Pomereni parametri....

razumem ja tebe šta oš da kažeš vazdušastaz;)...al kao što rekoh, teško je da osoba od 175 cm(bavila se sportom il ne) ima baš mere 90-60-90...samo sam na to aludirala...a naravno da je lepa devojka lepa devojka, bez obzira na "mere"...z:)

razumem ja tebe šta oš da kažeš vazdušastaz;)...al kao što rekoh, teško je da osoba od 175 cm(bavila se sportom il ne) ima baš mere 90-60-90...samo sam na to aludirala...a naravno da je lepa devojka lepa devojka, bez obzira na "mere"...z:)

Ma da upetljah se ziva:rumenka:...htedoh reci da sam vidjalu tu gradju kod klupskih drugarica...ono merili nas ponekad pa smo znale proporcije vidis da imam deformaciju i danas se premeravam, na vagu ne stajem ali znam u centimetar obime...mislim da je to 90 - 60 -90 najcesce kod miksa prirodne gradja i toniranih misica...bar je moje iskustvo takvo...ono moras da imas prirodno vece grudi a ostalo moze da se napravi...ja znam da od poznatih i visokih to imaju Liz Harli, Ela Mekferson i Monika...ne znam za njih ali kod ovih mojih bese zasluzan sport...

heidi_klum_modeling-749.jpg

ako ona ima razliku od 30cm izmedju "struka" i gornjeg i donjeg dijela.... :lol:

da da...leticija ima 170cm...koliko sada vidoh jedina...pa Kejt Mos ima 173cm...ostale minimum 175cm do 183cm koliko ima Ela Mekferson...ma da i zavisi kako je kome rasporedjeno...za struk najvise zavisi koliko unazad ide guza jer ona pravi volumen i gura veci obim...komentarisale smo Zizel da ne verujete njen obim je 87 - 58 - 85 na 180cm a deluje da nema tako uzan struk nego jedino objasnjenje je guza koja je trcasta

Zar je moguce da stvarno verujete u te proporcije iliti dimenzije :confused:

Po meni je to gotovo nemoguce, uzmite santimetar u ruke, pa zamislite struk od recimo 60cm na 1.80cm ... a i sem toga koliko su ti podaci nepouzdani najbolje govori sto sam X puta procitala uvek neku drugaciju informaciju ....npr Kejt Mos nije visoka 173cm vec168cm , a vise verujem u ovo drugo jer je zaista mala....

Drugo a vezano za kilazu je da zamislite kako bi bolesno trebalo da izgledaju ti super modeli da na 180cm imaju 50kg... to je nemoguce jer izgledale bi kao kosti i koza (nigde ne bi bilo dupeta, sisa i ostalog,..) a i na tu visinu svakako da su im i kosti teze od recimo neke od 165cm

Najuprostenije da objasnim svrhu manekenki a to je da postoje samo zato sto izgledaju drugacije od ostalih zena (nebitno da li to postizu dijetama ili genetskom predispozicijom)
... koja bi svrha bila da ima se divimo , gledamo ih na TVu, slusamo njihove savete, ...da dobijaju platu ako nisu drugacije od ostalih z:hm: ... njihovo je samo da izgledaju drugacije i da im zene zavide na tome , mozak tu igra totalno nebitnu ulogu (sto naravno ne znaci da nisu pametne ali je nebitno) ...zasto bi uopste bile poznate samo na osnovu izgleda ako nisu drugacije od vecine zena ili ako se bar ne veruje da su im dimenzije "cudo prirode"

Poslednja izmena:

Back