Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Umiljate, zivahne, zdrave...

Navikle na druzenje sa ljudima, na igru i na druzenje sa jednim lepim belim labradorom...

Ostalo je jos cetiri dobrice :)

Naravno, ociscene su od buvica i parazita...

popup.php

zdravo svima,

Ja da ponovim malo...
Pre mesec dana sam našla kuce bačene u kontejner, izvukli smo ih i smestili u kutiju dok nismo sredili prostor za njih. Bilo ih je jedanestoro. Kada smo otišli po njih ostalo ih je četvoro. Te četiri kuce , dva mužjaka i dve ženke, ja negujem već više od mesec dana. Hranim, čistim, pazim i mazim i igram se s njima. Očišćeni su od parazita i vakcinisani. Naučila sam ih da obavljaju nuždu na novine i dobro slušaju kada im se kaže "ne". Dobrice su i obožavaju da se maze. Sve bi ih uzela da imam kuću, ali živim u malom stanu sa psom i mačkom. Došlo im je vreme da potraže novog vlasnika, koji će ih voleti kao ja.
Svrcha je jedna prava mala opasnica, kada im odnesem nove igračke (uvek gledam da bude po jedna za svakog), ona uvek svoju prvo sakrije i onda krene u krađu i otima od od braće i sestre.
Crna je mirna kao bubica i samo bi se mazila.
Debeli je i najveći i naravno glavni.
Mishko je najposlušniji i obozava da leži u krilu i tako zaspi.

Ako ima zaintersovanih neka se jave na ovaj broj 064/133 22 10 ili na mejl shurikken@gmail.com

i da, uputite me malo... Ako ih budem vodila na štand u gradu, kako to funckoniše? Da li treba da kontaktiram neko od udruženja ili samo dođem tamo s kucama i stanem negde pored? Oni su vakcinisani, pa me zanimaju i ti ugovori koji se potpisuju.
Molim vas ako imate neke predloge, javite me.
Malo sa se uspaničila jer ide ovo hladno vreme...

Hvala

Prilozi

• crna.jpg
    crna.jpg
    19,7 KB · Pregleda: 4
  • debeli1.jpg
    debeli1.jpg
    20,2 KB · Pregleda: 3
  • mishko1.jpg
    mishko1.jpg
    19,8 KB · Pregleda: 4
  • shvrca.jpg
    shvrca.jpg
    22,1 KB · Pregleda: 4
Ovaj tekst sam prekopirala sa drugog foruma...

Eto moja prica je pocela pre 5-6 godina kada sam za rodjendan dobila stene lesija,sve je bilo divno dok jednog dana iz moje gluposti je ostala kapija otvorena i on je pobegao.Trazila sam ga nedeljama kad god je neko javio da je video lesija,ali nazalost nisam ga pronasla.Znala sam da je iz moje greske otisao...Obozavala sam ga.Film lesi se vraca kuci sam pogledala bezbroj puta ,i nadala se da ce se jednog dana i moj lesi da se vrati...ali nije :cry: Od tad nisam zelela drugog psa. Ali sad bih zelela opet da imam lesija,mada nisam u mogucnosti da kupim,jer nedavno sam pocela samostalni zivot bez roditelja i malo je tesko,nisam u takvoj finansiskoj situaciji.Jedina zelja mi je da mogu opet da imam kome da poklonim svu paznju,ljubav,da ga mazim i pazim,pricam s njim...Zato sam mislila da ovde ima mozda kuce za mene,ili neko zna nekog ko ima kuce...Pazila bih ga i volela do neba!!!
Pa moze da mi pomogne nek mi se javi na 064/18 51 981
Ja sam iz Subotice.Unapred hvala

Da li ima neka napustena lesi za ovu devojku?

Sto se tice kutjica za kuce, moj decko i ja smo stenetu sklepali sami, ali smo ideju ukrali (najvise sto se izolacije tice)..
Ima sajt, progooglajte "dogsweethome"- zaista su lepe, i preskupe.. tako da smo mi skupili neku staru lamperiju, imali nekog stiropora 2-3 table, daske stare neke.. cak smo napravili i krov koji se skida. I ukrasili (vidite sliku :)
Namucili smo se dosta sklapajuci i kombinujuci te stare delove, ali kucica je ekstra ispala. I ne samo da je lepa nego je i topla (ima sloj lamperije i spolja i unutra, a izmedju stiropor). Ne znam koliko bi kostalo da smo kupovali nov materijal..

Poslednja izmena:
ima kod mene u kraju pored jedne zgrade jedna mala kucica za psa,bas je malena,recimo da bi bigl mogao da zivi u njoj,ali neki veci pas tesko,
elem,ta kucica stoji tu vec godinama nekoriscena,znam te ljude i znam da nemaju psa
ako nekom treba,moze da ode i pita,100% ce je dati
ili moze jednostavno samo da je digne,ne verujem da ce iko zaliti

Na poklon cetiri male cica mace, zenkice, odgajane su u kucnim uslovima, mama im je takodje kucna macka. To su mace mojih rodjaka pa garantujem zdravlje jer vec imaju dosta iskustva sa mackama.
Slike nisu bas najbolje, ali se cini mi se vidi kojih su boja. Sve su uglavnom belo-sive, ima samo jedna tigrasta.

Zainteresovani mogu da se obrate meni na pp, pa cu vam ja dati kontakt telefon.

imam ja malu minijaturnu meshanku,belu sa crnim flekama.Klinci je oteli ciganima koji su je muchili...
izglega kao dzek rasel terijer...stara je oko 4 meseca,tako nesto..
ima ranu na vratu,od muchenja...stezali su je kanapom oko vrata pa sada ima ranu...to ce zarasti,vec je bolje nego sto je bilo...
ali se plasim za nju posto luta ulicom,a mnogo je sitna,neko ce je zgaziti,nece je videti.....
ako je zelish,zovi me...poslacu ti broj na pp,da dodjes da je vidis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back