zdravo svima,
Ja da ponovim malo...
Pre mesec dana sam našla kuce bačene u kontejner, izvukli smo ih i smestili u kutiju dok nismo sredili prostor za njih. Bilo ih je jedanestoro. Kada smo otišli po njih ostalo ih je četvoro. Te četiri kuce , dva mužjaka i dve ženke, ja negujem već više od mesec dana. Hranim, čistim, pazim i mazim i igram se s njima. Očišćeni su od parazita i vakcinisani. Naučila sam ih da obavljaju nuždu na novine i dobro slušaju kada im se kaže "ne". Dobrice su i obožavaju da se maze. Sve bi ih uzela da imam kuću, ali živim u malom stanu sa psom i mačkom. Došlo im je vreme da potraže novog vlasnika, koji će ih voleti kao ja.
Svrcha je jedna prava mala opasnica, kada im odnesem nove igračke (uvek gledam da bude po jedna za svakog), ona uvek svoju prvo sakrije i onda krene u krađu i otima od od braće i sestre.
Crna je mirna kao bubica i samo bi se mazila.
Debeli je i najveći i naravno glavni.
Mishko je najposlušniji i obozava da leži u krilu i tako zaspi.
Ako ima zaintersovanih neka se jave na ovaj broj 064/133 22 10 ili na mejl
shurikken@gmail.com
i da, uputite me malo... Ako ih budem vodila na štand u gradu, kako to funckoniše? Da li treba da kontaktiram neko od udruženja ili samo dođem tamo s kucama i stanem negde pored? Oni su vakcinisani, pa me zanimaju i ti ugovori koji se potpisuju.
Molim vas ako imate neke predloge, javite me.
Malo sa se uspaničila jer ide ovo hladno vreme...
Hvala