Pohvalite se III

Pa da, specifična je šklola, kao da provere da nisu ocene dobili na lepe oči, a on je dobar đak koliko sam shvatio neeeejma problema...super stvarno..

Pohvaljujem se.. pozitivan ishod onog što sam čekao mesec dana..JUPIIII ...sad su me zvali telefonom..oooo, da li je mogutje..državo Srbijo zaebavaš me samo tako :lol:

joj kako sam sretna! terapeutkinja mi poslala sliku mame kako stoji u dvoristu sa hodalicom.posle dva i po meseca ,bez operacije,dok su drugi prognozirali dekubituse,upale pluca,totalnu nepokretnost,moj borac seta po dvorisu :heart:
Super Smoki, nisam ni znala da se to desilo, pa sam se iznenadila kada mi je tm rekao. Baš mi je drago, bravo za vitalnost!

- - - - - - - - - -

vidi nađi mu neki tiganj za koji neće da ti bude žao ako ga upropasti :lol:
Ima on svoj tiganj, redovno peče palačinke. Sve sam ja to naučila i vaspitala na vreme. :lol:

- - - - - - - - - -

hvala, hvala :D
bila sam ubedjena da je nece dobiti jer se desilo dosta nepredvidjenih stvari tokom samog procesa i vec sam se bila spremila da trazim razgovor sa direktorom :lol:
prvo su produzili rok za prijave zbog velikog interesovanja (ajde to je ok), pa onda su umesto razgovora sa komisijom uveli pismeni test i to odmah nakon maturskog ispita, bez ikakve najave i objasnjenja sta ce biti na testu i bez prilike da se dete spremi za to. na kraju nikakvog razgovora nije bilo, da nisam pozvala telefonom ne bih ni znala da je ceo proces zavrsen. i kao, javicemo vam negde u julu, a u pravilniku pise 15 dana nakon zavrsetka konkursa.
i tako nam jave nakon mesec dana, sinoc u pola 8 da je dobio stipendiju:D
Super Kvinsi. Gde je škola?

e to je onda fino
tako i ovaj moj sve zna ljubi ga tata, a ne ko ja jajca samo umem da ispržim :/
Ti bre Deee kao moj ćale, kad je keva otišla u bolnicu nedeljama nas hranio prženim jajima! :eek:
Svi smo dobili koprivnjaču :D
Ja znam sve da spremim i skuvam !
I znaš šta je najgore u tome ?
Što mi se to tako spremljeno i svidja i potaman mi je !
Muke ispatila moja žena sa tim !
Ja sam je ućio da kuva i sprema !

Upravo me zove stariji sin da me pita da li sme da peče palačinke. Došle su mu četiri drugarice pa hoće da ih ugosti. :heart:

:heart:

Otišla moja drugarica proletos na Zlatibor, dva noćenja i ostavila sina, V razred samog. Vratila se i sve ok samo na sušilu za sudove vidi vinske čaše (???).
Oni imaju veliku, ugaonu kadu i ispostavilo se da ju je napunio penom, došle drugarice i oni se brčkali i pili vino, kao :lol:
Kada je šlog nije strefio:"Nemoj da ste se igrali mame i tate a da ja ne znam!!! " :lol:

A dobra su deca :heart:

:heart:

Otišla moja drugarica proletos na Zlatibor, dva noćenja i ostavila sina, V razred samog. Vratila se i sve ok samo na sušilu za sudove vidi vinske čaše (???).
Oni imaju veliku, ugaonu kadu i ispostavilo se da ju je napunio penom, došle drugarice i oni se brčkali i pili vino, kao[emoji38]Kada je šlog nije strefio:"Nemoj da ste se igrali mame i tate a da ja ne znam!!! "[emoji38]
A dobra su deca :heart:
. :rotf:

Back