Cru*
Veoma poznat
- Poruka
- 10.148
Da, da mene frka hvata od tog ostavljanja cigareta, sto zbog kriza sto zbog kg...mada znam dosta njih koji se ni 2 kg nisu ugojili nakon ostavljanja, to valljda mi sto volimo da krkamo imamo izgovor![]()
E a Nada Macura lepo kaze da treba da se jede jaca hrana, i mi na poslu kad sednemo da klopamo, pa dodajemo jedno drugom namaze i tako to, kad neko odbije svi skoce kao ajde bre jedi nemoj Macura da ti naidje
I ja jedem a nije mi hladno imam i grejanje i dogrevanje pa mi opet toplije kad nesto čapnem![]()
Ma samo ti ostavi za kile je lakse

Eto, moja koleginica se nije ugojila ni kilo kad je prestala da pusi. Ne mora da znaci.
ja sam sklona gojenju i vooolim da jedem...hrana mi je uteha svakako...pa se u toj situaciji podrazumevala.
To ne vazi za sve

.

i podsetim na moj slucaj za devet meseci 30 kg manje, i evo godinu i po odrzavam postignuto, malko variram, mada vidim da sam preterala, pet dana kuliram i jedem po "prvom testu" i opet sam na idealnoj
preporucujem svima, pre toga sam probala mnogo toga da merim sta jedem, da jedem bez hleba, bez slatkog, da pijem neke cajeve tablete, da pijem samo neke sokice 28 dana,,,