Pomoc-proteini!!!

Nakon 4 meseca treninga dobio sam 10ak kg uz kreatin i protein i kada sam prestao nisam izgubio ni gram na kilazi, ali u obimu ruke, ramena, nogu, vrata mnooogo sam izgubio.

Kako je moguce da na vagi ne smrsam, a da izgledam kao da sam izgubio dobrih 5 kg?
Svi me smaraju koliko sam smrsao, sto primecujem i sam ali vaga kaze drugacije.
Sada sam ponovo krenuo posle 3 meseca sa treningom (i kreatinom) pa me zanima neko da pojasni ako moze...

Ehehe, smejete se mojoj muci....i ja sam poceo sebi....
Ajde bre dajte nesto ozbiljno receno mi je da je to kao normalno posto imam oko 68-70 kg jednostavno sam 'opao' pa se primeti, kao da imam 80 kg ne bi se toliko primecivalo...
Ali uvek ja to proverim ovde sigurniji ste mi

Moze da ima ali samo za vreme treninga. Narocito kada je trening jako naporan i zahteva mnogo energije. Tada dosta vode sa dekstrozom ce ti dati vise energije da zavrsis trening, nego sama voda.
Za vreme vaterpolo sezone kada imamo mesec dana izuzetno teske plivacke treninge tada pijem oko 0.7 l vode sa dektrozom.
Naravno u bilo koje drugo vreme piti dekstrozu je samo stvaranje sala nista drugo.

E nacita se o kreatinu, svega i svacega a niko jasno da kaze da li je stetan
ako se uzima duze od 2-3 meseca!?

Npr. koristim ga vec 3 meseca, bez faze punjenja. Prvih 20-30 dana sam pio
po 10g danima kad treniram, a vec 2 meseca pijem po 5g samo danima kad treniram(4 puta nedeljno).
Pa me zanima jel mogu da nastavim da picim po 5g i narednih 3-4 meseca?
Hvala unapred

E pricao mi ortak o preparatu zove se GEHAMAKS, kaze da su to tablete,uticu na hormon rasta(teraju hormon da radi) i kosta oko 2100 din. Kaze da je dobio 6kg za mesec dana, ali nije znao da li su to dodaci ishrani ili klasicni steroidi. Pa ako neko moze da mi kaze nesto vise o tome,bio bih zahvlan. Kako deluju,da li su stetni...itd

Ja sam u 7. razredu imao "jadnih" 57kg.Posle manje od godinu dana imam 71kg.:D:D:D
Sa 170 cm na 174 cm......to bas i nije nesto....Ali nista nisam koristio,Treniram veslanje vec 3-4 godine i verovatno od toga rastem i dobijam masu.Da li mogu i ja da pocnem da koristim to sve ili sam jos uvek mlad????
Hvala unapred

Bio bih zahvalan kada bi mi neko rekao sta misli o proteinima(pre svega mega mas),treba mi masa, a cuo sam da ta cuda imaju trenutno dejstvo(ortak je koristio kreatin i cim je prestao bukvalno se izduvao).Zanima me za koje vreme bi mogao sa mega mas-om da dobijem na kilazi i koliko,i takodje da li cu nakon prestanka koriscenja izgubiti stecenu kilazu?[/QUOTE

Ako ćeš da prestaneš da piješ posle dva meseca, a posle tri i da vežbaš, nemoj ni da počinjš.
Bez dve, do tri godine vežbanja nema dobre figure.

E pricao mi ortak o preparatu zove se GEHAMAKS, kaze da su to tablete,uticu na hormon rasta(teraju hormon da radi) i kosta oko 2100 din. Kaze da je dobio 6kg za mesec dana, ali nije znao da li su to dodaci ishrani ili klasicni steroidi. Pa ako neko moze da mi kaze nesto vise o tome,bio bih zahvlan. Kako deluju,da li su stetni...itd

Ja sam koristio GH MAX i to 2 puta otkad treniram . Odlicna stvar ...eli evo ti pa malo procitaj cemu sluzi ;)

http://www.pansport.co.yu/new/catalog/index.php?id=UN131

e mrzi me da citam sve, vidim rekli su ti da proteini i kreatini nisu stetni, naravno ako se pravilno koriste, bla,bla,bla..... nisam procitao da li su ti rekli da pijes sto vise vode dok ih uzimas i da u najvecoj meri IZBEGAVAS ENERGETSKA PICA, iz licnog iskustva dok sam pio najobicnije proteine, pokazao je savrsene rezultate, doduse pet puta teretana i 9 kosarkaskih treninga nedeljno, e pa sam se kao istripovao ako pijem npr. red bul necu biti umoran i da ce mi pomoci da podnesem napor (koliko glupo,sramota me), desilo se da je to dovelo do toga da jedan trbusni misic ispusti skoro sve i kreatine i proteine,sve mi je otislo u bubrege zbog cega sam lezao dve nedelje u bolnici dok me nisu skroz izlecili....nije lose da znas......

E sad mi treba neko ko se razume u ove stvari, i konkretno zna...
Za par nedelja moram da idem na vadjenje krvi (radi kontrole), a poslednje vadjenje krvi je pokazalo da su svi parametri normalni.
U medjuvremenu uzimam kreatin pa me zanima koliko se kreatinin i urea (ili jos nesto) mogu povecati tokom koriscenja kreatina (poslednje vadjenje sam imao kreatinin 96, a normalne vrednosti su od 74-124, a ureu 3,7 a normalno je 2,5-7,5 ) dakle sve je u redu.
Ovo sam nasao na netu

KREATININ - otpadna materija koja se iz organizma odstranjuje mokraćom

• Normalne vrednošti u krvi: 80-125 mikromola/l za muškarce, a 64-107 mikromola/l za žene
• Treba da se zabrinete čak i ako su vrednosti vrlo malo povećane jer to pokazuje da bubrezi ne "pročišćavaju" krv kako bi trebalo. Uzrok može da bude i jak proliv koji je doveo do dehidracije organizma.

Zanima me sta me ceka da ne poludi doktor kad vidi nove rezultate. Dakle koliko se ove vrednosti mogu povecati?
Hvala

Rekoh da dignem temu iz mrtvih... Imam jedno pitanje, Ako uzimam kreatin 2 meseca, i posle toga nastavim sa redovnim treninzima i kvalitetnom ishranom, hocu li izgubiti masu koju sam dobio uzimanjem kreatina ili ce ona ostati?

Back