Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uh... onaj mali wc u avionu... idealno... doduse dee je malo glomazan... srecom pa je kvinsi malena... inace bi bilo guzve...
kvinsi na onaj deo za povijanje beba... taman, sednes cucnes... kako znas I umes... a deee udri... :lol:

I posle mi javite koji je bio avion da slucajno ne letimo tim... zbog dece :mrgreen:

Uh... onaj mali wc u avionu... idealno... doduse dee je malo glomazan... srecom pa je kvinsi malena... inace bi bilo guzve...
kvinsi na onaj deo za povijanje beba... taman, sednes cucnes... kako znas I umes... a deee udri... :lol:

I posle mi javite koji je bio avion da slucajno ne letimo tim... zbog dece :mrgreen:

čičak, vidim imaš razrađenu fantaziju, pa bih ti je prepustila :P
a i mlađa si, plašim se da bi mi stariji ostali ukočeni od tog tvog "kako znaš i umeš"

Misliš tridesetogodišnjakinja, pošto si drugoj dekadi davno rekla pa-pa.
Što se sexa u aviJonu tiče, wc je toliko mali da se jedva okrene osoba od metar i šumska džagodica a kamoli dvoje u strasnom zagrljaju. Na stranu što dobiješ trajnu zabranu letenja tom linijom ako te uhvate.
Kao da ce.ikad ponovo I leteti tom linijom... :lol:
Je l ono Ciletu 27- dma?
Koja dvessedma moj etsu... 28 punih, usla u 29... evo testament pisem... a ruka mi drhti... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back