гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
isuse kak ste vickaste
))))))))
a i medeni je ekstra
))))))))))
))))))))a i medeni je ekstra
))))))))))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))))))))
))))))))))Jesi pomerila neku granicu u nauci?
Zar dr mr ne mora da ima naucni rad objavljen u nekom svetski priznatom casopisu?
Ako je tako... onda je ovo ic za tebe... uspesnu I ostvarenu zenu
Pa pohvala "izasla sam u novinama" ne znaci nista.
Vidis da nam nije rekla sta je ta tako vazna stvar?
Pa svi zamisljamo da je neka striptizeta na 15oj strani kuriraa ustvari joj zavidimo
Idemo u neopori da te slikam... sve da gori...slikaj slikaj meeeee, slikaj stojaneeee![]()

A ljubavnik je poseban uspeh... na kojem solo zene zavide onima u braku...sto se izvinjavas?
nis ti kriva sto si lepa, pametna, ostvarena, obrazovana, situirana, i imas i mjuza i ljubavnika..![]()

Pa miki time se pohvali.naravno da mora da ima rad u casopisu koji se nalazi na SCI listi
i ja ih imam tacno 21 (trenutno)
ali kad naucni radnik "izadje" u javnim glasilima, pa jos stranim, onda je to za pohvaliti se
barem meni, ne desava mi se svaki dan
pardoniram onima kojima je vec dosadilo koliko ih novinari proganjaju![]()
350!Jel onim od 100evra?![]()

и није сваком бог све даоi
nije politicki uopste
nisam sonja
nije laz, napisali su ljudi o necemu sto je istina
dok kod nas u medijima npr nista o tome
valjda nesto sto je uspeh bez skandala ne zanima ljude
a br ecicak kako si kriticna..Idemo u neopori da te slikam... sve da gori...
Medeni me inspirise na rimu
A ljubavnik je poseban uspeh... na kojem solo zene zavide onima u braku...
Pa miki time se pohvali.
A novine su pih... naspram 21 naucnog rada.
350!
Nista ne pratis na casu.![]()

a br ecicak kako si kriticna..
eo ja bih se sad pohvalila kako mi je dete dobilo pet iz testa iz nemackog koji nam je bauk, al ne smem od cicka![]()
a br ecicak kako si kriticna..
eo ja bih se sad pohvalila kako mi je dete dobilo pet iz testa iz nemackog koji nam je bauk, al ne smem od cicka![]()

Pa miki time se pohvali.
A novine su pih... naspram 21 naucnog rada.![]()
novine su novina u mom zivotu, zato se i hvalim
publikacije su nesto na sta sam navikla za sve ove godine, nisu mi razlog za hvalu :skromna MV:

novine su novina u mom zivotu, zato se i hvalim
publikacije su nesto na sta sam navikla za sve ove godine, nisu mi razlog za hvalu :skromna MV:
уби ме радозналост о чему се ради

Garant neki projekat da se ubije koja dnevnica od eu fondova. Ako nije svaka cast ali nasa naucna elita se uglavnom specijalizovaala za ovaj prvi slucaj da se ogrebs za koju evro a da se poasao odrado cisto forme radi,
ni dinar ne ide u moj dzep
putovacu o tom trosku, ali zaista samo kad treba

Ja sam čuo da za C2 iz engleskog moraš da napraviš plum pudding pred komisijom.Prijavila sam se da radim C2 Cambridge test za mesec dana. Malo sebi da dignem samopouzdanje, drugi razlog nemam
To ako ih šarmiraš.A sto bas plum, jel moze jorksirski? Uz sandej roust

Šta je to ''naša naučna elita''?Naši doktori su ko Neša Slina,titule im služe da dobiju privilegije i da im se klanjaju oni bez titula.Garant neki projekat da se ubije koja dnevnica od eu fondova. Ako nije svaka cast ali nasa naucna elita se uglavnom specijalizovaala za ovaj prvi slucaj da se ogrebs za koju evro a da se posao odrado cisto forme radi,