u "uradi sam" imaju jako lepe kucice, ali ona manja im je 4.000 din
nisu bas jeftine
Nisu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u "uradi sam" imaju jako lepe kucice, ali ona manja im je 4.000 din
nisu bas jeftine
imam ja br od lika koji pravi kucice i donese za 2.500din, ja sam kupila od njega.... odlicne su.... samo sto izgleda da ja imam glodare a ne pse....
koji bizniiis.
evo ja pravim kucice za 1500
taman mi treba za neke sterilizacije
Na poklon retriver, trenutno je u azilu u Budisavi, pravim ljubiteljima.
Novi Sad i okolina
Svi zainteresovani me mogu kontaktirati preko pp ili 064-15-05-200
![]()
Kuca sa slike je nazalost sinoc tragicno zavrsila, udarila su je kola i uginula je na licu mesta.Nasla sam je sinoc u 11 dve ulice od mene. Kao za inat ulica u kojoj je poginula je slabo prometna, narocito uvece, a ona se ovih dana sunjala svuda i to najcesce pretrcavala dve najprometnije ulice kuda idu i autobusi.
R.I.P. malena![]()
Postavila sam temu i u oglasima ali ako nije problem neka ostane malo i ovde. Elem, treba mi kucica za psa, za jednog lutalicu koji jadnicak kisne i smrzava se po ovom vremenu, a ja ne znam kako da mu pomognem. Dakle ako neko prodaje/poklanja kucicu za psa, neka mi se javi ovde ili na pp...
Hvala unapred
Kuca sa slike je nazalost sinoc tragicno zavrsila, udarila su je kola i uginula je na licu mesta.Nasla sam je sinoc u 11 dve ulice od mene. Kao za inat ulica u kojoj je poginula je slabo prometna, narocito uvece, a ona se ovih dana sunjala svuda i to najcesce pretrcavala dve najprometnije ulice kuda idu i autobusi.
R.I.P. malena![]()
Nije zenkica,musko je,i izuzetno je umiljat...