Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Само вас читам, људи.

Зар стварно више не умемо да се радујемо туђем успеху?

Зар стварно више не умемо да разликујемо научни рад од "научног рада"?

И зар је тако тешко бар прећутати кад се неко похвали, ако већ не умемо лепо да честитамо и да се радујемо са њим?

- - - - - - - - - -

cek jesam se ja pofalio full xtr opremom i bajsem od 2 soma:zurka:

Бајс од 2 сома :sad2:

Зар нема јефтинијих справа за мучење :evil:

Мора да је нешто преостало из средњег века, а да је јефтиније.

Само вас читам, људи.

Зар стварно више не умемо да се радујемо туђем успеху?

Зар стварно више не умемо да разликујемо научни рад од "научног рада"?

И зар је тако тешко бар прећутати кад се неко похвали, ако већ не умемо лепо да честитамо и да се радујемо са њим?

- - - - - - - - - -

Бајс од 2 сома :sad2:

Зар нема јефтинијих справа за мучење :evil:

Мора да је нешто преостало из средњег века, а да је јефтиније.

previše očekuješ od publike koja misli da vrhunac poslovnog poverenja nošenje uplata za platu do seoske pošte, rad na projektima preko fejsbuka, samoproklamujuce elitnosti zavrsenog fakulteta, od ljudi sa under quilfied radnim mestima i sl?!

U tom smislu ponavljam da je mv uopšte pogrešila što je i pokušala da se pohvali na ovom mestu. Čudno i tužno, ali je tako.

previše očekuješ od publike koja misli da vrhunac poslovnog poverenja nošenje uplata za platu do seoske pošte, rad na projektima preko fejsbuka, samoproklamujuce elitnosti zavrsenog fakulteta, od ljudi sa under quilfied radnim mestima i sl?!

U tom smislu ponavljam da je mv uopšte pogrešila što je i pokušala da se pohvali na ovom mestu. Čudno i tužno, ali je tako.

Od prve do zadnje, sve lepo objasnjeno. :ok:

@tema: kod sina u vrticu je petak uvek dan kada deca mogu da ponesu neku igracku od kuce. On je poneo gitaru. Svirao je, a ostali su sedeli u krugu oko njega i pevali. :heart:

@tema 2. deo: sto volim kada me puno mladje kolege zovnu na kafu bez ikakvog konkretnog povoda (mislim nema veze sa poslom, nego cisto da caskaju desetak minuta sa mnom). Mnogo mi to laska i prija.

изаћи у медије, а да ниси певаљка, је успех сам по себи, тим више ако те домаћи м не зарезују! на жалост, још је већи успех што је жена у питању. ја се обрадујем ко кученце када чујем тако лепе вести, нико не остаје равнодушан на толику позитиву

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back