Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
dee, promeni scenario, leti se avionom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Uh... onaj mali wc u avionu... idealno... doduse dee je malo glomazan... srecom pa je kvinsi malena... inace bi bilo guzve...
kvinsi na onaj deo za povijanje beba... taman, sednes cucnes... kako znas I umes... a deee udri...
I posle mi javite koji je bio avion da slucajno ne letimo tim... zbog dece![]()

Uh... onaj mali wc u avionu... idealno... doduse dee je malo glomazan... srecom pa je kvinsi malena... inace bi bilo guzve...
kvinsi na onaj deo za povijanje beba... taman, sednes cucnes... kako znas I umes... a deee udri...
I posle mi javite koji je bio avion da slucajno ne letimo tim... zbog dece![]()
Znas kako kazu "Na mladjima svet ostaje."čičak, vidim imaš razrađenu fantaziju, pa bih ti je prepustila
a i mlađa si, plašim se da bi mi stariji ostali ukočeni od tog tvog "kako znaš i umeš"

Sve razumem ali da majka dvoje dece sebe smatra mladim modelom - to nikako![]()

Sve razumem ali da majka dvoje dece sebe smatra mladim modelom - to nikako![]()

Ma pusti je... raspala nesrecnica dvadesetgodisnjakinja...![]()
Misliš tridesetogodišnjakinja, pošto si drugoj dekadi davno rekla pa-pa.
Što se sexa u aviJonu tiče, wc je toliko mali da se jedva okrene osoba od metar i šumska džagodica a kamoli dvoje u strasnom zagrljaju. Na stranu što dobiješ trajnu zabranu letenja tom linijom ako te uhvate.
A sta tek onda imas da kazes za polu-bakice?
Pusti ti to...rekli smo: MILF ´81. godiste, par dina gore-dole...to je to.![]()

Misliš tridesetogodišnjakinja, pošto si drugoj dekadi davno rekla pa-pa.
Što se sexa u aviJonu tiče, wc je toliko mali da se jedva okrene osoba od metar i šumska džagodica a kamoli dvoje u strasnom zagrljaju. Na stranu što dobiješ trajnu zabranu letenja tom linijom ako te uhvate.

RekO mi trener zumbe da imam osecaja za ritam neverovatan samo malko jos da povatam koreografiju i bicu bas zumbasica na nivou![]()

Je l ono Ciletu 27- dma?
Sta je, i dalje su ti treneri fetish?![]()

Kao da ce.ikad ponovo I leteti tom linijom...Misliš tridesetogodišnjakinja, pošto si drugoj dekadi davno rekla pa-pa.

Koja dvessedma moj etsu... 28 punih, usla u 29... evo testament pisem... a ruka mi drhti...Je l ono Ciletu 27- dma?

Meni su ti wci toliko odvratni da ne idem uopste, nego trpim dok ne sleti avion. A ne da se seksam unutra
Cile tvrdi da ima 24 od kada sam ja na Krsti a tome ima preko 5 godina.
(upravo na Dnevniku komentar da SPC osuđuje gej paradu, izgleda da im se istopolno kresanje ne uklapa u koncept, ili važi samo kada je jedna strana dete?)