POKUŠAJ LINČA PREMIJERA VUČIĆA

Извини, а зар ти не мислиш да један премијер неке државе ТРЕБА ДА ПРОЧАЧКА УШИ И ДА ДОБРО ЧУЈЕ УПОЗОРЕЊА НАДЛЕЖНИХ СЛУЖБИ (БИА и остали) - А НЕ ДА СЕ КУР*ЧИ И ДА САДА ЈОШ ИЗИГРАВА ЖРТВУ ЗА СОПСТВЕНО ГЛУПИРАЊЕ И ДИЛЕТАНТИЗАМ ----- такву глупост не би направи ни један државник на Планети...... ОН ТРЕБА ХИТНО ДА ПОДНЕСЕ ОСТАВКУ !!!

*** *** ***Ризикује сопствени живот да би се додворио Кирбију и Кифу.

Poslednja izmena od moderatora:
Trebalo je da raspise referendum, pa da vidi.

Kolektivizacija krivice pod laznom optuzbom za genocid nije mala stvar.

па јеси се бунио што онај хрватски представбник,без обзирана стреашну хрватску геноцидну историју према Србима,поднесе онакву резолуцију којом колективно оптужује Сребију за лажни геноцид?ниси....ниси имао времена јер си морао зле Србе да учиш како да воде државу?

Видим да модерација Крстарице има налог да цензурипе и штити режим у Београду.

Па не може ни цензура да сакрије чињенице да огромна већина ПРЕЗИРЕ Вучића и његове партијаше који шире лаж о наводном злочину над потурчењацима Насера Орића.

Ајд да обрнемо питање - зашто је, по теби, требало да иде, кад се узму у обзир све околности?

да смири страсти које су свесно распаљиване протеклих дана и покуша да спречи неко распиривање сукоба између Срба и муслимана које је очлигледан циљ неких страних сила....резултат његове посете је,не његовом кривицом али његовим личним ризиком,тај што се данас мало говори о *20 година од геноцида* како је био план а више о покушају атентата на српског Премијера који је хтео помирење......ово је испало муслимански аутогол...ем су се сад и муслимани мало запитали ко их води,ем су се обрукали као домаћини...јасније?

Па не може ни цензура да сакрије чињенице да огромна већина ПРЕЗИРЕ Вучића и његове партијаше који шире лаж о наводном злочину над потурчењацима Насера Орића.

Крајње време дошло.Више ни боту не можеш да кажеш да је бот.Одма'бришу

па јеси се бунио што онај хрватски представбник,без обзирана стреашну хрватску геноцидну историју према Србима,поднесе онакву резолуцију којом колективно оптужује Сребију за лажни геноцид?ниси....ниси имао времена јер си морао зле Србе да учиш како да воде државу?

Је л' ??? А шта је радио твој *******и АВ ??? Знаш шта је радио??? НИЈЕ НИ ЗУЦНУО - НИ ОН А НИ БИЛО КОЈА ФЕКАЛИЈА ИЗ ВЛАДЕ СРБИЈЕ ПОЧЕВ ОД ЗАДРИГЛОГ ГУЗИЧАРА ДАЧИЋА..........

uopste ne razumem cemu iznenadjenje postupkom muslimana...uopste ne razumem i odakle mu ideja da ide tamo,
gospodin je do pre 3-4god velicao lik i delo Ratka Mladica,coveka koji je direktno odgovoran za smrt tih ljudi tamo...
dobro je i prosao

Ратко Младић је човек који је бранио српски народ, а ко је узео пушку и пуцао на Србе, заслужио је да добије метак у чело или потиљак. Младић није одговоран за грађански рат у бившој републици Босни и Херцеговини, он је жртва политичара и жртвован је управо од стране народа који је бранио, тачније од продане и издајничке политичке врхушке, не од народа.

Не знам да ли је он заборавио шта је све говорио, али очигледно да неки памте.

говорио је АКО убијете 1 Србина ми ћемо убити 100 муслимана...није рекао убијајте муслимане..већ немојте убијати Србе јер ћемо се онда светити....а видиш,убише толико Срба а он не уби ниједног муслимана....баш као кад би ја теби рекао не дирај ми породицу јер ћу се светити за то...а ти ми ипак побијеш породицу...а ја ти се не светим....ко је онда ту убица...ти...или ја?а видиш,било је и Срба који нису могли да опросте..па се десила Сребреница....јел су сад ти Срби већи или мањи злочинци од оних који им побише породицу?

Је л' ??? А шта је радио твој *******и АВ ??? Знаш шта је радио??? НИЈЕ НИ ЗУЦНУО - НИ ОН А НИ БИЛО КОЈА ФЕКАЛИЈА ИЗ ВЛАДЕ СРБИЈЕ ПОЧЕВ ОД ЗАДРИГЛОГ ГУЗИЧАРА ДАЧИЋА..........

И том хрвату на кога се позива бот-сендвичар ће Вучић пружити руку пријатељства као што је пружио једном од највећих крвника српског народа Тонију Блеру.

Krstarica nije opozicioni forum, ni readikalski, ni "Dveri".....

Vucic je LEGALNO IZABRAN i dok je na vlasti potpuno je LEGALAN.

Makar svi danas bili protiv njega.

Vazno je da je vecina za njega bila kada su bili izbori.

Na sledecim izborima pazite sta birate. Temojte da vas prevare opet.

TO JE DEMOKRATIJA.

nije mogao Dodik...da si se malo obavestio znao bi da su muslimani garantovali sigurnost AV samo ako o svemu vode računa bezbednjaci federacije....
inače ovo je sve izrežirano..
.p.s.
braćo Srbi i sestre Srpkinje hajde dozovite se pameti...okrenimo ona 4slova S jedno prema drugom...nije bitno ko je na vlasti...pa mi svi volimo Srbiju....i na međunarodnom planu ona nam je na prvom mestu....

koja 4 slova? :rotf:)))))))

Back