mina21bg
Aktivan član
- Poruka
- 1.778
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam ja malu minijaturnu meshanku,belu sa crnim flekama.Klinci je oteli ciganima koji su je muchili...
izglega kao dzek rasel terijer...stara je oko 4 meseca,tako nesto..
ima ranu na vratu,od muchenja...stezali su je kanapom oko vrata pa sada ima ranu...to ce zarasti,vec je bolje nego sto je bilo...
ali se plasim za nju posto luta ulicom,a mnogo je sitna,neko ce je zgaziti,nece je videti.....
ako je zelish,zovi me...poslacu ti broj na pp,da dodjes da je vidis
Zdravo svima!!
Iskreno, do sad nisam bila uclanjena ni na kakav forum, jer se slabo "druzim" s kompjuterom zbog nedostatka vremena. Ali sad imam mali problem, pa vas molim da mi pomognete!
Poklonila bih stene labradora, zensko, ima oko 2 meseca, crne boje. Pronasla sam ga pre nekoliko dana, rano ujutru, kako drhti na ulici. Komsija do mene ima odraslu zenku i muzjaka labradore, i 6-7 malih. Kada sam tog dana pogledala u njegovo dvoriste, bilo je samo tri steneta. Izgleda da je bacio zenske. Kome se sve nisam obratila, ali niko ga nece. Preslatko je, ja bih ga rado zadrzala, ali vec imam jedno koje sam isto tako na ulici nasla polovinom jula.. sad ima 4 meseca otprilike, zensko je, lici na vucjaka.. ne razumem se mnogo u rase.
Veceras cu okaciti i sliku da vidite kako izgleda.. ako je neko zainteresovan, ili poznaje nekog ko bi udomio ovu slatku lepoticu, molim vas pisite!
Pozdrav
pa jesi, al sam se zapravo nadala da sam pogresno razumela...
ako nista, ovaj post je dokaz da macica ima na sve strane, na pretek, kao i pasa, bez da ih se jos dodaje "kucnom proizvodnjom"...
i zdravije za tvoju macu, i ispravnije za beskucnike je svakako da ih ne paris, i da ih sterilises..a ako zelis da se bavis macicima i da ih udomljavas, sigurno nekim ljudima i sa ovog posta treba pomoc oko toga![]()