POKUŠAJ LINČA PREMIJERA VUČIĆA

Јасно је ко је приредио макљажу: они који су поднели резолуцију у УН, знајући да неће да прође. Они који су и раније приређивали много веће макљаже, не само на простору бивше Југославије, него и широм света.

Previse sitno za njih.

Ovo je domaca, niskobudzetna radinost.

Јасно је ко је приредио макљажу: они који су поднели резолуцију у УН, знајући да неће да прође. Они који су и раније приређивали много веће макљаже, не само на простору бивше Југославије, него и широм света.

Jesi ti ono Dveraš?
Nikad oni ništa prirediti ne bi mogli, .........da nas mundžosi patološki ne mrze,
zašto onda sjebanom i priglupom narodu poturate te idiotske priče,
kako nas, braću balkansku sa strane zavađaju?
Naravno inglišima paše, ....ali žaba se u vodu ne nagoni!

Аууууууууууу......... па тебе је мастика из врижидера баш "уфатила".........:cool:

Mozda, ali vredi razbiti sve ograde koje su nam raznorazni cenzori ugradili i razmisljati u sirinu.

Ako nama neko danas ovo ovako radi, da li je moguce da smo mi nekad bili zloupotrebljavani u slicne svrhe?

Sve treba preispitivati - sve; nista ne uzimati zdravo za gotovo.

Ja se bojim da ce Vucica ubiti Englezi kao sto su ubili iz Djindjica. Ubice ga jer je nemacki covek i jer je ortak sa Rusima.
Danasnji atentat je preziveo.

пробаће да га убију јер не дозвољава да регион упадне у хаос....наброј ми људе који би после овог данас окјренули други образ....који би после оволико шамара сачували толики мир,достојанство.....и ја се бојим да се ближи време кад ће покушати неке друге начине да га склоне...за сад пропадоше претње,покушаји поткупљивања,жути,пуштање Шешеља,покушајуи бушења безбедоносног обруча око Вучића помоћу Јанковића,медијска хистерија која не престаје...................резолуција и ово (чиме би да је успело кривци били муслимани и сценарио за рат је готов...)не заборавимо да је овај пројекат био веома глобално организован......дакле,по начину њиховог рада очито се приближавају сценарији *кварова авиона* или класичних атентата као на Ђинђића(наравно са спремним жртвеним јагњићима...)....молим добронамерне људе да помену Премијера у молитвама,наивне да се мало замисле....

Rezolucija o Srebrenici je pravo potpaljivanje - ovo danas je bedna farsa, ko god da je izrezirao.

Ameri i Britanci bi da podriju evrointegracije i da ponovo zakomplikuju odnose u regionu.

То сам и рекао: с том намерм су поднели резолуцију. Знали су да неће да прође, али су такође знали и да је то више него довољно да потпали рају.

пробаће да га убију јер не дозвољава да регион упадне у хаос....наброј ми људе који би после овог данас окјренули други образ....који би после оволико шамара сачували толики мир,достојанство......
npr onaj kilavi tadic i on bi to radio uz mnogo manje dramljenja.On je i prvi otisao tamo kada je tvojem gazdi to smetalo.

То је твој проблем, шта ти, као појединац хоћеш или нећеш. Ово је национално питање, а не питање појединаца, па ни политичко. Ово је питање људскости и поштовања према невиним жртвама.

Убеди Бошњаке да то не чине у Сребреници, и Хрвате да не славе "победу у домовинском рату", да не бауљају по Блајбургу. Кад успеш у томе, онда можеш да се јавиш и да Србима држиш такве проповеди.

Nema vise nacija. Kakve nacije te spopale... ta vremena su prohujala s vihorom...

Ma, ja sam Srbin Srbijanac, sta mene boli briga za tamo neke krajisnicke razmirice sa njihovim komsijama.

A ti sto su se gurali medju Hrvate i Bosnjake su to radili iz prezira prema Srbima u Srbiji - jer su mislili da im je tamo medju drugima bolje i lepse.

