baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
razumem ja tebe šta oš da kažeš vazdušasta
...al kao što rekoh, teško je da osoba od 175 cm(bavila se sportom il ne) ima baš mere 90-60-90...samo sam na to aludirala...a naravno da je lepa devojka lepa devojka, bez obzira na "mere"...
...al kao što rekoh, teško je da osoba od 175 cm(bavila se sportom il ne) ima baš mere 90-60-90...samo sam na to aludirala...a naravno da je lepa devojka lepa devojka, bez obzira na "mere"...

...htedoh reci da sam vidjalu tu gradju kod klupskih drugarica...ono merili nas ponekad pa smo znale proporcije vidis da imam deformaciju i danas se premeravam, na vagu ne stajem ali znam u centimetar obime...mislim da je to 90 - 60 -90 najcesce kod miksa prirodne gradja i toniranih misica...bar je moje iskustvo takvo...ono moras da imas prirodno vece grudi a ostalo moze da se napravi...ja znam da od poznatih i visokih to imaju Liz Harli, Ela Mekferson i Monika...ne znam za njih ali kod ovih mojih bese zasluzan sport...

za mjerenje, dodaje joj centimetre gore muska gradja skeleta
... njihovo je samo da izgledaju drugacije i da im zene zavide na tome , mozak tu igra totalno nebitnu ulogu (sto naravno ne znaci da nisu pametne ali je nebitno) ...zasto bi uopste bile poznate samo na osnovu izgleda ako nisu drugacije od vecine zena ili ako se bar ne veruje da su im dimenzije "cudo prirode"