Pohvalite se III

aaaaaaaaa
bilo je gusto, borila sam se protiv vezistkinje, ali uspela sam :zskace:
izabrao je mene u ta taaa
yess.gif

Dobila si posao? :D

si :D
prvo probni rad naravno, da vidimo ocemo li se kliknuti naravno, ko zna mozda bude njesrra

ali cinjenica da je jedan od faca u gradu sa visedeceniskom tradicijom u ovom poslu, i da sam ja ta koju je izabrao iako je imao neku vezistiknju i jos jednu koja je pre radila kod njih pa oce opet, pa sam cekala danas da mi javi sta je izabrao
juce mi rece 80 posto ce mene jer se odusevio celom situacijom kako smo uopste stupili u kontakt, ali da mora da ispostuje ugovorene sastanke sa one dve rospije
pazi dva ljuta neprijatelja, jedna sa vezom jedna sa iskustvom bas kod njega
kad mi to rece ko kofu vode na glavu da mi je srucio, reko opet cu ga ispusti zbog vezista ko onaj dan za onu firmu

u medjuvremenu javi mi se drugi zakazali razgovor za cetvrtak
otici cu i kod njega na razgovor, ali iskreno ovaj mi je primamljiviji

Poslednja izmena:
Вероватно није очекивао да се на разговору појави, главом и брадом, чувени форумашки Зврк :lol:

on se vec preko maila slogiro kad je video sta ga snaslo :malav:
a kad sam se pojavila naravno da je pao na dupe, pa de meni da odoli :smeker:
zajebavam se
ali je situacija sou...svojstveno mom zivotu, kod mene nista ne moze normalno da bude :lol:
iako se uopste nisam nadala, jer u ovoj bransi sve ide preko poznanstva, ovo je bilo bukvalno pomeranje bregova, covek me ne zna

- - - - - - - - - -

Bravo metlać, nek je sa srećom :D

faja :zag:

- - - - - - - - - -

luno kad ces ti da se maknes od saurona?

zajebavam se
ali je situacija sou...svojstveno mom zivotu, kod mene nista ne moze normalno da bude :lol:
iako se uopste nisam nadala, jer u ovoj bransi sve ide preko poznanstva, ovo je bilo bukvalno pomeranje bregova, covek me ne zna

- - - - - - - - - -

Просто су се поклопиле звезде, дошао је тренутак и то је то.

Рекла сам ти пред онај претходни разговор, десиће се кад се најмање надаш.

И десило се...

Просто су се поклопиле звезде, дошао је тренутак и то је то.

Рекла сам ти пред онај претходни разговор, десиће се кад се најмање надаш.

И десило се...

to je i on reko
pazi sta se desilo
posle onog izjebavanja sa vezistom u onoj firmi za retusiranje, ja popickim, inace oglasa za ovu vrstu posla nema, jer u ovoj bransi sve ide na koga znas...
freelens mi nije dovoljan, ocu jos, sto zbog samog posla i usavrsavanja sto zbog para bre
jel nema oglasa jel ocete na poznanstvo, pa mamicu vam
uvatim zaredjam sve poznate foto firme, i svima posaljem mail, ono forma kao propratno pismo, dodatak cv i portfolio...
ocekujuci da se nista desiti nece, ali jednostavno sam morala, vise mi je sve dopizelo bre
da bi bio heben moras da se naguzis, jel tako, ajde da se naguzim
ako nece muhamed bregu, breg ce muhamedu, ja sam taj breg
to bilo za vikend sad
juce me zove ovaj, kaze primio sam vas mail, jel se znamo mi, reko ne, kaze pa ja trazim radnicu, i bas sam pustio buvu okolo ovih dana dal neko zna nekoga, pa sam zato pomislio da vam je neko reko
reko ne, ja mu kazem otvoreno tako i tako
ajde dodjite na razgovor
odlazim ja kaze on da li mi verujes da sam mail citao 20 puta, ja kaze nisam mogao da verujem, nikad mi se ovako neko nije pojavio, obicno je povuci potegni da nadjes osoblje
ja mu kazem ovo za muhameda i brega on se smeje, kaze ja ne verujem kako smo se poklopili, kaze sudbina, bas kad ja trazim eto vas s neba :lol:
sedeli smo sat i po caskali ko da se znamo sto godina o svemu i svacemu
kaze on meni na kraju, vidi 80 posto ocu tebe, ali da te ne lazem obecao sam prijatelju da cu mu sa cerkom obaviti razgovor, i sa bivsom radnicom koja bi da se vrati ona je dobro radila, zvacu te sutra da ti javim
ja se tu razocaram, reko ma nema sanse onda, il ce vezistikinju il ce da ide na siguricu sa bivsom
eto ga malo pre zove ajde od sutra probni :lol:

jutros me zove jos jedan sto sam mu isto poslala mail kad i ovom, da odem na razgovor...otici cu...al mi je ovaj bitniji jer je jaca firma postoji decenijama, znam tu firmu, onaj drugi mi je nepoznat

- - - - - - - - - -

ako ti trebaju modeli,javi se.al to samo ako je za plejboj :malav:

prva si mi na spisku :ortakinje:

Poslednja izmena:
zajebavam se

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

luno kad ces ti da se maknes od saurona?

