Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Danas sam nesto lepa i kosa mi je super ispala. Mozda sto sam legla u 9 i stavila fejk ten sinoc![]()

Moje starije dete, danas napunilo 31 godinu. Provele smo divna dva sata na suncu, nas per i sesta u njenom stomaku[emoji813]Nesto mislim od mene jedne njih 5![]()
![]()
![]()

Moje starije dete, danas napunilo 31 godinu. Provele smo divna dva sata na suncu, nas per i sesta u njenom stomaku[emoji813]Nesto mislim od mene jedne njih 5![]()
![]()
![]()

Da, do neba[emoji813]To je bas sreca ... Uzivajte![]()
..
hvalaMoje starije dete, danas napunilo 31 godinu. Provele smo divna dva sata na suncu, nas per i sesta u njenom stomaku[emoji813]Nesto mislim od mene jedne njih 5![]()
![]()
![]()

![]()
![]()
i sve devojciceHehe..mi smo se nadali, ali bice jos decice, pa valjda bude i neki decko
Kad se pojavi jedan decacic.. .

Daaa..Divnoi sve devojcice

Hvala [emoji173]cestitke afro![]()

u čemu prvak ?
Ono kada te cetvorostruki svetski prvak pita sta mislis i potvrdi to sto si rekao![]()

Kad sam strucnjak, stacu![]()

pa da castis, sta ti drugo preostaje, kilo mocart kugli bice dovoljno![]()