- Poruka
- 1.343
Kako bilo da bilo, kamena mudrosti u Srebrenici nema, ....Vučić ostaje Vučić!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Је л' и теби комунисти направили од мозга пихтије - ауууууууу...... слушај одмах да престанеш да пијеш мастику - ПРЕЂИ НА ШЉИВОВИЦУ-ПРЕПЕЧЕНИЦУ........
Pogresno mladicu! Ti ces biti skinut i tako i tako. Mozes biti skinut tako sto ti zatarabe njihove medije ( svi mediji su nihovi ) pa ti onda nekako i ne postojis, i ljudi te jednostavno zaborave.
Ovakvi halapljivci i "pametnjakovici" tipo Djindica ili *******og prolaze posebne ritualne procedure. Kad im dodje vreme, subotom na jevrejskom groblju u Nju Dzersiju izadje 40 habadobskih Rabina i citaju opelo "kandidataima prispelim na naplatu", i ako tamo u tom opelu pomenu ime "rjaba bozijeg AV", vec u sledecem avionu "Quantas Airways" ce za Budimpestu da leti snajperista Shawn Hill, koga ce na granici prihvatiti srpski SDB ( BIA ) i odraditi svu logistiku kao u slucaju Dzindzica.
Procedura uvek ista - nista se ne menja!
Kazem, to je jedino anglosaksonsko "postenje", u koje ja verujem!
Zar i Gashi nije bio isti "savetnik" kao i kod AV?
Istu sudbinu ce i doziveti. Vise sam nego ubedjen u to.
U ostalom, Boze zdravlja, videcemo... Mi cemo ovde Vucka sigurno nadziveti.

Ako misliš da evropljani neće prokljuviti srpski trik grdno se varaš
Ovo zaista na prvi pogled liči na pravi incident al istina će se saznati a to je. ga je ovo sve izrežirano u srpskoj kuhinji
Kako su ubacili počicajce u civilu nije bilo teško ubaciti i stotinjak huligana koji će "napasti" Vučića i pokušati da ga "linčuju"
Ko zna možda je i sam Vučić znao za to
)Kako bilo da bilo, kamena mudrosti u Srebrenici nema, ....Vučić ostaje Vučić!
Ja se samo pitam da li je sve bilo dogovoreno ili mu je to vatreno krstenje priredio Dodik.
АВ се *ухватио у коло* да би ушао у игру и да би дошао у позицију да нешто СТВАРНО уради а не да виртуелно **** у опозицији и по форумима...е сад,под том претпоиставком Срби треба да се моле за њега и да те рабинске враџбине онемогуће а не да још помажу атмосфери линча сопственог Премијера коју ти исти медијски паралелно гурају...или је проблем што су нас комунизмом и осталим сатанским подвалама прво одучили од молитве?па је сад лакше *препустити га судбини* јер смо ионако јадни да било шта више од тога учинимо...ма дај,ко ћче да пости и да се Богу моли кад нам ти исти обезбедише оволика овоземаљска *уживања*....овако је лакше...он је *изданик* што је покушао а ми смо *патриоте* што смо анонимно ликовали и *знали шта ће да буде*....и нисмо знали ни да се молимо за њега јер смо морали на бир фест и егзит у време поста(ко ли га баш тада постави...)
Koliko je zasluzio, malo su ga raspiqkali...

I to na čelu s ženama u crnom!!!!
ето пшатриоте...и ујама смета Вучић..и они користе ваше фразе које вам патриотски лист Блиц тако стручно инсталира у главе....мене чуди...колико знам врана врани очи не вади...Вучић *издајник* а ујединише се и НВОи медоији,и рабинии ује и мује заједно са *патриотама* у борби против тог српског *издајника*....![]()
Извини, а зар ти не мислиш да један премијер неке државе ТРЕБА ДА ПРОЧАЧКА УШИ И ДА ДОБРО ЧУЈЕ УПОЗОРЕЊА НАДЛЕЖНИХ СЛУЖБИ (БИА и остали) - А НЕ ДА СЕ КУР*ЧИ И ДА САДА ЈОШ ИЗИГРАВА ЖРТВУ ЗА СОПСТВЕНО ГЛУПИРАЊЕ И ДИЛЕТАНТИЗАМ ----- такву глупост не би направи ни један државник на Планети...... ОН ТРЕБА ХИТНО ДА ПОДНЕСЕ ОСТАВКУ !!!

Mogao je Vucic da se zrtvuje i da stvarno ne bezi pa ako bas zagine, to bi bila velika pomoc Srbiji...
Jer posle toga nijedan predsednik Srbije se vise nikad ne bi pojavio niti saginjao u Srebrenici...
Pa drzava ima premijera, ministarstva, valjda oni treba da rade u ime naroda.
nije mogao Dodik...da si se malo obavestio znao bi da su muslimani garantovali sigurnost AV samo ako o svemu vode računa bezbednjaci federacije....
inače ovo je sve izrežirano..
.p.s.
braćo Srbi i sestre Srpkinje hajde dozovite se pameti...okrenimo ona 4slova S jedno prema drugom...nije bitno ko je na vlasti...pa mi svi volimo Srbiju....i na međunarodnom planu ona nam je na prvom mestu....
А јел он питао тај народ да ли треба да иде у Сребреницу ?
А јел он питао тај народ да ли треба да иде у Сребреницу ?