Policy of Truth / Iskrenost

Teško da te neko to neće pitati, osim ako je neka prolazna kombinacija

Ožiljci mogu biti od raznih stvari, od kliničkih to teških, ali bio bi pitan sigurno
Није проблем одговорити само не бих никад сам почео ту тему, поготово ако је нешто пролазно. Зато сам и рекао да треба да прође неко време па онда могу сва питања.

У животу никада нисам лагао. Тј. скоро никада. Некад је човек принуђен да мало слаже. Али, генерално, никада.

Е, сад..у мушко-женским односима, које сматрам за игру, ту може да буде лагања, јер је игра у питању, све док то не постане озбиљна веза. Кад постане озбиљна веза, онда партнерки све причам, немам од ње шта да кријем. буквално ништа, а она је та са којом би требало да поделим своја размишљања.

Рекао бих да женски свет, у тој игри истине, ипак пази шта прича. Дају информације на кашичицу, а пуноинформација траже. И онда мисле да су ме превариле, јер су из мене извукле све информације које су хтеле, а о себи испричале само фрагменте.

А шта знам. Имам потребу за чистим, питким односима. Да будемо оно што јесмо. Па или иде или не иде.
Али мислим да свака особа треба да има неку тајну, макар сасвим безазлену. То ми је неки вид слободе.

:heart:

isto mislim samo sto sam bar 42 kg tezi i ruzniji od Bogise :D

У животу никада нисам лагао. Тј. скоро никада. Некад је човек принуђен да мало слаже. Али, генерално, никада.

Е, сад..у мушко-женским односима, које сматрам за игру, ту може да буде лагања, јер је игра у питању, све док то не постане озбиљна веза. Кад постане озбиљна веза, онда партнерки све причам, немам од ње шта да кријем. буквално ништа, а она је та са којом би требало да поделим своја размишљања.

Рекао бих да женски свет, у тој игри истине, ипак пази шта прича. Дају информације на кашичицу, а пуноинформација траже. И онда мисле да су ме превариле, јер су из мене извукле све информације које су хтеле, а о себи испричале само фрагменте.

ovo ako je tacno .... osnuj sektu i ja cu ti biti dozivotni pratilac
i od svih finansija koje ostvarujem na mesecnom nivou dobijaces 50%

Зашто би јој после неког времена говорио истину, ако си је лагао од почетка?

Зашто би јој после неког времена говорио истину, ако си је лагао од почетка?

То су неке ситне лажи, кад још увек ниси ушао у озбиљну везу и не знаш да ће да траје.

Ако траје, онда не постоји разлог да истина не буде увек присутна, а ако ће да буде кратко, онда су ситне лажи део игре.

ovo ako je tacno .... osnuj sektu i ja cu ti biti dozivotni pratilac
i od svih finansija koje ostvarujem na mesecnom nivou dobijaces 50%

Добро, не мораш буквално да схватиш. Генерално, није лепо лагати, а и баш је тешко лагати стално или да лажеш о неким већим стварима.

То су неке ситне лажи, кад још увек ниси ушао у озбиљну везу и не знаш да ће да траје.

Ако траје, онда не постоји разлог да истина не буде увек присутна, а ако ће да буде кратко, онда су ситне лажи део игре.

Да, обично се тако ради у почетку, мада ја имам донекле другачији приступ.

Временом упаднеш у спиралу лажи, и док трепнеш, имаш 2 породице, две жене, са сваком по двоје деце, две швалерке, две куће, два аутомобила и живиш двоструким животом.
to je moglo do skoro sada su sve informacije umrežene i možeš cvrc !

Back