Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najbolje individualno... svaka vezba je prilagodjena na pocetku tebi. Kasnije mozes videti da li si sposoban da odradis vezbe koje radi neko drugi.
Ja sam se na pocetku napravila pametna i pokusala da uradim seriju vezbi koje je instruktorka dala drugarici.... normalno je da sam skembala kicmu.
Prosto nisam bila pripremljena za taj oblik vezbi. Pocetnik je pocetnik i mora da vodi racuna koliko i sa koliko ce odraditi neku vezbu. Kad se setim radila sam noge pre mesec dana bez opterecenja tj samo ona sipka od 8 kg na ramenima sada na nju stavim tegove u tezini od 12 kg i odradim... jedva ali odradim :lol: Danas mi je rekla za vecinu stavri sa kojim opterecenjem radim. Neke jos nece da mi kaze, jer mnogi ljudi koji cuju odmah u glavi naprave sliku da oni to ne mogu. Ona se samo napravi blesava i dodaje ti postepeno seriju, minutazu, kilazu... izgleda da radi dobro. Jer da mi je rekla ranije... ne znam dal bih verovala da mogu.
I sve postepeno, slusam sebe i svoje mogucnosti. Potrudim se, a kad vidim da posustajem tu je instruktorka kobajagi da me pridrzi. To je prednost individualnog treninga, uvek vas je dvoje koji pratite tebe :)

...cek da vas pitam nesto...koliko je pametno jesti palentu za veceru???
...u zadnje vreme bi ubila za tanjir palente sa malo secera i mleka...
...nista ne stavljam u vodu, samo je malo posolim tek da ne bude bezukusno,
skuvam 4-5 kasika palente i posle prelijem sa malo mleka i zasladim....

...znam ja da to kukuruzno brasno i sve od njega goji, al' nekad ne mogu da se obuzdam...:(

Vratih se intoleranciji , danas ispočetka :klap:,prvo sam napravila kolač,da me ne zezne opet nedostatak slatkiša.:zcepanje:

a sto nedostatak slatkisa na intoleranciji? ja nikada u zivotu nisam pojela vise palacinki neko od kako sam na dijeti... a pravim i kolace i druge slatkise pa cak i tortu puslicu sam pravila, jeste drugacija ali slatko lepo, kremasto.... onda makarone jecmene u sojinom mleku zasladjeno fruktozom.....

a sto nedostatak slatkisa na intoleranciji? ja nikada u zivotu nisam pojela vise palacinki neko od kako sam na dijeti... a pravim i kolace i druge slatkise pa cak i tortu puslicu sam pravila, jeste drugacija ali slatko lepo, kremasto.... onda makarone jecmene u sojinom mleku zasladjeno fruktozom.....

Ma nedostatak zato što kupim i spremim obroke, a ne organizujem se za kolač, pa mi fali z:mrgreen:,sad sam se organizovala bolje, a i psihički mi je lakše kad znam da imam slatkiš i da mogu da ga uzmem kad hoću,onako sam samo obletala oko nedozvoljenih slatkiša. :lol:

A eto meni palenta bas deluje kao lagan obrok... osim sto ja kad jedem, jedem sa kiselim mlekom ili jogurtom.
Па и јесте.
Ионако на 4 мере воде иде једна мера кукурузног брашна.
Чувени систем много зинеш, мало стиснеш(мада је у оригиналу та изрека намењена принцес крофнама!)

Па и јесте.
Ионако на 4 мере воде иде једна мера кукурузног брашна.
Чувени систем много зинеш, мало стиснеш(мада је у оригиналу та изрека намењена принцес крофнама!)

...sad mi je lakse...mada sam primetila da nemam nikakvu tezinu u stomaku kad se da kazem "najedem" palente,
ne preterujem naravno....mada ne preterujem ni sa drugom hranom...

Ma nedostatak zato što kupim i spremim obroke, a ne organizujem se za kolač, pa mi fali z:mrgreen:,sad sam se organizovala bolje, a i psihički mi je lakše kad znam da imam slatkiš i da mogu da ga uzmem kad hoću,onako sam samo obletala oko nedozvoljenih slatkiša. :lol:

jel smes jecam i jel smes susam?
ako da uzmi malteks i susam pastu i kada je frka a nemas nista spremno pomesaj u soljici u razmeri 1:1 i lici na alvu ok je za prvu pomoc...
a sada vidim ima i kolacici u zdravim hranama zasladjeni dzemom za dijabeticare, ok su i oni za prvu pomoc...
instant ovsena kasa idealna za prvu pomoc.... opet ako smes ovas :)
ja obozavam slatkise i jela sam ih ko nenormalna mogla sam 1kg eurokrema da smazem iz zezanja onako gledajuci tv i grleci kanticu, a veruj mi da mi uopste vise ne pada napamet, cak mi i deluje nekako masno.... bzv... ali sam se zato navukla na "moje" palacinke samo tako:kolac:

Ne mogu susam,ni ovas,ali prilagodila sam neke recepte za kolačiće da budu sa ražanim brašnom,a nađo i neke sa prosom,to još nisam probala,pravim danas. :)

P.S(Napravih neku vrstu pudinga sa prosom,ali na žalost malo je zagoreo,domaćica zaboravila da isključi šporet :zstidljivko:,dobro je da je išta i ostalo.):zcepanje:

Poslednja izmena:
da
jako su bezobrazni
znam

..:lol:

..nego samo da izjavim ovde, sve su mi farmerke komotne, danas sam nosila jedne u koje nisam mogla da udjem zadnje
3 godine, malo su me zatezale do nedavno, a danas vidim da bi mogle biti ceo broj manje....
..jos sam dok sam se slikala pokusavala da nekako uslikam to, ali nije mi tel bas tako mocan da bi se to videlo kako valja,
a da ne ispadne smesno...:)

..mnogo sam zadovolja, jos malo pa prolece i divn sveze povrce pa ce biti mnogo lakse da se odrzava kilaza...:D

Ako vam se užasno jede slatko u neka doba, uzmite kk mlevenog rogača ili, još bolje, na vrh kašičice cimeta i onako muljajte u ustima. Za prvu pomoć.

..ma ne pada mi na pamet, kad mi se jede slatko jedem, ne preterujem ni ne varam se...i opet odose kg dole,
nema pravila, ali ne mozes pojesti 100-200g cokolace, ali kolac, malo neceg slatkog sto ti se jede zasto da ne...

..najbitnije je ono sto sam zakljucila pre nekog vremena, a to je imati meru u svoj vrsti hrane....bar iz mog iskustva...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back