гласали за ову што неспособну, што издајничку владу.Nego drugari koji je vas odgovor zasto je 7 dana nakon poplave u Srbiji i dalje 500-600 nestalih ljudi iz Obrenovca u vremenu "dobre organizacije vlade", mobilnih, fiksnih, interneta, twittera, facebooka, smsova, whatsappova , vibera i ostalih nacina komunikacije ?
Боље то питај оне који су гласали за ову што неспособну, што издајничку владу.
Или, оне, заправо у највећем броју, који нису изишли на изборе, давши тако индиректно глас издајницима.
Или, оне који нису прихватили понуду о уједињавању иоле патриотске опозиције, већ паметовали у самозаваравању о "сигурних 7%"...
SPECIJALNI TIMOVI JOŠ NISU UŠLI U SVE DELOVE OBRENOVCA
Svi se plaše šta će zateći u ovim selima
M. R. Petrović | 22. 05. 2014. - 18:40h | Komentara: 1
Veliko Polje, Belo Polje i Šljivica su tri mesta kod Obrenovca za koje se vlasti najviše plaše šta će zateći. Njih je Kolubara prvo potopila i voda se još nije povukla. Juče je bila duboka i do dva metra.