Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel planirate da ih parite?
mislim da sam se u postu dovoljno jasno izrazila.. :) elem, Da, planiram da im jednom dozvolim i to zadovoljstvo.
neko je pomenuo, a priznajem da sam i sama ocekivala, da cu biti zasuta ponudama, al za sad se samo jedna clanica javila (zahvaljujem i javno). :/
dakle, ponovicu:
ako neko zeli da pokloni musku bebu-macu, do 2meseca, izrazito umiljatu i dobricu, rado bih je usvojila. lepo bi bilo da bude siva, sa sto manje shara (nalik ruskoj-plavoj) :P, ali to nikako nije uslov.
jos jednom
pozdrav svima

E ovako...
Ovo su: Mama, Milica, Mrvica i Marko

Vesela ekipica živi na Novom Beogradu (porodično) ispred jednog solitera. Mama (ima zelenu ogrlicu) je očigledno nekad živele u stanu, a Milica, Mrvica i Marko su se rodili za Novu Godinu. Mama je posle toga sterilisana. Mrvica i Milica liče na jazavičarke (te su i veličine). Navikle su i na stan, jer ih žena, koja brine o njima, noću uvodi u stan, dok je Markić povisok (jazavičr-vučjak) ;).On i Mama su stalno napolju:confused:..Svi su mnogo slatki i umiljati i svi traže da postanu nečiji ljubimci. Vakcinisani su. ...Ako ima zainteresovanih za nekog člana ove vesele ekipice, neka mi se javi na pp:bye:

Prilozi

• mama1.jpg
    mama1.jpg
    76,5 KB · Pregleda: 7
  • mama,marko i mrvica.jpg
    mama,marko i mrvica.jpg
    62,7 KB · Pregleda: 8
Poslednja izmena:
imam ja malu minijaturnu meshanku,belu sa crnim flekama.Klinci je oteli ciganima koji su je muchili...
izglega kao dzek rasel terijer...stara je oko 4 meseca,tako nesto..
ima ranu na vratu,od muchenja...stezali su je kanapom oko vrata pa sada ima ranu...to ce zarasti,vec je bolje nego sto je bilo...
ali se plasim za nju posto luta ulicom,a mnogo je sitna,neko ce je zgaziti,nece je videti.....
ako je zelish,zovi me...poslacu ti broj na pp,da dodjes da je vidis

Primila bih na poklon kucu male rase, pekinezera, pinca, ili slicno, moze i u tipu te rase. Bitno da je maza, da je za kucu i da je do srednje velicine.

Pogledaj post na strani 98 ili 97, prelep mali pas sa najumiljtijim pogledom na svetu, lici na brak jazavicara, braon zuta, mala je i sudeci po pogledu izuzetno umljata. Ako bas zelis nesto rasno, pokusaj da prelistas ostove o psima iz azila u Budisavi. Tako sam ja nasao sebi zenku nemackog ovcara, sigurno imaju nekog pekinezera tamo.

Ovi prelepi stenci se trenutno nalaze u azilu u Budisavi,ostavio ih neko sa mamom,koja je srednjeg rasta. Svo troje su muskog pola

k3-1.jpg

k2-1.jpg

kuce-1.jpg

k4-1.jpg

maleni2-1.jpg

maleni-1.jpg

Njihova mama

mama-1.jpg

Takodje poklanjamo i ovo dvoje stenaca, bice niskog rasta, pol nisam sigurna... ne bih da stavim dezinformaciju
malenizic-1.jpg

niski-1.jpg

malazuta-1.jpg

Svi zainteresovani mogu da se jave meni na pp ili mob 064-15-05-200 Marijana

U pitanju je Novi Sad i okolina

Ovi stenci ce svi biti malog rasta, a divni su. U medjuvremenu su malo i porasli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back