...jesi li ti to dobila posao :heart: pa bravo, sve ces ti tamo da ih sarmiras i oni nece ni znati da su rekli probni rad, nego cete da se smejete i radite
zadovoljni i srecni :super: mnogo mi je milo, bilo je i vreme da neko nekog primi bez icije urgencije :klap:

- - - - - - - - - -

idem da brijem noge:vatromet:

....samo nemoj da se guras i ja cu sad :lol:

nece valjda i nekle da slika:sad2:

nego metlo,pazi da ti ne bude kao meni kad sam imala 23 godine pa kuvala kafe na sajmu za neku firmu.uhvatio me njihov direktor,jel znas da kucas na masini.ne znam :( jel znas engleski,pa ne znam bas dobro :(
fino,fino,takva nam treba,dodji sutra na razgovor na posao
i stvarno dobijem posao kao sekretarica,sest meseci sam radila
a on je od mene dobio samo prezzrive poglede kad je nesto pokusavao
kad se setim,bio je matori kesa,od najmanje 40 godina :rotf:

nece valjda i nekle da slika:sad2:

nego metlo,pazi da ti ne bude kao meni kad sam imala 23 godine pa kuvala kafe na sajmu za neku firmu.uhvatio me njihov direktor,jel znas da kucas na masini.ne znam :( jel znas engleski,pa ne znam bas dobro :(
fino,fino,takva nam treba,dodji sutra na razgovor na posao
i stvarno dobijem posao kao sekretarica,sest meseci sam radila
a on je od mene dobio samo prezzrive poglede kad je nesto pokusavao
kad se setim,bio je matori kesa,od najmanje 40 godina :rotf:

idi u dupe
ozenjen covek bre
ma ovo je svaleraska profesija znam ja to, kapiram ja da se on kresse po sokaci kad skljoca modele, dok zena cuca decu kuci
nije to sigurna sam, stvarno mu treba neko da zna posao, lepo smo caskali, ko drugari

a kako ti nije bilo jasno sto te zaposlio a nemas ni jednu kvalifikaciju za to radno mesto :huh: stvarno nisi ocekivala to?
to ko da sam ja juce otisla i rekla znate ja drzim na automatik modu i slikam kompaktnim aparatom, a on se odusevi i primi me...pa sou

- - - - - - - - - -

Čestitam metlo, ovo je baš lepo pročitati.

:zag: hvala

- - - - - - - - - -

sad drzite fige da probni rad prodje sve ok, inace cu sve da vas banujem :lol:

...jel nema oglasa jel ocete na poznanstvo, pa mamicu vam
uvatim zaredjam sve poznate foto firme, i svima posaljem mail, ono forma kao propratno pismo, dodatak cv i portfolio...
ocekujuci da se nista desiti nece, ali jednostavno sam morala, vise mi je sve dopizelo bre
da bi bio heben moras da se naguzis, jel tako, ajde da se naguzim
ako nece muhamed bregu, breg ce muhamedu, ja sam taj breg
to bilo za vikend sad
juce me zove ovaj, kaze primio sam vas mail, jel se znamo mi, reko ne, kaze pa ja trazim radnicu, i bas sam pustio buvu okolo ovih dana dal neko zna nekoga, pa sam zato pomislio da vam je neko reko
...
О па лијепо, нека је са срећом: )
Да и овај метод некоме упали.
Мени се десило да ме човјек, ајд назовимо га човјеком, мршне кад сам звала да провјерим што ли се не јављају на послат мејл.

О па лијепо, нека је са срећом: )
Да и овај метод некоме упали.
Мени се десило да ме човјек, ајд назовимо га човјеком, мршне кад сам звала да провјерим што ли се не јављају на послат мејл.

haos
kakvih sve dogodovstina imam sa tih trazenja posla to je sou
toliko olosa ima da je to strasno

pre neki dan sam stigla do ulice u kojoj je studio, da bi dok sam koracala ulicom dobila poruku ajde dodji u 11 na sastanku sam, a bilo 10 min do 8, u 8 zakazan razgovor
zamisli
ja zovem ne javlja se kurrvetina, kakav bre sastanak u 8 ujutru ona moze da ima, takva je vrsta posla nema sastanaka tako rano, spava bre garant
ja joj napisem jedno kulturno napusavanje, na sta vam lici ovaj neprofesionalizam da 10 min pred dogovoreni sastanak vi otkazujete, i kakvo je ovo ophodjenje bez persiranja, naucite da se ponasate i da persirate, a ja da vam dolazim ponovo ne pada mi napamet, sa ovakvim ponasanjem radnika nikad naci necete...i posaljem....mars bre, boze koliko olosa ima strasno...

Back