Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
trenchcoat.gif

Моје дете решило да се сутра упише у плесну школу.

Латино плесови.

Надам се да ће истрајати макар годину дана у томе, ако ништа друго онда због држања тела.

Не могу да вам опишем колико сам срећна, латино плесови су и мени некада давно били неостварен сан, а нисам смела да помињем и инсистирам да не бих изазвала контраефекат.

Мислим да је пресудан био онај шоу Плес са звездама, хвала им на томе :heart:

Divno za malenu ali mislim i da sama mozes da pleses, za svoju dusu. Igra oplemenjuje, upija stres, cini zivot lepsim i bajkovitijim.
Obozavam ples, zaista telo cini elegantnim i prezadovoljna sam sto sam provela deceniju u zagrljaju sa njim...jedini sport koji mi nikada nece dosaditi i kome cu se, ako sam svesna i prisebna, da kazemo pokretna, vracati...

Za pohvaliti se, za pohvaliti se do neba je da sam u svom rasporedu otkrila Maldive...moj san je zavrsen, sve preko malenog arhipelaga je prelivena casa...nisam osetila srecu vec jedno veliko wauuuuuuuuuu...zar ja...tamoooo....wauuuuuuuuuuuu...

Prava sam kućanica, spremila sam ceo stan, usisala, obrisala prašinu, oribala klonju, izdinstala meso za pitu koju ću sad da slažem, sa kupovnim korama koje sam bila da kupim, završila profiterole, napraviću i glazuru, raspremila dve mašine veša, treću ću kasnije da uključim, oprala tonu sudova, doručkovala, popila jednu kafu, sad pijem i drugu, pa šta više čovek može tražiti od mene, ovako vredne.
Da se nisam pohvalila bilo bi kao da nisam ni radila :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back