j.e.l.e.n.a.
Elita
- Poruka
- 15.184
I meni za 10 dana 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И ти си шкорпионка?Мени кроз три недеље.
I meni za 10 dana![]()

Ijao sto volim kad nadjem ovako garderobu mnoooogo snizenu !!!!![]()

..gde to ima? meni treba par stvari onako osnovnih da se malo samo prikrpim uz ovo sto imam, ali je sve
tako skupo, da nemam zelju ni da idem da gledam...a vec je postalo kriticno koliko sam neku odecu iznosala...
Ja sam kupila par T-shirt majica u Bugattu prodavnici u Balkanskoj po 200 din.
Super kvaliteta... one kostaju 1500-2500 u normalnim okolnostima.
Ali cini mi se da imaju samo S velicinu...

...e cvrc
...trebaju mi farmerice pod hitno....da nisu ko litar krvi, ali da nisu ni pazarske, koje bar u mom slucaju i po momm iskustvu
traju do treceg pranja najdalje...jedno dva dzempera i jedna komplet trenerka...
...jel ima to sve za neke normalne pare i normalnog kvaliteta ili da ni ne idem da gledam, m?

...e cvrc
...trebaju mi farmerice pod hitno....da nisu ko litar krvi, ali da nisu ni pazarske, koje bar u mom slucaju i po momm iskustvu
traju do treceg pranja najdalje...jedno dva dzempera i jedna komplet trenerka...
...jel ima to sve za neke normalne pare i normalnog kvaliteta ili da ni ne idem da gledam, m?
Verovatno nema nigde, jer hoćeš da bude jeftino, a da nosiš 10 godina. Mislim da toga nema. Meni je trenerka i klompe nešto što nosim svaki dan. Kupim jednu trenerku + jedan donji deo i dvoje klompi godišnje. Izdatak je minimalan, a ja obuvena i obučena.
nema babi jos da landaraju mlohave misice! 
Ne radim ni sutra ni prekosutra![]()
ja ne radim uopšte![]()

Ја купила прекјуче сјајан доњи део тренерке (за по кући) у секендхенду у Нушићевој. Цена - 200 дин.
У понедељак добијају нову робу.
...joj znam taj sekenhend, tamo samo sto ne prodaju od popa usi...
Ја купила прекјуче сјајан доњи део тренерке (за по кући) у секендхенду у Нушићевој. Цена - 200 дин.
У понедељак добијају нову робу.

ja radim![]()
Svraticu... nista me ne kosta![]()
Кад добију нове ствари, итекако може да се пробере. Сад није остало ништа.