Pohvalite se III

Kako čovek reši da posle toliko godina preseče i prekine sve? Mislim ne moraš da odgovoriš, naglas razmišljam...

Мене би сад мрзело да се разводим, ето у таквом сам расположењу...

То би морало да буде бааааш, бааааш нешто озбиљно, а тренутно не могу да се сетим ничега таквог.

Можда сам само неиспавана, ај кад се мало одморим да размислим опет на ту тему :lol:

ne bih rekao da su deca presudna...negde bi možda bilo lepo da jesu, al ko tje ga znati...msm, nikad se ništa ne zna kad su ljudi u pitanju, gadna je to sorta i na nju ne može da se računa...msm, uvek kad čujem da se neko razbeo nekako mi bude žao...

pda, van registra... ja čak uopšte ni ne znam koliko sam dugo u braku, znam koliko smo zajedno, msm, od koje godine..pa kad se preračuna, baš smo ono šo se kaže zaebali vek u pozitivnom smislu...

Ми 24 у вези, у браку 18...

Леле, мајко, како је пролетело :eek:

Ja se uvek rastužim kada čujem da se neko razveo. Zato što ja u svojoj glavi imam postavljeno da brak treba da traje zauvek. Naravno da nije tako, i naravno da je bolje da se ljudi raziđu ako već skapiraju da to nije ono što su očekivali, ali...

U duhu teme, hvalim se našim brakom od 25 godina. Koji ima benificirani radni staž, jer smo 14 godina imali i babu u porodici, a 22 godine zaovu. To su otežavajuće okolnosti. Tako da, kada se dodaju benificije, naš brak traje skoro 40 godina. :lol:

tjuti...da kuzznemo u drvo..nikad se to ne zna...ša ako poludimo odjednom..nešto umislimo... nešto izmaštamo....krvnički budemo povređeni..samo imamo sreće..

Ма, ја само кажем да сам тренутно толико лења, да би ме мрзело и да се разводим :lol:

Куцнем ја у дрво сваки пут, не бих мењала свог мужа ни за ког другог, хвала.

Да, имала сам среће, што би моја мајка рекла :нашла си, ћерко, па си зашла :zcepanje:

За њега већ нисам сигурна...колико је срећан био...

Ма, ја само кажем да сам тренутно толико лења, да би ме мрзело и да се разводим :lol:

Куцнем ја у дрво сваки пут, не бих мењала свог мужа ни за ког другог, хвала.

Да, имала сам среће, што би моја мајка рекла :нашла си, ћерко, па си зашла :zcepanje:

За њега већ нисам сигурна...колико је срећан био...

ja ne znam ni kako sam se oženio..ja o tome nikad nisam razmišljao..al pošto smo živeli zajedno gooodinama, onda sam morao i da se ženim i pravim dete..sve po protokolu...

žiota mi, da nije nje. ja isto msm da bih bio večiti neženja.....al tako se potrefilo :lol:

ma, ima nekih vole sami.... ništa mi to nije jasno...al zamisli ceo život sam i sad mu kao neko naruši privatnost..ja to ne kapiram..a ljudi vako deluju normalno, ne kradu, ne lažu, sve okej za neku drugarsku saradnju... ja ništa više ne potpisujem šo se ljudi tiče..ša znam i ša će meni da se desi...samo da smo dobro, mir u sfetu i to..

Mene uopste ne cudi kad se neko razvede posle15, 25, 35 god
Mozda ljudi postanu cimeri posle toliko god, ne radi se uopste o tome da ti se neko smuci, moze da ti bude vrlo drag, al drag ko sestra/brat, ko neko sa kim si proso sito i reseto ali nema vise strasti, nema one vrste ljubavi koja je potrebna za takvu zajednicu, tu su neka drugacija osecanja koja nisu adekvatna za brak...
Da zivotarite je bacanje godina
A da zivis i stvaras sa nekim nesto i krenes dalje u nekom momentu nije bacanje, daleko je od toga

Mene uopste ne cudi kad se neko razvede posle15, 25, 35 god
Mozda ljudi postanu cimeri posle toliko god, ne radi se uopste o tome da ti se neko smuci, moze da ti bude vrlo drag, al drag ko sestra/brat, ko neko sa kim si proso sito i reseto ali nema vise strasti, nema one vrste ljubavi koja je potrebna za takvu zajednicu, tu su neka drugacija osecanja koja nisu adekvatna za brak...
Da zivotarite je bacanje godina
A da zivis i stvaras sa nekim nesto i krenes dalje u nekom momentu nije bacanje, daleko je od toga

Ako podjemo od toga da ne treba ocekivati da se to ne bi sa svakim desilo,opcija je da se promeni 2-3 bracna partnera po 15ak god ili da se skapira zrelo da svaki odnos menja oblik u kom bi se moglo uzivati,osim ako se mi s njim ne menjamo ka napred

Mnogo ljudi ostane u braku iz raznih razloga. Neki su pogrešni, neki ne, sve je stvar ugla iz kog se gleda ili uopšte razmišljanja. Ali mene zanima, kad se posle toliko godina ljudi razvedu, zar im ne nedostaje nekad bivši partner? I da li se tad pokaju što su se razveli ili ne?

Back