KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 42.418
Da da, nagledali smo se najava , maketa i prototipova od kojih na kraju nije bilo ništa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da da, nagledali smo se najava , maketa i prototipova od kojih na kraju nije bilo ništa.
To isto si prorokovao i o onom Alasu.To se spominje i prikazuje po sajmovima barem 15 godina i još nije službeno uvedeno.
Dosadno, zamisli, ofarbani stari Oganj.
Vidi stvarno, Kipar i Grčka kupili makete…
Ma kakvi, još gore i od toga.Dosadno, zamisli, ofarbani stari Oganj.
Sad imaju Puls i rakete Predator Hawk dometa 300 kmTo se spominje i prikazuje po sajmovima barem 15 godina i još nije službeno uvedeno.

Sad kad Anušić obije Plenkijevu kasicu-prasicu pa kad naruči još HIMARSA.Kme kme
![]()
Mnogo zae8ana maketaSad kad Anušić obije Plenkijevu kasicu-prasicu pa kad naruči još HIMARSA.![]()
Sad on računa koliko ih stane u mi8Šta misliš o ovom novom Komarcu 3?
Tužice te Frzzi Plenkiju zbog toga. I tebe i Agafju.Mnogo zae8ana maketa
I rakete koje izlijeću su makete sa maketom plamena i maketom dima, a 70 km dalje maketa eksplozije
Oriks sve vizuelno potvrdio
Pa, s obzirom da u Mi-8 može da stane bar 3-4 M777, a i još koja više ako se pažljivo pakuje…Sad on računa koliko ih stane u mi8

Zapamti i ti. Vojska bi dobro razmislila s ovakvom postavom političara, na koju stranu bi okrenula cijevi. Većeg optimistu u režimu od tebe ne sretoh.Lapsi, zapamti na kojoj si.