- Poruka
- 11.368
Ono što sam primetila je, da na primer stepenice računa kao duple korake, mislim da na neki način meri opterećenje u odnosu na otkucaje srca. Isto tako, hodanje po dubokom snegu računa kao više pređenih metara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa valjda da te podstice da se vise kreces.za motivaciju.recimo vidis da si tog dana presao petinu preporucenog,a cini ti se da si vise,onda sutra ciljano povecas
Ma znam, nego koja je poenta da vidi koliko je prepesacila? Razumem kod profesionalnih sportista i trenera, oni imaju takve naprave (ja na konja nakacim nesto slicno kada radim kondicione treninge), ali kod obicnog coveka ne vidim neku svrhu. Igracka najobicnija.
mislio sam da samo kod nas debil može da metne nalepnicu na nešto lepo kao što su ta vrata
Na osnovu godina, težine i visine, kao i praćenja rada srca ti odredi preporučenu količinu koraka po danu. Za mene je to 8000. Juče sam na primer stigla do 6,5 pa sam odlučila da odem do prodavnice pešaka. Tako da...možda ću zbog njega malo više da se krećem jer ću mati uvid u to. I podseća me da pijem vodu, koju ja uopšte ne pijem
Марџ, за кораке ок, али за воду слушај свој организам.
Коначно су се и лекари сетили да то мало обраде и констатовали да ти сваког дана није потребна иста количина воде, као што ни организам не захтева исту количину воде као неки други.
moracu da pokazem muzu ovu fotku,on je sad skoro dobio grdnju od direktorke sto je upropastio vrata
on njoj objasnjava da po propisu to mora da stoji tako a ona samo ,sad su vrata ruzna
Dobila sam bonusmnogo vise nego sto sam ocekivala.
ja sam kao mardz..da mogu, vodu ne bih pila uopste
sve dok ne ukljucim svest i vidim kakvi podocnjaci su mi se pojavili
pa propis ne kaže da mora nalepnica
meni su te spravice i oni pametni satovi i sve na tu foru bzv
nece spravica da te motivise sustinski
samo ce ko igracka tri dana da te zamajava a onda da je i zaboravis, ko i sve te igracke
ko oce da se pokrene i bavi rekreativno sportom taj ce to da odradi
ja jedino koristim aplikaciju na mobu da mi kaze koliko sam kilometara prosla kad idem na brzi hod/bajs, cisto da znam okvirno sta radim , klasican gps sistem
ali me to nece naterati da izadjem da odem na aktivnost, niti ce me naterati da odradim vise ili manje
radicu onoliko koliko hocu, a onda i koliko mogu
sustina je u tome imas ili nemas volje sam sa sobom, spravica ti je nece dati...
- - - - - - - - - -
nalepnica je bruka na tim vratima
sta je jos bilo....a da tojo bravo za sestru i bonus
jesam sve teme pokrila, nemoj nesto da sam ispustila
e da i mina - nabodi taba, bez milosti![]()