gost 297273 Iskusan Poruka 6.777 04.08.2012. u 13:23 - Politički džuboks #7.856 Proslog leta ja na Hvaru bio sam u gadnom kvaru prilazi mi neko mace odmah pocelo da skace Bok stari, kaj si tak tuzan kaj brijes pa nisi ruzan ja ne kuzim kaj si u bedu dodji meni i bit ce sve u redu Onda se baci u zagrljaj moj usne krenuse ka obrazu, joj nije bilo kraja sreci cmok prvi, cmok drugi, a gde je treci Ref. Tri poljupca hocu ja kazem necu jedan, necu dva nista manje necu jer tri su za srecu tri poljupca hocu, tri poljupca hocu Nije proslo metar dana dobio sam kljuc od stana Mansardica na Pigalu a ja raspolozen za svaku salu Izleteo sam na ulicu spopao divnu curicu krupnog stasa, dubokog glasa ma bas ti pristaje jer pravi sam dasa Zasto se ne bi upoznali ruku jedno drugom pruzili prijateljski u obraz se poljubili cmok prvi, cmok drugi, a gde je treci Tri poljupca hocu ja necu jedan, necu ni dva tri poljupca hocu ja nista manje necu jer tri su za srecu obožavam ovu pesmu, pa reko ajd opet... fatalna privlačnost srpskih momaka, regionalnog karaktera
Proslog leta ja na Hvaru bio sam u gadnom kvaru prilazi mi neko mace odmah pocelo da skace Bok stari, kaj si tak tuzan kaj brijes pa nisi ruzan ja ne kuzim kaj si u bedu dodji meni i bit ce sve u redu Onda se baci u zagrljaj moj usne krenuse ka obrazu, joj nije bilo kraja sreci cmok prvi, cmok drugi, a gde je treci Ref. Tri poljupca hocu ja kazem necu jedan, necu dva nista manje necu jer tri su za srecu tri poljupca hocu, tri poljupca hocu Nije proslo metar dana dobio sam kljuc od stana Mansardica na Pigalu a ja raspolozen za svaku salu Izleteo sam na ulicu spopao divnu curicu krupnog stasa, dubokog glasa ma bas ti pristaje jer pravi sam dasa Zasto se ne bi upoznali ruku jedno drugom pruzili prijateljski u obraz se poljubili cmok prvi, cmok drugi, a gde je treci Tri poljupca hocu ja necu jedan, necu ni dva tri poljupca hocu ja nista manje necu jer tri su za srecu obožavam ovu pesmu, pa reko ajd opet... fatalna privlačnost srpskih momaka, regionalnog karaktera