Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to hoces da kazes da si lepo kakio :)
kazu japanci te prvo pitaju jesi li kakio, to im je znak prijateljstva, znaci da osoba koja te to pita bas misli na tebe i tovje zdravlje

Ja mislim da je olakšavanje pišanje.
Ja, dok sam išao na utakmice, jednom prilikom sam trpeo oko sat vremena, onako krvnički i kad sam izašao iz busa, pišao sam sigurno jedno 5-6 minuta. Kad sam završio, osetio sam katarzu. Kao ponovo rođen.
Nikad više nisam to doživeo.:D

Ja mislim da je olakšavanje pišanje.
Ja, dok sam išao na utakmice, jednom prilikom sam trpeo oko sat vremena, onako krvnički i kad sam izašao iz busa, pišao sam sigurno jedno 5-6 minuta. Kad sam završio, osetio sam katarzu. Kao ponovo rođen.
Nikad više nisam to doživeo.:D

ja to redovno dozivim kad ronim
da bi bio zdrav moras da se hidriras pre zarona
i onda s etako napijem vode, a posle mi se piski
a necu u odelo
nema sanse da se opere neopren kako treba..posle smrducka za medalju
i onda trpim, trpim, trpim i kad izadjem trk u prvi zbun
i to sto kazes, kad krenes ne stajes po par minuta
nekad se zapitam - gde li mi to sve stane :)

ja to redovno dozivim kad ronim
da bi bio zdrav moras da se hidriras pre zarona
i onda s etako napijem vode, a posle mi se piski
a necu u odelo
nema sanse da se opere neopren kako treba..posle smrducka za medalju
i onda trpim, trpim, trpim i kad izadjem trk u prvi zbun
i to sto kazes, kad krenes ne stajes po par minuta
nekad se zapitam - gde li mi to sve stane :)

sta bre ne mozes da izdrzis par minuta dok ronis
kolko maksimalno ronis 20ak minuta

obula sam ih danas :D
ej, nove potpuno, kupljene i jednom obuvene prosle godine. nazuljale me tada i ja ih besno ostavila na gornjoj polici, u dubini plakara. juce slagala kutije, vadila jesenju obucu i naletim na njih :D

tako sam ja jednom pre 4,5 godina ostavio jedne lepe italijanske kožne sandale ispred vrata i kad sam izašao napolje, krenuvši da ih obujem, shvatio da mi ih je pas fino izgrickao u znak protesta jer ga nisam šetao tog dana...
i bacio sam ih u orman i stajale su tako do pre mesec, dva kad sam ih slučajno našao i odneo kod obućara da ih zakrpi ako je moguće...i uspeo je i evo sad ih uveliko nosim iako je već kraj leta...

...Rupu nisam ''pohadjala''...mozhda je i za pohvaliti se;

...sutra prelazim na drugo radno mesto gde tje mi plata biti vetja, ali netju motji bash toliko da surfujem...mozhdaaa...ma ima da se snadjem kao svaki dobar radnik...:fdlan:

iam jednu komšiku koja je promenila jedno 10 radnih mesta, svaki put sve bolje i bolje...pa kad tamo postane loše, vrati se na prethodno gde je dobro...oću da kažem kako neki imaju privilegiju da danas u vreme masovnih otpšutanja i besposlice biraju radna mesta
vas koje slučajno preraspodele tamo, ne računam
lepo je to

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back