eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Genocid nad Srbima u Hrvatskoj je komunisticka propaganda za slamanje kizme RKC u SFRJ.
Аууууууууууу......... па тебе је мастика из врижидера баш "уфатила".........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Genocid nad Srbima u Hrvatskoj je komunisticka propaganda za slamanje kizme RKC u SFRJ.

Јасно је ко је приредио макљажу: они који су поднели резолуцију у УН, знајући да неће да прође. Они који су и раније приређивали много веће макљаже, не само на простору бивше Југославије, него и широм света.
pa ovo se desava na svakom derbiju pa niko ne dobije po usimaOvo je bio atentat i da se to desilo nekom Englezu, Bosna bi bila bombardovana vec sutra.
Хехехе...... одакле ти то - то није истина !!!
Previse sitno za njih.
Ovo je domaca, niskobudzetna radinost.
Јасно је ко је приредио макљажу: они који су поднели резолуцију у УН, знајући да неће да прође. Они који су и раније приређивали много веће макљаже, не само на простору бивше Југославије, него и широм света.
Аууууууууууу......... па тебе је мастика из врижидера баш "уфатила".........![]()
Bože molim ti se,.....samo gnjide pomori da nam krv na slamku ne sišu!!!!

Аууууууууууу......... па тебе је мастика из врижидера баш "уфатила".........![]()
Mozda, ali vredi razbiti sve ograde koje su nam raznorazni cenzori ugradili i razmisljati u sirinu.
Ako nama neko danas ovo ovako radi, da li je moguce da smo mi nekad bili zloupotrebljavani u slicne svrhe?
Sve treba preispitivati - sve; nista ne uzimati zdravo za gotovo.

Ja se bojim da ce Vucica ubiti Englezi kao sto su ubili iz Djindjica. Ubice ga jer je nemacki covek i jer je ortak sa Rusima.
Danasnji atentat je preziveo.
Уопште није ситно потпаљивање сукоба на Балкану. То су и раније радили.
Rezolucija o Srebrenici je pravo potpaljivanje - ovo danas je bedna farsa, ko god da je izrezirao.
Ameri i Britanci bi da podriju evrointegracije i da ponovo zakomplikuju odnose u regionu.
npr onaj kilavi tadic i on bi to radio uz mnogo manje dramljenja.On je i prvi otisao tamo kada je tvojem gazdi to smetalo.пробаће да га убију јер не дозвољава да регион упадне у хаос....наброј ми људе који би после овог данас окјренули други образ....који би после оволико шамара сачували толики мир,достојанство......
То је твој проблем, шта ти, као појединац хоћеш или нећеш. Ово је национално питање, а не питање појединаца, па ни политичко. Ово је питање људскости и поштовања према невиним жртвама.
Убеди Бошњаке да то не чине у Сребреници, и Хрвате да не славе "победу у домовинском рату", да не бауљају по Блајбургу. Кад успеш у томе, онда можеш да се јавиш и да Србима држиш такве проповеди.
Јесте Србе су убијали јер су грађани, али је Броз умро од ноге, не од дијабетеса.Nema vise nacija. Kakve nacije te spopale... ta vremena su prohujala s vihorom...
Ma, ja sam Srbin Srbijanac, sta mene boli briga za tamo neke krajisnicke razmirice sa njihovim komsijama.
A ti sto su se gurali medju Hrvate i Bosnjake su to radili iz prezira prema Srbima u Srbiji - jer su mislili da im je tamo medju drugima bolje i lepse.
I sad ja treba da ispravljam njihove krive drine i da se secam nekih navodnih zrtava iz ko zna kog rata kad se ne zna ni pre 10-ak godina sta je bilo.
U zabole me...
Ja sam ja, a nacija moze da se tera u tri lepe...
Postujem narod i postujem sugradjane, a nacije su izmisljotina, politicka vera, zatucavanje. To ne postoji.
Kako onda objasnjavas to da nije usvojena rezolucija o Srebrenici? Ja razumem da mrzis SNS, ali nemoj pljuvati samo da bi popljuvao.
Nema vise nacija. Kakve nacije te spopale... ta vremena su prohujala s vihorom...
Ma, ja sam Srbin Srbijanac, sta mene boli briga za tamo neke krajisnicke razmirice sa njihovim komsijama.
A ti sto su se gurali medju Hrvate i Bosnjake su to radili iz prezira prema Srbima u Srbiji - jer su mislili da im je tamo medju drugima bolje i lepse.
I sad ja treba da ispravljam njihove krive drine i da se secam nekih navodnih zrtava iz ko zna kog rata kad se ne zna ni pre 10-ak godina sta je bilo.
U zabole me...
Ja sam ja, a nacija moze da se tera u tri lepe...
Postujem narod i postujem sugradjane, a nacije su izmisljotina, politicka vera, zatucavanje. To ne postoji.
Petpostavkom--- na nekoj komemoraciji prisutni premijer Velike Britanije Kamerun bude napadnut od indoktrinirane mase. Kako bi vlada Velike Britanije reagovala?.
To sto rezolucija nije usvojena, sigurno SNS nema nikave zasluge za to, nit vlada RS, jos ponajmanje pisma Tome mastera.
Dodik je to trazio, i Dodik je to dobio. On je igrao na rusku kartu, i Rusi su mu to po pravu jacega dali.
SNS ja niti mrzim niti simpatisem.
Vi svi SNSovci ste ovce koje imaju gazdu koji se bespogovrno slusa.Da li radis direktno za sendvic ili si jednostavno toliko nesvestan da smatras tog demagoga nekim drzavnikom ne znam i ne zanima me.
I usput ne samo da bi Tadic to uradio vec verovatno cela nasa politicka scena osim ovih ispod cenzusa.
И српски језик има два писма но ја преферирам латиницу на нету.