Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..gde to ima? meni treba par stvari onako osnovnih da se malo samo prikrpim uz ovo sto imam, ali je sve
tako skupo, da nemam zelju ni da idem da gledam...a vec je postalo kriticno koliko sam neku odecu iznosala...

Ja sam kupila par T-shirt majica u Bugattu prodavnici u Balkanskoj po 200 din.
Super kvaliteta... one kostaju 1500-2500 u normalnim okolnostima.
Ali cini mi se da imaju samo S velicinu...

Ja sam kupila par T-shirt majica u Bugattu prodavnici u Balkanskoj po 200 din.
Super kvaliteta... one kostaju 1500-2500 u normalnim okolnostima.
Ali cini mi se da imaju samo S velicinu...

...e cvrc :(
...trebaju mi farmerice pod hitno....da nisu ko litar krvi, ali da nisu ni pazarske, koje bar u mom slucaju i po momm iskustvu
traju do treceg pranja najdalje...jedno dva dzempera i jedna komplet trenerka...
...jel ima to sve za neke normalne pare i normalnog kvaliteta ili da ni ne idem da gledam, m?

...trebaju mi farmerice pod hitno....da nisu ko litar krvi, ali da nisu ni pazarske, koje bar u mom slucaju i po momm iskustvu
traju do treceg pranja najdalje...jedno dva dzempera i jedna komplet trenerka...
...jel ima to sve za neke normalne pare i normalnog kvaliteta ili da ni ne idem da gledam, m?

Verovatno nema nigde, jer hoćeš da bude jeftino, a da nosiš 10 godina. Mislim da toga nema. Meni je trenerka i klompe nešto što nosim svaki dan. Kupim jednu trenerku + jedan donji deo i dvoje klompi godišnje. Izdatak je minimalan, a ja obuvena i obučena.

E ne znam... nesto ne gledam radnje uopsteno, samo sto meni treba.

Jako mi se svidjaju farmerke koje je drugarica kupila u MANGO-u.. Ona je na snizenju platila 1500din.
a ovako su nesto skuplje.

Nisu skupe, a izgledaju markirano...

Takodje sam dobila preporuku za marku OYSHO za sportsku trenerku.
To cu da odem sl.nedelje.... Ne mislim da dam vise od 50e za oba dela...
Radnje su u TC Usce, i negde na NBG, u Mihaila Pupina.

Verovatno nema nigde, jer hoćeš da bude jeftino, a da nosiš 10 godina. Mislim da toga nema. Meni je trenerka i klompe nešto što nosim svaki dan. Kupim jednu trenerku + jedan donji deo i dvoje klompi godišnje. Izdatak je minimalan, a ja obuvena i obučena.

...nisam rekla da bude jeftino, vec da ne bude precenjeno..a to nije isto....
...a sve sto imam nosim mnimum 5 godina, zato sto cuvam i ne nosam svaki dan sve sito...
...ima naravno da ima samo treba malo potraziti...
...pa dobro Domacice, to je ok za kucnu varijantu, ili oko kuce...ja u tome idem po kuci i do prodavnice
dalje od toga u trenerci mogu samo do pijace...eventualno u neku setnju oko Ade...
...klompe ne nosim nikad...

...i hocu da se uklopim u 100e...nije najskuplje, nije najjeftinije, vec neka sredina, naci cu ja to sto trazim, samo
da odvojim 2-3 dana za strapac po gradu...

e da se pohvalim brojni sklekovi, tegovi i ostale vezbe su mi tako lepo definisali ruke da mi je sad to omiljeni deo tela, sve kad odem u kabinu da probam odecu ja se onako znacajno pogledam ispod oka i kazem cao lutko dok kao spontano natezem moje zategnute ruke :zper: nema babi jos da landaraju mlohave misice! :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back