Pohvalite se III

А, то ако он хоће, слободно, то смо разјаснили још на почетку.

За сад не показује жељу, али живот је тек пред нама, тек смо на пола :lol:

Misalim da ovi novi brakovi traju izmedju 2 i 5 godina.

Inace, pre 15 g. poceli ljudi oko mene da se zene i udaju kao ludi. U 3 g. bilo jedno 10-ak brakova i bio sam na skoro svim vencanjima. Na jedno pitanje kakav je moj komentar samo sam odgovorio da je to sve lepo i sjajno, ali da me vise interesuje ko ce se prvi razvesti.

Misalim da ovi novi brakovi traju izmedju 2 i 5 godina.

Inace, pre 15 g. poceli ljudi oko mene da se zene i udaju kao ludi. U 3 g. bilo jedno 10-ak brakova i bio sam na skoro svim vencanjima. Na jedno pitanje kakav je moj komentar samo sam odgovorio da je to sve lepo i sjajno, ali da me vise interesuje ko ce se prvi razvesti.

I koliko ih je i dalje u braku?

5 razvoda i jedan drug se opet ozenio. Od te moje izjave vucem nadimak Crni gavran, kao da sam ih ja razvodio. Lepo sam im rekao da su to sve moderni brakovi.

Pa dobro, pola. Jel ti ideš u kladionicu? Ako ne, možda bi trebalo da kreneš...

- - - - - - - - - -

bilo je zabavno :)

Sigurna sam da jeste.

- - - - - - - - - -

Nije uopšte, meni je baš bio pakao.
A ni čičak nije jednostavna :lol:

Naravno da nije uvek. Mada su svi uglavnom u fazonu "šta je tu teško, izvadiš sisu i nahraniš dete"...

Pa dobro, pola. Jel ti ideš u kladionicu? Ako ne, možda bi trebalo da kreneš...

- - - - - - - - - -

Sigurna sam da jeste.

- - - - - - - - - -

Naravno da nije uvek. Mada su svi uglavnom u fazonu "šta je tu teško, izvadiš sisu i nahraniš dete"...

Kladionica? Da je tako onda bi Las Vegas odavno propao tako da u kocku ne verujem. Inace, samo posmatram ljude oko sebe i to je to. Nije to neka velika mudrost.

stvar je u tome sto je tab ne zeza i nista nije napisao a da nije istina :lol:
a vama koje ste propustile sve to , ostaje jedino da Cicak rodi trece dete pa da nam sve ponovo isprica

Рекох ја на претходној страни, поновиће Чичак ускоро :lol:

- - - - - - - - - -

Чекајте, бре, па не питасмо Чичка шта мисли о оној мами што продаје млеко билдерима и тако зарађује?

Замољена сам врло културно да не започињем тему.

Дакле, Чичак, заборави да сам те ишта питала :lol:

Back