- Poruka
- 19.437
Super Dragisa. 
Sad cu da nam otvorim Razglednicu, pa mozemo tamo da ostavljamo fotke. Ovako ce se izgubiti po temama.

Sad cu da nam otvorim Razglednicu, pa mozemo tamo da ostavljamo fotke. Ovako ce se izgubiti po temama.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda je Trst
Bravo ZD, baš mi je drago!Ja se hvalim svojim starijim sinom. Izrasta u pravog novinara. Obožava svoj posao. U januaru je dobio bonus na platu, nadređeni su prezadovoljni njegovim radom.
Sada još samo da mu produže ugovor.![]()
Ja se hvalim svojim starijim sinom. Izrasta u pravog novinara. Obožava svoj posao. U januaru je dobio bonus na platu, nadređeni su prezadovoljni njegovim radom.
Sada još samo da mu produže ugovor.![]()
kako uči sinak, jel dobar? šta je bješe upisao?
Ovu sliku kao da je postavio neki drugi forumaš. Mislim, sebe da prezentuje.
Lepo ti dete Dee.
I imate vrlo otvoren odnos kada ti je prosledio ovakvu fotku. Moji su ćutolozi. Ne bi ovako nešto poslali ocu, nema sile.
Samo naglas razmišljam, nemoj da se uvrediš. [emoji813]
to je poslao kad sam ga pitao kako je, jel uči, jel mu je redovan seksualni život
- - - - - - - - - -
taman posla da se ljutim, ja tebe vrlo poštujem
ne možeš ni da očekuješ da sin tebi pošalje ovakvu fotku jer ma koliko odnos majke i sina bio prisan (jer je kao neko nepisano pravilo da su majka i sin bliži nego otac i sin), ne možeš da očekuješ da ti šalje takve fotke tj, uopšte da deli takve stvari s tobom
Mm im kupio sajni disko bol pa smo uvece pravili zurku, plus bratov mali... Izdjuskali se samo tako... Cerka mi slusa samo stranu muziku![]()
neam sčim