Pohvalite se III

ja sam se razveo posle 25 i uopšte se ne kajem

I od moje bas dobre prijateljice roditelji. Isto tako nakon 25 godina braka. Ona je umislila da je muz vara i nista je nije moglo ubediti u suprotno. I to sa zenom na koju je i onako citav zivot bila ljubomorna. A nije je varao. Stvarno nije. Cika Kica je tako jedan miran i povucen covek,ostao je u cudu i bas je patio.
Moja prijateljica kaze da je za sve kriv klimaks, koji nije htela da „leci“ hormonima. Bila je kao u manicnoj depresiji. Smenjivala su se uzasna dusevna stanja.
On je ostao uz nju. Posecuje je, zove telefonom, brine se za nju. Ona je sad ok, ali jos uvek ima neke svoje bubice.

i ja sam samo na glas razmisljala. znam da je svaki brak jedinstven i da nista nije crno belo i da ljudi mogu potpuno drugacije da dozive istu stvar ili dogadjaj, ali ja mislim da bih ja osecala duboko razocarenje i dozivela raspad te zajednice nakon x godina vrlo tesko i bolno kao sopstveni poraz. mozda bi se kasnije osecanja iskristalisala i to bilo potpuno drugacije iskustvo.

nemam nameru da se razvodim....ša znam..ako bude, onda bih se skenyo.. msm, mene to mrzi da radim i syebala bi me sujeta..ne uzmem varijantu da sam ja incijator, toe nemogootje.. žifeti je nemogootje, hej...

Back