Pohvalite se III

Isprobala samo za slikanje... :lol:
Gde bre muza da grebem

- - - - - - - - - -

I meni isto

Sto bi moj kum rekao "Sta da idem tamo da gledam TORNJOVE." :lol:

meni taj tip arhitekture kakav tamo preovladava nije nesto simpa, zato me ne privlaci da odem, niti njihova kuhinja, a ni kultura...nekako su mi kicasti brate u svemu, sve im je prenatrpano
ko sto me rim nikad nije privlacio, pa kad sam otisla samo sam potvrdila sve ono sto sam vec osecala...
jednostvano neka mesta ti leze neka ne...
ali zbog luvra bih otisla

ko sto bih u ny samo zbog metropolitan-a, a za grad ko grad mi se hebe, ja te moderne gradove zovem bg na steroidima, isto s drugo pakovanje, sivilo guzva smrad

Meni je tri sata bilo sasvim dovoljno, jednostavno se odrede prioriteti i onda sve bude lakse.

To samo ako mislis da protrcis kroz Luvr.
Mi smo u Luvr isli u cetvrtak, jer je to jedini dan kada je Luvr otvoren do 21h. /Ne znam da li je jos uvek tako/
Uglavnom, stigli smo samo do drugog sprata. :( Nema u Luvru nista sto se moze preskociti, u tome je problem. Sve je jedinstveno i ocaravajuce.

To samo ako mislis da protrcis kroz Luvr.
Mi smo u Luvr isli u cetvrtak, jer je to jedini dan kada je Luvr otvoren do 21h. /Ne znam da li je jos uvek tako/
Uglavnom, stigli smo samo do drugog sprata. :( Nema u Luvru nista sto se moze preskociti, u tome je problem. Sve je jedinstveno i ocaravajuce.

cekaj ja citala da ima fora trodneva karta za luvr, jer ne mozes za jedan dan sva odeljenja obici, pa da ne kupujes svaki dan karte
jel to tacna info za u kartu ili je "lazna dezinformacija"

- - - - - - - - - -

Meni je tri sata bilo sasvim dovoljno, jednostavno se odrede prioriteti i onda sve bude lakse.

Ja usla u roku od 5 min, ali dobro ja sam VIP :mrgreen:

sta bre tri sata za luvr??
aj nemoj me zajebavati :lol:
naravno da nije dovoljno, meni 3 sata nije dovoljno ni za jedan malo veci ozbiljniji muzej, cuj za luvr ce bas :lol:
to ti je da prostis ko kad oces se hebes a da ti ne udje :lol:

tri dana je malo za pariz
samo ti treba trodnevna karta za luvr hbt dok se obidje :aha:

cekaj ja citala da ima fora trodneva karta za luvr, jer ne mozes za jedan dan sva odeljenja obici, pa da ne kupujes svaki dan karte
jel to tacna info za u kartu ili je "lazna dezinformacija"

- - - - - - - - - -

sta bre tri sata za luvr??
aj nemoj me zajebavati :lol:
naravno da nije dovoljno, meni 3 sata nije dovoljno ni za jedan malo veci ozbiljniji muzej, cuj za luvr ce bas :lol:
to ti je da prostis ko kad oces se hebes a da ti ne udje :lol:

Ja sam bila tri sata i videla sam sve sto sam htela, i sasvim sam srecna i bilo mi je taman ;)

zaista treba napraviti plan i drzati se njega kad se posecuju takvi muzeji,tipa luvr ili ufici
mi smo kroz luvrt trcali sest sati od slike do slike od sobe do sobe.sta sam videla,nista,samo mi je ostala stravicna zbrka u glavi

Ја сам обишла и Лувр али сам се вала и нашетала. И Дефанс сам обиграла, све пешке од Етоала и назад.

- - - - - - - - - -

Музеји - да али ја волим улицу и радње више него 'леба да једем.

Back