Pohvalite se III

...pa ne uklapaju se u celu sliku...mislim, mi tetke, kad smo htele "onda" da ludujemo, skidali se pored reka, bazena, mora...nisu gace bile neophodne da budemo razvratne...:lol: ...ali kapiram, i onda je za neke bilo uzasno raspravljati o poeziji Dzima Morisona, a tek njegovi nastupi...i danas je isto...oral pred masom je kul, za Morisona niko nije cuo i sve 5; nije dovoljan uticaj izvrsila tetka na tebe, javi joj da se popravi. :lol:

A jezero ne pominjes, m? :p

ne znam..evo kapiram da su svi bili u nekom periodu života raskalašni i željni looodila
sad su obrijali ludost
i prešli na moralnost..
a tema pohavalite se..
pa neka se pohvale kako je to isto bilo samo u drugačijem okruženju:lol:

ne znam..evo kapiram da su svi bili u nekom periodu života raskalašni i željni looodila
sad su obrijali ludost
i prešli na moralnost..
a tema pohavalite se..
pa neka se pohvale kako je to isto bilo samo u drugačijem okruženju:lol:

Evo, npr. U moje vreme, ne tako daleke i nadasve cuvene 1946-e, bila je fora da krademo riblje ulje namenjeno za osnovne skole, i u njega sipamo sirce:per:
Ko to uspe, mogao je da uvece plese sa najlepsom devojkom i to pred njenim tetkama, babama:aha:
Jednu sam tom prilikom uhvatio za doope:rumenko:

- - - - - - - - - -

promocija kod ramaja?!:lol:

E, nema ga nesto..jutros na bubanj potoku zli jezici kazu da je pobegao od sve 4 zene koje ima i da radi kao cuvar na groblju u vinci:sad2:

Back