Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hehehehehe super si ih nasla Curvy :), moracu i ja uskoro u soping, mada sam mislila da cu iskoristiti staru garderobu, al sad sam negde izmedju, vecina garedrobe nakupovane poslednjih godina mi visi i spada a ono baaaas staro i dalje tesno :).

Hehehehehe super si ih nasla Curvy :), moracu i ja uskoro u soping, mada sam mislila da cu iskoristiti staru garderobu, al sad sam negde izmedju, vecina garedrobe nakupovane poslednjih godina mi visi i spada a ono baaaas staro i dalje tesno :).

Ovo boldovano... imam identican problem :roll:
Za neke stvari moram jos 10kg da smrsam minimalno, a ostatak mi ili vec visi ili je letnja gardaroba :sad2:
Pantalona imam 3 i helanki imam dovoljno :aha: ali moram kupiti jos gornjih delova, za sad imam samo 2 tunike koje su dobre za zimu, 2 dzempera kratkih rukava za koje moram da kupim neke uske majce u boji dugackih rukava, imam sako, ali ne i kosulju za ispod njega i to je to :aha: svi ostali dzemperi su mi mali ili preveliki :rida: aaaa da i jaknu nemam :lol: imam bundu koja nije za zimu, vec za ovo prelazno vreme, tako da i to moram da kupim :dash:
Evo vec sam se dogovorila sa suprugom, idemo sledecu subotu u shopping :metla: :mrgreen:

Meni je dopuštena fruktoza tako da napravim sebi kompot od dunja i uživancija,baš me čudi da ništa:( ,još nisam srela nekog kome su sve i jedan zaslađivač štiklirali.:think:
Mora da je greška ,nazovi i pitaj,ako smeš voće smeš i fruktozu.:bye:
vestacki zasladjivaci zabranjeni, braon i beli secer takodje, od voca su mi zelene sledece vocke: jabuka, jagoda, kupina, limun, malina, ogrozd, pomorandža, trešnja, zova. suvo voce mi je plavo, znaci treba maksimalno izbegavati

Ja vala ne idem u šoping dok mi ne bude trebala bukvalno 3 broja manja odeća.
I dok ne budem imala para :mrgreen:
Do tada se snalazim, pa nek visi sve šta da mu radim :)
Juče sam imala tako dobar trening u teretani, još mi bride mišići...
Jedva čekam zumbu danas!

mrzim i ja ...pogotovo tako sa namerom u jednom danu ...meni se nikad nista ne dopada ili BAS tad ne mogu da nadjem ..... jedino kad slucajno u prolazu vidim nesto pa se zalepim istog trena za to .... e to nosim

svejedno , ne preteruj .... ici ce kilaza jos dole :D

vestacki zasladjivaci zabranjeni, braon i beli secer takodje, od voca su mi zelene sledece vocke: jabuka, jagoda, kupina, limun, malina, ogrozd, pomorandža, trešnja, zova. suvo voce mi je plavo, znaci treba maksimalno izbegavati

Sve te voćke koje su ti dozvoljene sadrže fruktozu(to je najprostiji oblik šećera-voćni šećer),zbog toga mi nije baš jasno kako su ti zabranili da je koristiš a sa druge strane dozvolili.:dontunderstand:

Jedini šoping koji ja ne volim je kad idem s mojom tinejdžerkom da kupimo njoj odeću i obuću, a to me sutra čeka. Ima da oslabim 2 kg od muke. Haha, kad bi to tako išlo.
Ja ću s posla na pijacu da kupim karfiol i šampinjone - jedu mi se.

ja volim šoping i volim da kupujem sve i svašta, ne mislim samo na garderobu, volim da kuopujem i stvari za kuću, volim da kupujem stvari za druge ljude, tehniku, volim da kupujem na pijaci hranu, u marketima,sve bre volim da kupujem
a volim i da jedem, elem, nisam još počela sa dijetom, tj počela sam malo da vodim računa šta jedem, ali nije to to
do kraja meseca mi je u blizini pekara trpković i rešila sam da se do 1. novembra do kraja prepustim čarima trpkovića a onda se bacam na kašu, voće, musli i slične stvari

Donosile su neke koleginice njihove proizvode. Mnogo su lepi, ukusni, mirišljavi. Čuvaj se, Tara, nemoj mnogo da im se prepuštaš. Prevariće te. Djavoli su to!

znam bi, sve znam, al sam shvatila da je bolje da im se prepustim još ovih 15-tak dana, da se prepustim ti djavolskim uživanjima a onda da presečeme, jer će mi biti fizički daleko!

dorucak ovsena kasa, plus jedna banana i jabuka. rucak sad gotov- rizoto od integralnog pirinca sa tikvicama, lukom, celerom, graskom, paprikom i sargarepom.
na babine nam predvece dolaze neki prijatelji, i mm isekao na masinu onako tanko sunku, domacu kobasicu i slaninu:sad2:

...ja obozavam soping ma kakav bio...dal za sebe, dal za kucu, ili za nekog drugog, samo kad ej setkanje po radjnjama nista me ne mrzi....samo mislim
da sam se nasopingovala ove godine, ostalo mi je jos da kupim cizme i eventualno tasnu,sve ostalo uglavmom imam nista mi nije bas, bas neophodno
pa ce da ceka neka sretnija vremena....
...danas bas nisam jela nesto dijetalno, ali sam sve sigurno vec potrosila....nasetala se i nanosala cupavice, plus pentranje uz stepenice 2x....:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back