Pohvalite se III

šta si mu uradila i mom sinu se sjebo lap top, pa možda upali i kod mene

Nista sto nisam ranije pokusavala, inace pokvario mi se u novembru prosle godine, i ja sam od tada sigurno 5 puta ga punila i pokusavala da ga upalim i nije hteo. A nov je, koristila sam ga mesec dana. I danas ja ga stavim da se puni i opet upalim pojavi mi se plavo i nece, i ja opet tako tri puta i onda se azurirao i evo radi :D Ne znam koliko ce jos dugo da radi ali radiiiiiii

Ja sam se danas iskupala preplicala jednom do pola i nazad a jednom celu Adu tj od obale do obale i nazad,i obisla celu Adu bajsom i vratila se kuci bajsom oko 9 ,msm ako ne umrem od iscrpljenosti u snu :hahaha: do bre su sanse da cu da smrsam :rotf:
A vreme je bilo savrseno bukvalno sam se suncala dok nije zaslo sunce:zaljubljena:

Ja sam se danas iskupala preplicala jednom do pola i nazad a jednom celu Adu tj od obale do obale i nazad,i obisla celu Adu bajsom i vratila se kuci bajsom oko 9 ,msm ako ne umrem od iscrpljenosti u snu :hahaha: do bre su sanse da cu da smrsam :rotf:
A vreme je bilo savrseno bukvalno sam se suncala dok nije zaslo sunce:zaljubljena:

Nisu te spasioci zaustavili da preplivavas sa jedne na drugu stranu?:kafa:

Back