joiv
Iskusan
- Poruka
- 5.265
Najbolje individualno... svaka vezba je prilagodjena na pocetku tebi. Kasnije mozes videti da li si sposoban da odradis vezbe koje radi neko drugi.
Ja sam se na pocetku napravila pametna i pokusala da uradim seriju vezbi koje je instruktorka dala drugarici.... normalno je da sam skembala kicmu.
Prosto nisam bila pripremljena za taj oblik vezbi. Pocetnik je pocetnik i mora da vodi racuna koliko i sa koliko ce odraditi neku vezbu. Kad se setim radila sam noge pre mesec dana bez opterecenja tj samo ona sipka od 8 kg na ramenima sada na nju stavim tegove u tezini od 12 kg i odradim... jedva ali odradim
Danas mi je rekla za vecinu stavri sa kojim opterecenjem radim. Neke jos nece da mi kaze, jer mnogi ljudi koji cuju odmah u glavi naprave sliku da oni to ne mogu. Ona se samo napravi blesava i dodaje ti postepeno seriju, minutazu, kilazu... izgleda da radi dobro. Jer da mi je rekla ranije... ne znam dal bih verovala da mogu.
I sve postepeno, slusam sebe i svoje mogucnosti. Potrudim se, a kad vidim da posustajem tu je instruktorka kobajagi da me pridrzi. To je prednost individualnog treninga, uvek vas je dvoje koji pratite tebe
Ja sam se na pocetku napravila pametna i pokusala da uradim seriju vezbi koje je instruktorka dala drugarici.... normalno je da sam skembala kicmu.
Prosto nisam bila pripremljena za taj oblik vezbi. Pocetnik je pocetnik i mora da vodi racuna koliko i sa koliko ce odraditi neku vezbu. Kad se setim radila sam noge pre mesec dana bez opterecenja tj samo ona sipka od 8 kg na ramenima sada na nju stavim tegove u tezini od 12 kg i odradim... jedva ali odradim
Danas mi je rekla za vecinu stavri sa kojim opterecenjem radim. Neke jos nece da mi kaze, jer mnogi ljudi koji cuju odmah u glavi naprave sliku da oni to ne mogu. Ona se samo napravi blesava i dodaje ti postepeno seriju, minutazu, kilazu... izgleda da radi dobro. Jer da mi je rekla ranije... ne znam dal bih verovala da mogu.I sve postepeno, slusam sebe i svoje mogucnosti. Potrudim se, a kad vidim da posustajem tu je instruktorka kobajagi da me pridrzi. To je prednost individualnog treninga, uvek vas je dvoje koji pratite tebe

,prvo sam napravila kolač,da me ne zezne opet nedostatak slatkiša.

,sad sam se organizovala bolje, a i psihički mi je lakše kad znam da imam slatkiš i da mogu da ga uzmem kad hoću,onako sam samo obletala oko nedozvoljenih slatkiša. 
,dobro je da je išta i ostalo.)