Pomereni parametri....

...ma ne bre...nesto oko 150cm...videla sam njene slike iz skole, niza je od svih Meksikanaca pa sad ti vidi...ne znam ja sta oni objavljuju sada, ona je imala garant operaciju brade, nosa, epilaciju citavog tela i silikone...ja se cudom cudim kada je uporedim da je to uopste ista osoba[/U]...toliko je izmenjena
:)
Mozda ponekom i ne treba...mogla bi da uzmes i tu opciju u obzir...neko nema sta da prekriva a i ako ima bas ga briga da to radi...:cao:
hajde i da kazemo da nemas potrebu za operacijama, dosta ljudi nema, ali,
zar bez skidanja viska dlaka sa tijela? :neutral:

:)

hajde i da kazemo da nemas potrebu za operacijama, dosta ljudi nema, ali,
zar bez skidanja viska dlaka sa tijela? :neutral:

Hhahahaahahhaahahahahahahahahhahah:zimag:...tako tipicno, nemam argument uhvaticu se za nebulozu...Unsaie svaka SVAKA zena ima 20-50 dinara za brijac...zilet, britvu a poneka cak i za vosak...mislim ono 200 dinara je...Ti si kazala da mi NEMAMO mogucnosti da radimo plastiku...prosecne zene jel...za zilet uzmimo da svi imaju novac

pa da, to je jedina razlika, u manjku novca za prepravljanje na efikasniji nacin

Pa i nije bas...prvo da poznajes Latinoamerikance znala bi da njihove malje i nase nisu ni slicne...imaju ih mnogo vise, jake su, veoma uocljive i crne...toliko o maljama...nase su mekane, nemamo ih puno, sivkaste kod vecine plavusa i brineta i tek kod crnki mogu biti malo jace ali ni priblizno njihovim zenama...

Pocele smo o plastici i badava skreces sa teme i koprcas se da izvrdas ja ti lepo kazem da ne bi SVAKA PROSECNA zena radila plastiku, nekoj nije potrebno a neka nema zelju a nekoj se ne dopadaideja estetske hirurgije...ako bi ti radila...mislim licna stvar ali nas ne stavljaj sve u isti kos...nije tvoj arsin ekvivalentan kolektivnom arsinu...kolektivni arsin kao pojam ne moze da postoji jer bi to znacilo da smo SVI isti...ako bi ti pod noz drugi ne bi...

Pa i nije bas...prvo da poznajes Latinoamerikance znala bi da njihove malje i nase nisu ni slicne...imaju ih mnogo vise, jake su, veoma uocljive i crne...toliko o maljama...nase su mekane, nemamo ih puno, sivkaste kod vecine plavusa i brineta i tek kod crnki mogu biti malo jace ali ni priblizno njihovim zenama...

Pocele smo o plastici i badava skreces sa teme i koprcas se da izvrdas ja ti lepo kazem da ne bi SVAKA PROSECNA zena radila plastiku, nekoj nije potrebno a neka nema zelju a nekoj se ne dopadaideja estetske hirurgije...ako bi ti radila...mislim licna stvar ali nas ne stavljaj sve u isti kos...nije tvoj arsin ekvivalentan kolektivnom arsinu...kolektivni arsin kao pojam ne moze da postoji jer bi to znacilo da smo SVI isti...ako bi ti pod noz drugi ne bi...
sama si joj prebacila prepravljanje i epilaciju tijela, ako ne stojis iza svojih rijeci, tvoja stvar,
zelju za svadjom zadovolji negdje drugo a mene izvoli zaobici
...ma ne bre...nesto oko 150cm...videla sam njene slike iz skole, niza je od svih Meksikanaca pa sad ti vidi...ne znam ja sta oni objavljuju sada, ona je imala garant operaciju brade, nosa, epilaciju citavog tela i silikone... ja se cudom cudim kada je uporedim da je to uopste ista osoba...toliko je izmenjena

pa gledaj,[B] jedina razlika izmedju njih i prosjecne zene je u tome sto prosjecna zena ne moze da si priusti estetski zahvat
nego je ogranicena [/B]

ne kremice za xy sastojaka za uklanjanje/punjenje/kamufliranje bora, pustanje kose da sakrije klempave usi ili drzanje usta zatvorenih radi zuba etc.
a onda kritikuje one koji si to mogu priustiti

ne bih igrala na moralisanje kod te teme

Vidi sama sebi ulazis u usta...sama sebi...a posle mi pricas o ziletima mislim daaaaaaaaj...poenta je u tome sto ljudi nece da se koce sa tobom...mrzi ih, cim te neko pritisne nemas nijedan ama nijedan argument...

meni je u-turn jedan od omiljenih filmova al se njene uloge ne secam,ako stvarno glumi u njemu :neutral: znam da tu glumi ona raspala kvazi pevacica i glumica dzenifer lopez i da joj je to jedina dobra uloga i to zbog samog filma i scenarija a ne jer je ona ne znam kakav talenat.

whedon-dushku-dollhouse-21.jpg

meni je u-turn jedan od omiljenih filmova al se njene uloge ne secam,ako stvarno glumi u njemu :neutral: znam da tu glumi ona raspala kvazi pevacica i glumica dzenifer lopez i da joj je to jedina dobra uloga i to zbog samog filma i scenarija a ne jer je ona ne znam kakav talenat.
z:shock:z:shock:z:shock:
Onda je ovo ili drugi deo ili neki klon...Da film se zove WRONG TURN:):):)

z:shock:z:shock:z:shock:
Onda je ovo ili drugi deo ili neki klon...
ma evo sad gledam nema je u u-turn
verovatno mislis na dzenifer,ona je jedina tu latinoamerikanka u celoj prici....cak ni u sporednim ulogama se ne pojavljuje.
vjerovatno je gadno pogubljena u toj ulozi pa ti se zbog toga svidja z:mrgreen: I share the feeling
ma meni se svidja film a ona glumi dileju i kucketinu sto joj zapravo odlicno pristaje...al kazem,vise mi je zbog same atmosfere i price filma,ona je tu najmanje vazna.

Back