POKUŠAJ LINČA PREMIJERA VUČIĆA

Је л' и теби комунисти направили од мозга пихтије - ауууууууу...... слушај одмах да престанеш да пијеш мастику - ПРЕЂИ НА ШЉИВОВИЦУ-ПРЕПЕЧЕНИЦУ........

Nacija jeste izmisljotina - nemoj niko da te laze.

U elitistickom uredjenju imas naciju, a u populistickom - narod.

Zato se npr. danas kod nas toliko preziru "populisticke" odluke politicara, kao politicar "podilazi" volji naroda (a kao satro pricamo o demokratiji), a pritom te ta politicka elita stalno poziva na neku nacionalnu sabornost.

Npr. referendum ti je jasan izraz narodne volje - mi se pitamo, a kad je nacija u pitanju, onda izadje neki Vozd i donosi "teske odluke" koje su "u interesu nacije", iako bas i "nisu populisticke" (drugim recima - bas ga briga sta narod misli - on radi po svome/necijoj direktivi). E, tad je dobro da se imaju pri ruci Hrvati, Bosnjaci, Albanci... da bi mi mogli da cujemo/vidimo kako su oni protiv te nase "nacije" i tog nekog Vozda, kome onda moramo da priskocimo u pomoc i u zastitu...

Pogresno mladicu! Ti ces biti skinut i tako i tako. Mozes biti skinut tako sto ti zatarabe njihove medije ( svi mediji su nihovi ) pa ti onda nekako i ne postojis, i ljudi te jednostavno zaborave.
Ovakvi halapljivci i "pametnjakovici" tipo Djindica ili *******og prolaze posebne ritualne procedure. Kad im dodje vreme, subotom na jevrejskom groblju u Nju Dzersiju izadje 40 habadobskih Rabina i citaju opelo "kandidataima prispelim na naplatu", i ako tamo u tom opelu pomenu ime "rjaba bozijeg AV", vec u sledecem avionu "Quantas Airways" ce za Budimpestu da leti snajperista Shawn Hill, koga ce na granici prihvatiti srpski SDB ( BIA ) i odraditi svu logistiku kao u slucaju Dzindzica.
Procedura uvek ista - nista se ne menja!:mrgreen:

Kazem, to je jedino anglosaksonsko "postenje", u koje ja verujem!
Zar i Gashi nije bio isti "savetnik" kao i kod AV?
Istu sudbinu ce i doziveti. Vise sam nego ubedjen u to.
U ostalom, Boze zdravlja, videcemo... Mi cemo ovde Vucka sigurno nadziveti.

Лепо ми се смучило од овог твог поста - АЛИ ТО ЈЕ ЗАТО ШТО ИСТИНА ОБИЧНО БОЛИ........:cool:
тужно..... али тако је..........
п.с. И само још да додам на овај твој више него интелигентан коментар - АВ СЕ "УХВАТИО У КОЛО" ---- и сада му остаје само ДА ЧЕКА............

Od Vucica je bio dobar politicki potez otici u Srebrenicu, ali sigurnosno jako kriva i opasna odluka tim vise jer je poznato kakvo je raspolozenje kod Muslimana.
Moze zahvaliti vrhunskim specijalcima koji su ga cuvali da je sve proslo bez vecih problema.

Poslednja izmena od moderatora:
Опет оне фарсе - сви смо ми "Шарли" и глупости "Камен на Вучића, камен на Србију".

Еј, то је трајно резервисао Луј XIV за себе - "држава то сам ја".

Да ли ме је болело када су бату Андреја тукли жандарми службено постављени у кордон када је бахато кренуо кроз њега?

Да ли ме је болело када је премијер ишао "мечки на рупу", па су га гађали они којима је хтео да се ушлихта?

...

Не и не.

Али ме веома боли оно шта свакодневно ради на уништавању и понижавању остатка Србијице.

Ako misliš da evropljani neće prokljuviti srpski trik grdno se varaš

Ovo zaista na prvi pogled liči na pravi incident al istina će se saznati a to je. ga je ovo sve izrežirano u srpskoj kuhinji

Kako su ubacili počicajce u civilu nije bilo teško ubaciti i stotinjak huligana koji će "napasti" Vučića i pokušati da ga "linčuju"

Ko zna možda je i sam Vučić znao za to

АВ се *ухватио у коло* да би ушао у игру и да би дошао у позицију да нешто СТВАРНО уради а не да виртуелно **** у опозицији и по форумима...е сад,под том претпоиставком Срби треба да се моле за њега и да те рабинске враџбине онемогуће а не да још помажу атмосфери линча сопственог Премијера коју ти исти медијски паралелно гурају...или је проблем што су нас комунизмом и осталим сатанским подвалама прво одучили од молитве?па је сад лакше *препустити га судбини* јер смо ионако јадни да било шта више од тога учинимо...ма дај,ко ћче да пости и да се Богу моли кад нам ти исти обезбедише оволика овоземаљска *уживања*....овако је лакше...он је *изданик* што је покушао а ми смо *патриоте* што смо анонимно ликовали и *знали шта ће да буде*....и нисмо знали ни да се молимо за њега јер смо морали на бир фест и егзит у време поста(ко ли га баш тада постави...:think:)

Poslednja izmena:
Ja se samo pitam da li je sve bilo dogovoreno ili mu je to vatreno krstenje priredio Dodik.

nije mogao Dodik...da si se malo obavestio znao bi da su muslimani garantovali sigurnost AV samo ako o svemu vode računa bezbednjaci federacije....
inače ovo je sve izrežirano..
.p.s.
braćo Srbi i sestre Srpkinje hajde dozovite se pameti...okrenimo ona 4slova S jedno prema drugom...nije bitno ko je na vlasti...pa mi svi volimo Srbiju....i na međunarodnom planu ona nam je na prvom mestu....