I sad ja treba da ispravljam njihove krive drine i da se secam nekih navodnih zrtava iz ko zna kog rata kad se ne zna ni pre 10-ak godina sta je bilo.

U zabole me...

Ja sam ja, a nacija moze da se tera u tri lepe...

Postujem narod i postujem sugradjane, a nacije su izmisljotina, politicka vera, zatucavanje. To ne postoji.

Nema vise nacija. Kakve nacije te spopale... ta vremena su prohujala s vihorom...

Ma, ja sam Srbin Srbijanac, sta mene boli briga za tamo neke krajisnicke razmirice sa njihovim komsijama.

A ti sto su se gurali medju Hrvate i Bosnjake su to radili iz prezira prema Srbima u Srbiji - jer su mislili da im je tamo medju drugima bolje i lepse.

I sad ja treba da ispravljam njihove krive drine i da se secam nekih navodnih zrtava iz ko zna kog rata kad se ne zna ni pre 10-ak godina sta je bilo.

U zabole me...

Postujem narod i postujem sugradjane, a nacije su izmisljotina, politicka vera, zatucavanje. To ne postoji.
Јесте Србе су убијали јер су грађани, али је Броз умро од ноге, не од дијабетеса.

Kako onda objasnjavas to da nije usvojena rezolucija o Srebrenici? Ja razumem da mrzis SNS, ali nemoj pljuvati samo da bi popljuvao.

To sto rezolucija nije usvojena, sigurno SNS nema nikave zasluge za to, nit vlada RS, jos ponajmanje pisma Tome mastera.
Dodik je to trazio, i Dodik je to dobio. On je igrao na rusku kartu, i Rusi su mu to po pravu jacega dali.
SNS ja niti mrzim niti simpatisem.

U zabole me...

Је л' и теби комунисти направили од мозга пихтије - ауууууууу...... слушај одмах да престанеш да пијеш мастику - ПРЕЂИ НА ШЉИВОВИЦУ-ПРЕПЕЧЕНИЦУ........

To sto rezolucija nije usvojena, sigurno SNS nema nikave zasluge za to, nit vlada RS, jos ponajmanje pisma Tome mastera.
Dodik je to trazio, i Dodik je to dobio. On je igrao na rusku kartu, i Rusi su mu to po pravu jacega dali.
SNS ja niti mrzim niti simpatisem.

Јесте - у праву си.... АЛИ ИМА ВЕЛИКОГ УТИЦАЈА И ТО ЧИЊЕНИЦА ДА МИ СРБИ ВЕОМА ВОЛИМО РУСЕ И БАЋУШКУ ПУТИНА - А РУСИ ТО ВЕОМА ДОБРО ЗНАЈУ........

Vi svi SNSovci ste ovce koje imaju gazdu koji se bespogovrno slusa.Da li radis direktno za sendvic ili si jednostavno toliko nesvestan da smatras tog demagoga nekim drzavnikom ne znam i ne zanima me.
I usput ne samo da bi Tadic to uradio vec verovatno cela nasa politicka scena osim ovih ispod cenzusa.
И српски језик има два писма но ја преферирам латиницу на нету.

српски језик има једно писмо...покажи миу ту латиницу у старом србском језику.. или црквено словенском...боље види каву ти је још подвалу комунизам и остале подвале усадило па онда настави....

BBC navodi da je Vucic gadjan kamenjem i flasama sa vodom,Jedan kamen ga je pogodio U USNU.Pa gde bas u usnu ,pa to mu je zastitni znak. Trebao je to da osigura. Inace ovaj potez muslimana je svuda zabelezen i naisao je na osudu.Tako da nam je premijer iako je mogao da nastrada malo popravio medijsku sliku. Ako nista drugo pokazao je obicnom coveku u Evropi kako stoje stvari na Balkanu ,Ko vice Alahu Akbar a ko je sa druge strane.

Back