гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
slatko carstvo chulaaaaaa 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa da sam ti muz ja bih znala sta jos da trazim![]()
))))))izbacim ih u dvorištePa neće valjda pred taštom, tetkom i ostatkom ekipe))))))
ja bi samo uzo šta ima da tražim![]()
izbacim ih u dvorište
uzmem te, opremim te
onda odem u kafanu da jedem

moram da te držim na radnoj temperaturiZar u kafanu pored sve hrane koju sam napravila?
Zar mi tako vraćaš za čiste gaće?![]()

ja tebe ne bi pitoE tako bih I ja
moram da te držim na radnoj temperaturi
- - - - - - - - - -
ja tebe ne bi pito

Zar u kafanu pored sve hrane koju sam napravila?
Zar mi tako vraćaš za čiste gaće?![]()

A najbolje je kad frajer pita "a je l mogu da te poljubim" na to pitanje je odgovor uvek ne
)))))Baš, ne znam u čemu je fora sa tim pitanjem.
Od kako mi se desilo par puta za redom da doživim, prestala sam da čekam uopšte, prva napadam.
Žmua sam prvo držala na distanci a onda samo zaskočila, ko će se više igrati žmurke, ma nismo deca)))))
zaskaci moze da nestane 
da sam najgore žensko stvorenje 

Један ћурак ми је претрпео инфаркт... огроман 21-22-23 киле тако некако.
Одмах сам назвао жену која код нас ради и реди Џивину и наватао још два ћурана те килаже и два петла матора, један џерзи и један брама по око 6-7 кила, наравно џерсејац је тежи.
Батачине од ћурана сам притиснуо даском преко стеге да се оцеде од крви и лимфе, усолићу их поподне и ставити на промају, ситнеж је одвојена за паприкаш, а изнутрице за домаћу паштету коју жена сад прави, мањи петао се башкари у Лерни, остало је у замрзивачу.
Да се похвалим да ме рефлекси служе, није шала похватати Џивину на отвореном... сем оног јадника што је страдао од срчане капи.
![]()

Setnja od 10 km, uzbrdo, nizbrdo, po stenju i kamenju![]()
odoh da se prosetam i kupim bodljikavu zicu da ogradim plac.