Policy of Truth / Iskrenost

То је лепота... Кад се не открије све одмах, а не лаже се. Него полако, поступно. 🙂
To možeš samo ako je neko pristojan. Inače ako te savata svaki put gde si bio šta si radio jel me voliš jel ti stalo do mene, sa koliko ih si bio, da li si danas gledao neku, da li ti se ova dopada, da li su skoro hebao neku, kada si poslednji put... :rotf:, onda teško da možeš postepeno da se otkrivaš ;)

To možeš samo ako je neko pristojan. Inače ako te savata svaki put gde si bio šta si radio jel me voliš jel ti stalo do mene, sa koliko ih si bio, da li si danas gledao neku, da li ti se ova dopada, da li su skoro hebao neku, kada si poslednji put... :rotf:, onda teško da možeš postepeno da se otkrivaš ;)

Хех, па тек је то изазов. Онда увек оћутиш на питање, са осмехом на лицу. 🙂

Буде то добра забава. 🙂

To je kod mene cesto problem sto ja ne umem da ubodem taj trenutak.
Dobro,umem neko vreme da precutim problematicne stvari koje primetim ali ne umem da nadjem prikladan trenutak nego kad mi dozlogrdi...
Pa s vremenom čovek valjda nauči da na stvari gleda opuštenije, da ih gleda sa neke distance. I sa aspekta pogrešivosti i nas i drugih. Pa kada olabavimo naše viđenje onda nam je lakše i da ga iznesemo bez neke gorčine

Slušam evo sad Depeche M. ovu pesmu iz naslova, i neko pomene na temi nešto o istini, pa mi došlo da upitam

Kakva je vaša politika istine?
Jeste li uvek iskreni prema partnerima?
Šta za vas iskrenost znači?
Da li je prećutkivanje normalno i poželjno?
Da li pričate samo o onome što ste pitani?

Ima stih u pesmi:
"Now you're standing there tongue tied
You better learn your lesson well
Hide what you have to hide
And tell what you have to tell"
Iskrenost je ponekad isprika za sadizam.Ako znam da ce "istina" povrediti partnera, nema razloga da je serviram, cak ako bi me pitala sta mislim.Ne otvaram usta ako nisam pitan, i obicno brojim do 10 pre nego sto odgovorim, ili okrenem na neku salu

Iskrenost je ponekad isprika za sadizam.Ako znam da ce "istina" povrediti partnera, nema razloga da je serviram, cak ako bi me pitala sta mislim.Ne otvaram usta ako nisam pitan, i obicno brojim do 10 pre nego sto odgovorim, ili okrenem na neku salu
Ovo sam ti boldovala.
Baš tako
Moj bivši je umeo baš da se iživljava istinom.. recimo molim te da mi pomogneš oko deteta, kaže ne mogu čitam strip.
Ili molim te da mi pomogneš sa ovim, kaže neću sad. Eto tako neću. Nikakvog obzira prema ljudima inače, sve onako sipa iz sebe, ISKRENO, ali to što sipa je zlo :)... što znači ja sam kao iskren to mi je vrlina, a ovamo sečem sve oko sebe. I i dalje uživa u svojoj vrlini, što on nije kao neki lažovi..

Ovo sam ti boldovala.
Baš tako
Moj bivši je umeo baš da se iživljava istinom.. recimo molim te da mi pomogneš oko deteta, kaže ne mogu čitam strip.
Ili molim te da mi pomogneš sa ovim, kaže neću sad. Eto tako neću. Nikakvog obzira prema ljudima inače, sve onako sipa iz sebe, ISKRENO, ali to što sipa je zlo :)... što znači ja sam kao iskren to mi je vrlina, a ovamo sečem sve oko sebe. I i dalje uživa u svojoj vrlini, što on nije kao neki lažovi..
То је и његово дете, мајка му стара. Какав стрип.

То је и његово дете, мајка му стара. Какав стрип.
znao je on da je i njegovo dete, nego je hteo negde valjda da postavi granice slobode.. kao ako sada budem pristao cimaće me za sve i svašta. A ja ne želim da me cima. želim svoj prostor. Ima muškaraca koji se tako postave, ne znam odakle im to, ali takvi odnosi ubrzo pucaju jer su neodrživi

Zavisi.
Kako sa kojom.
Sve zavisi.
Sa Sredom nemam tajni jer smo isti i poznavali smo se kroz posao tri godine od te tri godine smo imali nekakav ne klasičan odnos godinu dana.Sada kad smo zajedno nemamo potrebu da bilo šta krijemo.
Međutim.
Pre toga.Kad god sam bio, čuj bio, pokušavao :( da budem sa bilo kojom :( :( nisam nikad ništa govorio i sve to me činilo jako nervoznim sva ta glupa pitanja.Sva ta s.ranja.Sve to.Pa šta te briga.Šta hoćeš.Kakve potvrde i dokaze tražiš.Šta želiš.Šta.Hoćeš da me upoznaš.Šta da upoznaš.Upoznqla si me već.Šta bi da upoznaš.Jel ti lepo samnom.Jesi srećna.Jesi zadovoljna.Pa što kvariš sve. :( Što ne pustiš da se nešto iz svega možda stvori.
Hvala Bogu sa tim je završeno.
Sad.Kako bude biće.Sad je bar sve stvar otvorenog dogovora.A kad su ljudi voljni i razumni dogovor se lako postigne.

Back