Pohvalite se III

Mozes da trazis, obicno ne stavljaju ali imaju
Znam to
Pise u toaletu. Sad se setih u Becu sam to procitala zadnji put
probaj da dignes zezdicu kad biras hotel i nacices :D
Kriza moj tabe... :aha:
ne, nikad je nisam koristio i sto se tice kape ona mi je uvek bila puzzle :)
i iskreno sam mislo da je za bazen jer sam vidjao ljude na bazenu koji ih nose..ali za bade mantil si se ispalila :)
u njemu se ide na bazen da ne moras tamo da se presvlacis ;)
Mogao si samo moju sveki da vidis :lol:
Ona to i na moru nosi

A za bade mantil si se ti ispalio
Nije pristojno ici po hotelu u bade mantilu ako cemo iskreno.
A i ako odes na bazen, tamo ti dobre cike na bazenu daju drugi bade mantil koji koristis samo dok si na bazenu.

A za bade mantil si se ti ispalio
Nije pristojno ici po hotelu u bade mantilu ako cemo iskreno.
A i ako odes na bazen, tamo ti dobre cike na bazenu daju drugi bade mantil koji koristis samo dok si na bazenu.

ne ides po hotelu..o Boze :dash:
izadjes iz sobe..udjes u lift..izaberes sprat gde je bazen i ti si tamo.. kako ti nekad razmisljas..ti bi se setkala po hotelu u bade mantilu :dash:

Drugarice su imale opkladu - koja se prva uda (jer su kao bile protiv braka) jedna za „kaznu“ vodi u Rim, a druga u Cornwall.
U Rimu su vec bile, jer se T vec pre par godina udala, a kako cujem smesi se i Cornwall. :D Bila je veridba. :)

A u tom liftu gosti koji su tek stigli
Pa kad te vide u bade mantilu sigurno se oduseve :lol:
Jos ako ga malo razgrnes :lol:
ako ga i razgrnem bice pristojno..ne idem go po hotelu..mozda ti ides pa se zato sekiras?
ali u svakom slucaju..postoji nesto sto se zove kais na bade mantilu i ako ga lepo stegnes, nista ne izlazi napolje :)
vi egzibicionisti bas mislite uvek nakako kako vi volite :mrgreen:

Ma mi cemo tamo samo prespavati.iskreno trazim samo krevet i svoje kupatilo,apsolutno nista vise.i da je na dobrom mestu
Ovo je drugarica birala,jeste da se brzo stize do centra,ali nije obratila paznju da je stanica 500 m vazdusnom linijom od hotela
Al ok

a koliko je to u koracima? :)
Pa odkud znam kad je vazdusnom.mozda moram cik cak :lol:

Nego ovde ste svi nobles,niko ne putuje jeftino,a mene zanima jedno paradajzturist pitanje
Imam samo mali kabinski prtljag,10 kg i zelim da ponesem neotvoren dvopek i pastetu od tune.ja kad stignem moram da jedem odmah,ne zanima me da trazim okolo hranu.a putujem wizz air-om
Hoce li me pustiti sa tim?

Nego ovde ste svi nobles,niko ne putuje jeftino,a mene zanima jedno paradajzturist pitanje
Imam samo mali kabinski prtljag,10 kg i zelim da ponesem neotvoren dvopek i pastetu od tune.ja kad stignem moram da jedem odmah,ne zanima me da trazim okolo hranu.a putujem wizz air-om
Hoce

ne mozes da unosis u avion ali mozes u cekiranom prtljagu da je prenosis.

A sto se tice toaletnog pribora, mozda dobijes i patku
578056

Back