- Poruka
- 63.764
a mozda su oni od nje![]()
Можда, док је она скрпила паре за жицу, они већ и саградили.
Ипак је то држава...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a mozda su oni od nje![]()
Пролазили смо Хоргош колима са све децовима(да их оденемо и обујемо и за још неке ситнице) двапут у августу без проблема и доста брзо, додуше ђарМе понекад на пола сата затворе границу тек да Зизиланти освеже плућа сузавцем и да им нарочито масивним пендрецима наштелују ребра... после све у реду ко у Бечу.Преписујеш од Мађара![]()
Пролазили смо Хоргош колима са све децовима(да их оденемо и обујемо и за још неке ситнице) двапут у августу без проблема и доста брзо, додуше ђарМе понекад на пола сата затворе границу тек да Зизиланти освеже плућа сузавцем и да им нарочито масивним пендрецима наштелују ребра... после све у реду ко у Бечу.

odoh da se prosetam i kupim bodljikavu zicu da ogradim plac.
Zato si kao odrala kolena..![]()
То га је стрефила срчка док си га ти јурио, признај
- - - - - - - - - -
Немка, има и лепших начина да се одеру колена...

Moja kolena su sasvim ok, hvala sto brinete.![]()

Ја сам мислила на плес, не знам на шта си ти мислила![]()
Ја сам мислила на плес, не знам на шта си ти мислила![]()

Па реко сам ,,у августу".Gde si im tetovaze snimio na ovu zimu, uvijeni su uglavnom od glave do pete?![]()
Ko ima tetovazu - potencijalni je ubica, dzihadista ili bar psihopata. O lebe mekani...![]()
Па реко сам ,,у августу".
Муслимани не сму да се тетовирају једнако као што ни џамије не сму да имају фреске, чак су и портрети забрањени, мада се неки турски султани(два највећа, Сулејман Величанствени и Мехмед Освајач) нису либили да за своје портрете позову италијанске мајсторе.
Фанатици су управо зато што се фанатично држе курана.Ne bih da duzim...ali isto toliki vernik koliki je neki srpski mafijas sa krstinom od tri i po kile oko vrata ti je tamo neki u glavu razjebbani muslimanski fanatik, koji se kune u Kuran a u stanju je da bez problema prikolje coveka kao svinjce.
Te koji se kunu u veru je najbolje izbegavati...cesto najveca g*vna, kojima ta vera sluzi samo kao paravan iza kojeg se odradjuje kriminal, ubija itd.
Фанатици су управо зато што се фанатично држе курана.
Имаш у курану ону суру где каже: Неверницима се може и лагати ако је то за доцинију добробит ислама.Zapravo se ne drze, naprotiv.
Interpretiraju ga onako kako im odgovara.
Mogu da hodam sa minimumom boluckanja i zatezanja misica 
.
.