Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na poklon retriver, trenutno je u azilu u Budisavi, pravim ljubiteljima.
Novi Sad i okolina
Svi zainteresovani me mogu kontaktirati preko pp ili 064-15-05-200

DSC02501-1.jpg

Badi je juce dobio dom, sretno udomljen, tako da oglas vise ne vazi

Postavila sam temu i u oglasima ali ako nije problem neka ostane malo i ovde. Elem, treba mi kucica za psa, za jednog lutalicu koji jadnicak kisne i smrzava se po ovom vremenu, a ja ne znam kako da mu pomognem. Dakle ako neko prodaje/poklanja kucicu za psa, neka mi se javi ovde ili na pp...
Hvala unapred

Ej, ja sam kupila bojler, tako da ću sutra imati slobodnu kutiju, ako ti nešto znači navi se, ja sam na NB

Kuca sa slike je nazalost sinoc tragicno zavrsila, udarila su je kola i uginula je na licu mesta.:sad2: Nasla sam je sinoc u 11 dve ulice od mene. Kao za inat ulica u kojoj je poginula je slabo prometna, narocito uvece, a ona se ovih dana sunjala svuda i to najcesce pretrcavala dve najprometnije ulice kuda idu i autobusi.

R.I.P. malena :sad2:

e sirotica jadna..nadam se da je bar imala malo neznosti i ljubavi a i hrane od tebe..bar da joj je bilo lepo dok je bila ziva..a vidi se da je draga..
zato ja tovim kucice da zderu kolko mogu da sto manje setkaju..znam da nije resenje al sve racunam nece lutati za hranom nego ce da spavaju

Bila skroz lepo popunjena i mazena i pazena, ali je volela da prati ljude koje poznaje, pa mi je tako zena koja ju je hranila rekla da ona ujutru ode sa decom u skolu i vrati se tek u 2 kada se vrate i oni. Mene je isto pokusavala da prati ali sam je uvek vracala ili bi joj pobegla, a zadnjih nekoliko dana sam je vidjala bukvalno svuda po okolini i pokusavala sam da je vratim ali dzabe.:( Dolazila je kada je ona htela i kada bi ogladnela. Evo sad ne znam kako da kazem tim zenama koje su je pazile od kada je bila mali misic da je vise nema...:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back