Jos par dana ovako, a onda 10 dana stan na raspolaganju i svo vreme za mene. Znaci imam najbolje zetove na planeti, a i sire 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Blagovamsejuce divan danstigli i do slovacke, u jednom danu dve drzave, kako volim takve dane
![]()

Da...negujmo stare drugare jer oni nas vole bas takve kakve jesmo i znaju sve o nama ( : msm, koliko je tomogutje i sve..
Da...Naravno. Takvi su malobrojni al doošu leče..

Vatromet 

...[emoji173] [emoji106]joj kako sam sretna! terapeutkinja mi poslala sliku mame kako stoji u dvoristu sa hodalicom.posle dva i po meseca ,bez operacije,dok su drugi prognozirali dekubituse,upale pluca,totalnu nepokretnost,moj borac seta po dvorisu![]()

joj kako sam sretna! terapeutkinja mi poslala sliku mame kako stoji u dvoristu sa hodalicom.posle dva i po meseca ,bez operacije,dok su drugi prognozirali dekubituse,upale pluca,totalnu nepokretnost,moj borac seta po dvorisu![]()
joj kako sam sretna! terapeutkinja mi poslala sliku mame kako stoji u dvoristu sa hodalicom.posle dva i po meseca ,bez operacije,dok su drugi prognozirali dekubituse,upale pluca,totalnu nepokretnost,moj borac seta po dvorisu![]()

Moram da se hvalim, sin mi je dobio stipendiju![]()