Pohvalite se III

Pa odkud znam kad je vazdusnom.mozda moram cik cak :lol:

Nego ovde ste svi nobles,niko ne putuje jeftino,a mene zanima jedno paradajzturist pitanje
Imam samo mali kabinski prtljag,10 kg i zelim da ponesem neotvoren dvopek i pastetu od tune.ja kad stignem moram da jedem odmah,ne zanima me da trazim okolo hranu.a putujem wizz air-om
Hoce li me pustiti sa tim?
Veliki smo nobles
Muz kad je cuo da moramo avionom u Lisabon(ne znam samo cime je mislio, da vozi 3000km) odmah je rekao A sto ne bismo negde u Istru?! :lol:
I mi nosimo nasu hranu uvek. Nepodnosljivi smo kad smo gladni a volimo da jedemo ukusno. Tako da nisi jedina :lol:
Mm u hotelu maze carnex pastetu ako mu se ne svidja sta tamo ima :rumenko:

Poslednja izmena:
Veliki smo nobles
Muz kad je cuo da moramo avionom u Lisabon(ne znam samo cime je mislio, da vozi 3000km) odmah je rekao A sto ne bi smo negde u Istru?! :lol:
I mi nosimo nasu hranu uvek. Nepodnosljivi smo kad smo gladni a volimo da jedemo ukusno. Tako da nisi jedina :lol:
Mm u hotelu maze carnex pastetu ako mu se ne svidja sta tamo ima :rumenko:
Pametan covek :lol:
Ja sam u rim avionom nosila peceno belo meso za tri dana,kulen,trapist,tamo smo kupovali one mesane salate u kesi.vecerali smo napolju.al pola toga po restoranima je muz kukao .na svakoj pici je dobio articoku i bio je zgrozen,skini mi to :aaa:

Ohoho, baš lepo :D
Bila sam 2000 u septembru. Sećam se da je bilo hladno i da su cigarete bile preskupe. Tu sam momku (mm-u) kupila prvi poklon-parfem koji mu je i danas omiljeni i sebi unikatni prsten od drške srebrne viljuške :D

Back