Pohvalite se III

Sede moja mama i njena prijateljica na terasi i placu. Prijateljicu je posle puno godina braka i dvoje odrasle dece ostavio muz, jer se zaljubio u devojku od 25 godina.
I tako one placu, ridaju, zarozale se.
Teta Lj kroz suze, isprekidano:“Znas, nisam sigurna da bih ovoliko patila i zalila za njim da je umro“
Mama:“Da je bar umro. Bilo bi ti 100 puta lakse.“
Teta Lj:“Sad mi zao sto nije.“

Pa kad su se pogledale i prasnule u smeh... :D
I posle je bilo da kad kod cuju za neku rastavu:“Eee da je bar umro.“ i smejanje.

Mene uopste ne cudi kad se neko razvede posle15, 25, 35 god
Mozda ljudi postanu cimeri posle toliko god, ne radi se uopste o tome da ti se neko smuci, moze da ti bude vrlo drag, al drag ko sestra/brat, ko neko sa kim si proso sito i reseto ali nema vise strasti, nema one vrste ljubavi koja je potrebna za takvu zajednicu, tu su neka drugacija osecanja koja nisu adekvatna za brak...
Da zivotarite je bacanje godina
A da zivis i stvaras sa nekim nesto i krenes dalje u nekom momentu nije bacanje, daleko je od toga

Метло, није ваљда да стварно очекујеш да после 20 година осећамо исту страст?

Љубав да, и она расте, мења се и сазрева, баш као и ми.

Са 50 година живота и 25 година од кад смо заједно прошли смо много фаза, наравно да није све као на почетку, а и природа је тако наложила, да у извесном тренутку муж и жена заиста и могу да живе само као брат и сестра или добри пријатељи :lol:

Bambi, ali to je povredjena sujeta, ne patnja zbog slomljenog srca

- - - - - - - - - -

Метло, није ваљда да стварно очекујеш да после 20 година осећамо исту страст?

Љубав да, и она расте, мења се и сазрева, баш као и ми.

Са 50 година живота и 25 година од кад смо заједно прошли смо много фаза, наравно да није све као на почетку, а и природа је тако наложила, да у извесном тренутку муж и жена заиста и могу да живе само као брат и сестра или добри пријатељи :lol:

pa najbolje da sam sa 38 godina zelela da ostanem u braku sa ''bratom''...

Mnogo ljudi ostane u braku iz raznih razloga. Neki su pogrešni, neki ne, sve je stvar ugla iz kog se gleda ili uopšte razmišljanja. Ali mene zanima, kad se posle toliko godina ljudi razvedu, zar im ne nedostaje nekad bivši partner? I da li se tad pokaju što su se razveli ili ne?

Neki ljudi se istroše, otupe prema partneru...neki tek tada ožive... al onda to podrazumeva i treću osobu i boli ih baš za nedostajanje...nekome je brak teret, al taj nije fer prema sebi...aj šo ga zabole za partnera, mada je to bzze, ša znam, rekoh, teško je prozreti ljoodsko srce.

Najgore je ostajanje u braku sa budalom, zato što te je strah da se razvedeš :((

Ne znam, nemam neko iskustvo, vezu od skoro deset godina i ovaj brak sada, znala sam da treba da odem čim sam osetila teskobu pored bivšeg koju ništa nije moglo da odagna, koliko god se trudila.
Jesam to doživela kao sopstveni neuspeh, jer sam jako puno uložila, ali sam sa druge strane mnogo i dobila, jedno ogromno iskustvo kako (ne) treba dalje.

Neki ljudi se istroše, otupe prema partneru...neki tek tada ožive... al onda to podrazumeva i treću osobu i boli ih baš za nedostajanje...nekome je brak teret, al taj nije fer prema sebi...aj šo ga zabole za partnera, mada je to bzze, ša znam, rekoh, teško je prozreti ljoodsko srce.

Jbg imali su test neki valjda par godina,ono izgleda ne kapiraju sta im se govori i najgore sto misle da ce se na bolje partner promeniti u braku,oce *****

Bambi, ali to je povredjena sujeta, ne patnja zbog slomljenog srca

- - - - - - - - - -

pa najbolje da sam sa 38 godina zelela da ostanem u braku sa ''bratom''...

А, добро, то твоје је било екстрем :lol:

Ја причам о неким годинама до којих још увек нисмо стигли, али нам се смеше.

Najgore je ostajanje u braku sa budalom, zato što te je strah da se razvedeš :((

Ne znam, nemam neko iskustvo, vezu od skoro deset godina i ovaj brak sada, znala sam da treba da odem čim sam osetila teskobu pored bivšeg koju ništa nije moglo da odagna, koliko god se trudila.
Jesam to doživela kao sopstveni neuspeh, jer sam jako puno uložila, ali sam sa druge strane mnogo i dobila, jedno ogromno iskustvo kako (ne) treba dalje.

ovo sam ja htela da kazem, ti si lepse srocila :D

Ћути ту и љуљај дете, за добар проценат то је смисао живота.

Ти си своје, пријатељу, завршио :lol:

Back