...da, a moze i manje..

...ja sam se u svakoj trudnoci gojila po 10kg, ali sam u svakoj takodje i povracala cele trudnoce, dok beba ne ozivi svako bozije jutro, a kad ozivi
i kad krenu gorusice svaku boziju noc do samog porodjaja...jela sam vise nego sto sam inace naravno, ali je sve to odlazilo tolikim strasnim mucninama,
a jos sam manje vise lezala jer sam svaku odrzavala.....ne ono striktno lezanje po celi dan, ali poprilicno u odnosu na one koje nose lakse, i nemaju
problema u trudnocama.....
...e sad ko zna koliko bi se ugojila da sam bila bez tih problema...ali mislim da je moje rodjeno dete sampion u gojenju u trudnci cak celih 34kg..katastrofalno,
i ona je odrzavala trudnocu slicno kao ja, samo sto nije imala mucinine, i jela kao sumanuta, nije mogla da podnese ni najmanju glad, a doktorka koja joj je
vodila trudnocu ni pomislila nije da je posavetuje kako da se hrani, na zalost, ja sam bila daleko, i nisam mogla da uticem na sve to.....

...sad posle 10 ipo meseci ima jos 3kg viska, lepo izgleda ali koza nije uspela da izdrzi toliko sirenje, pa ima estetskih problema....
...hocu da kazem da je sve individualno, ali da treba da se vodi racuna sta se jede i koliko se jede....pametni lekari, znaju da trudnice stave i na dijete, ako
je prate kako treba zbog njenog zdravlja i zdravlja bebe.....