АВ се *ухватио у коло* да би ушао у игру и да би дошао у позицију да нешто СТВАРНО уради а не да виртуелно **** у опозицији и по форумима...е сад,под том претпоиставком Срби треба да се моле за њега и да те рабинске враџбине онемогуће а не да још помажу атмосфери линча сопственог Премијера коју ти исти медијски паралелно гурају...или је проблем што су нас комунизмом и осталим сатанским подвалама прво одучили од молитве?па је сад лакше *препустити га судбини* јер смо ионако јадни да било шта више од тога учинимо...ма дај,ко ћче да пости и да се Богу моли кад нам ти исти обезбедише оволика овоземаљска *уживања*....овако је лакше...он је *изданик* што је покушао а ми смо *патриоте* што смо анонимно ликовали и *знали шта ће да буде*....и нисмо знали ни да се молимо за њега јер смо морали на бир фест и егзит у време поста(ко ли га баш тада постави...:think:)

Извини, а зар ти не мислиш да један премијер неке државе ТРЕБА ДА ПРОЧАЧКА УШИ И ДА ДОБРО ЧУЈЕ УПОЗОРЕЊА НАДЛЕЖНИХ СЛУЖБИ (БИА и остали) - А НЕ ДА СЕ КУР*ЧИ И ДА САДА ЈОШ ИЗИГРАВА ЖРТВУ ЗА СОПСТВЕНО ГЛУПИРАЊЕ И ДИЛЕТАНТИЗАМ ----- такву глупост не би направи ни један државник на Планети...... ОН ТРЕБА ХИТНО ДА ПОДНЕСЕ ОСТАВКУ !!!

Moderacija tolerira ovo poticanje na ubojstvo SVOG premijera

Koliko je zasluzio, malo su ga raspiqkali...

a brise ovu moju sliku

haradinaj1a.jpg

da nisam zalutao na neki domoljubni ili muslimanski forum ba? z:D

ето пшатриоте...и ујама смета Вучић..и они користе ваше фразе које вам патриотски лист Блиц тако стручно инсталира у главе....мене чуди...колико знам врана врани очи не вади...Вучић *издајник* а ујединише се и НВОи медоији,и рабинии ује и мује заједно са *патриотама* у борби против тог српског *издајника*....:hahaha:

Ma, dok su naprednjaci i Bunjevci ujedinjeni protiv Hrvata, nema brige...

Samo jos mlekovod i medovod da instaliramo.

Извини, а зар ти не мислиш да један премијер неке државе ТРЕБА ДА ПРОЧАЧКА УШИ И ДА ДОБРО ЧУЈЕ УПОЗОРЕЊА НАДЛЕЖНИХ СЛУЖБИ (БИА и остали) - А НЕ ДА СЕ КУР*ЧИ И ДА САДА ЈОШ ИЗИГРАВА ЖРТВУ ЗА СОПСТВЕНО ГЛУПИРАЊЕ И ДИЛЕТАНТИЗАМ ----- такву глупост не би направи ни један државник на Планети...... ОН ТРЕБА ХИТНО ДА ПОДНЕСЕ ОСТАВКУ !!!

тиме је Вучић урадио бар две ствари....пружио је руку помирења не би ли смирио страсти које су свесно разбузктане резолуцјом и пребацио лопту на муслиманско руководство уместо на Србију јер је ово,како год сад окретали и извртали-њихова велика срамотза...тиме је омогућио и да умерени муслимани увиде ко их води и где а и да свет види каква је заиста природа те резолуције коју онолико форсираше...и то је све радио ризикујући само сопствени живот а не мој и твој...а ти,који АМА БАШ НИШТАС НИСИ РАДИО имашп толико образа (и памети....) да тражиш његову оставки због тога?!?моја баба је после хапшења и пуштања Орића и форсирања резолуције знала да му тамо спремају зло па буди сигуран да је и он то одлично знао...е сад,јел он храбрији што је ипак отишао или си ти храбрији што га због тога још и прозиваш...:dash:

Poslednja izmena:
Mogao je Vucic da se zrtvuje i da stvarno ne bezi pa ako bas zagine, to bi bila velika pomoc Srbiji...
Jer posle toga nijedan predsednik Srbije se vise nikad ne bi pojavio niti saginjao u Srebrenici...

Ne brini .Umece on to da naplati i na spoljnom i unutrasnjem planu. Da li ste primetili onu cudnu TASNU.koja je u stvari jedan dugacki pancir koji cuva premijera.Kada se rastavi duga je oko 2 metra.Tako da nije bas da je bio nepripremlljen.Kako citam politicari ga hvale jer se i njima dogadjalo da dodju u nezgodnu situaciju da budu izvizdani ili gadjani.

nije mogao Dodik...da si se malo obavestio znao bi da su muslimani garantovali sigurnost AV samo ako o svemu vode računa bezbednjaci federacije....
inače ovo je sve izrežirano..
.p.s.
braćo Srbi i sestre Srpkinje hajde dozovite se pameti...okrenimo ona 4slova S jedno prema drugom...nije bitno ko je na vlasti...pa mi svi volimo Srbiju....i na međunarodnom planu ona nam je na prvom mestu....

Ipak mislim da je Dodik...

Ne bih ga ni krivio, ako jeste.

Nikad ne bih podrzao neki Anschluss Srbije i Srpske, ali ne bih nikako podrzao ni da BiH proguta Srpsku nekom unitarizacijom.

Back