Pohvalite se III

Kako mislis nekad
Pa daje se i sad ispod minimalca na mnogim radnim mestima u sred centra bg
De god si neprijavljen mozes dobiti ispod minimalca
Idu inspekcije, prijavljuju radnike jer moraju, ima i gde se još uvek švercuju, ali mnogo manje nego ranije. Pre su regularno u buticima, trafikama po provincijama davali 10.000 dinara platu.
I ovo je smešno, ali bar postoji granica i nameće se pritisak da ona raste. Radnike masovno prijavljuju na minimalac, ostatak na ruke, to je tek priča za sebe.

Idu inspekcije, prijavljuju radnike jer moraju, ima i gde se još uvek švercuju, ali mnogo manje nego ranije. Pre su regularno u buticima, trafikama po provincijama davali 10.000 dinara platu.
I ovo je smešno, ali bar postoji granica i nameće se pritisak da ona raste. Radnike masovno prijavljuju na minimalac, ostatak na ruke, to je tek priča za sebe.
Ja ti kazem da u centru bga imas radnje sa platamo manjim od minimalca
Za provinciju je tek sou sta rade
Inspekcija prima mito prima clanove stranke i dr
Inspekcija moze mojoj cicojki o rep se obesi po svojoj vaznosti i autoritetu
Sve ti je to po babu i po stricevima
Ta mante me....

Ja ti kazem da u centru bga imas radnje sa platamo manjim od minimalca
Za provinciju je tek sou sta rade
Inspekcija prima mito prima clanove stranke i dr
Inspekcija moze mojoj cicojki o rep se obesi po svojoj vaznosti i autoritetu
Sve ti je to po babu i po stricevima
Ta mante me....
Ne znam, sigurno da ima. Ali u mom okruženju zadnjih godina je pravilo da se cvika od inspekcije. Niko se ne zeza, jer nemaš garanciju da ćeš se izvući osim ako nisi član uže familije tog sns kadra.

Imaju oni brojno članstvo, nije problem da neke puste niz vodu.

Ja da se pohvalim da Sava sutra počinje da radi. Za pohvalu je to što neće da sedi preko zime kod kuće besposlen. Ja nemam mnogo torti, pa mi skoro pomoć ni ne treba. Ima četvoro dece kojima daje časove matematike, ali i to mu oduzme malo vremena. Poslao je CV na mnogo adresa, zvali ga samo ovi jedni, i on prihvatio.
Za rupu je to što on nije srećan što će da ide na posao, i da komunicira sa ljudima. A čim on nije srećan, nisam srećna ni ja. :(

Ja da se pohvalim da Sava sutra počinje da radi. Za pohvalu je to što neće da sedi preko zime kod kuće besposlen. Ja nemam mnogo torti, pa mi skoro pomoć ni ne treba. Ima četvoro dece kojima daje časove matematike, ali i to mu oduzme malo vremena. Poslao je CV na mnogo adresa, zvali ga samo ovi jedni, i on prihvatio.
Za rupu je to što on nije srećan što će da ide na posao, i da komunicira sa ljudima. A čim on nije srećan, nisam srećna ni ja. :(
Pa koji je posao kad ce biti toliko komunikacije?

Ovako i ja mislim
Vecina oseca strah ili nelagodnost od novog. Ali od njegovog stava umnogome zavisi kako se bude kasnije uklopio

Ovo je trebalo ja da napišem, ali nisam uspela da sročim. Kada moj brat krene u CG na more, jer iz nekog razloga ne može u Grčku, on kreće sa idejom da je u CG sve užasno. I bude mu grozno, prekuka ceo odmor, i mesec dana kada dođe kući.
Kod Save nije problem kakav je posao. Navikao je da radi svašta, kakav god da je posao, neće biti problema. Problem je što on uopšte ne bi na posao, a neće ni da sedi kod kuće.

Ovo je trebalo ja da napišem, ali nisam uspela da sročim. Kada moj brat krene u CG na more, jer iz nekog razloga ne može u Grčku, on kreće sa idejom da je u CG sve užasno. I bude mu grozno, prekuka ceo odmor, i mesec dana kada dođe kući.
Kod Save nije problem kakav je posao. Navikao je da radi svašta, kakav god da je posao, neće biti problema. Problem je što on uopšte ne bi na posao, a neće ni da sedi kod kuće.
On je jos mlad.ko zna,mozda se i jede sto je napustio faks.a mozda mu i dodje iz dupeta u glavu
Moj milos voli da radi,a voli i ljude gde god je radio.nisam bas sretna sto on uziva sa kuvaricom od 60 god i rostiljdzijom koji nema verovatno ni srednju,al svugde se uklopi i sa svima se orodi.takav je mio

Back