Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ja se merim svakog jutra :rumenko:
iako to nista ne znaci,ali moram to je droga :malav:
shushu zgodnic si,ili si dobro ispala na fotki ,ali nema tu jos mnogo posla za tebe
ja sam izdrzala dva dana bez deserta,i ima da se javljam ovde stalno bice mi podstrek
kad se skinem sa slatkog videcu da li gubim ili ne,pa cu onda na neku dijetu tj smanjivanje kolicine eventualno
eto tako sam smislila
da li mislite da nedeljom ipak mogu da dozvolim sebi,da se ne isfrustriram,ili je bolje preseci sasvim? :think:
ne bih volela kad izadjem da delujem ko leceni alkosi znate ono a neeee to nikako ne smem :roll: mislim volim ja da budem zgodna i u formi ali ne volim da zivim ko isposnik :mrgreen:

Daj si oduška nedeljom.
Neće ti ništa biti, a utoliće ti barem malo želju za slatkim.
I imaćeš čemu da se raduješ do sledeće nedelje :)
Ja sam juče zgrešila sa štanglicom čokolade, al šta sad, koleginica se porodila, i to je imala težak porođaj,
i došao njen muž (inače dobar prijatelj i takođe kolega) u kancelariju da nas časti.
I nisam luda da odbijem.
A i onako sam uveče zumbala sat vremena, a danas ću još laganije da jedem, i to je to.

Daj si oduška nedeljom.
Neće ti ništa biti, a utoliće ti barem malo želju za slatkim.
I imaćeš čemu da se raduješ do sledeće nedelje :)
Ja sam juče zgrešila sa štanglicom čokolade, al šta sad, koleginica se porodila, i to je imala težak porođaj,
i došao njen muž (inače dobar prijatelj i takođe kolega) u kancelariju da nas časti.
I nisam luda da odbijem.
A i onako sam uveče zumbala sat vremena, a danas ću još laganije da jedem, i to je to.

Ovako i ja razmisljam :aha:
Ja sam juce pojela 1 bombonu (nesto hrskavo preliveno cokoladom) kad mi je koleginica ponudila :aha: i onda me ona pohvali kako sam se promenila i uzmem samo 1 i zahvalim se, ali odbijem kad me opet ponudi :prstic: ne smem ni da pomislim kako sam pre radila... trpala u sebe bez razmisljanja :dash:
A ono sto me najviseee nervira su ovi dani jer bih sad ubila za slatko :sad2:

linda, istu muku mucimo. po netoleranicji, nikakv secer mi nije dozvoljen, stavljam samo kasikicu meda ujutru u ovsenu kasu i to je to. jedini secer dobijam iz voca. danas je 4. dan i mnogo mi je bolje, krize su manje.
vaga pokazuje 1kg manje, ali to sam verovatno izgubila vodu.

O Linda, bravo,bravo, malo li je 2 dana bez slatkisa, i to prva dva dana - najteza, svaki dan ce biti lakse. I ja sam za to da mozes da zgesis nedeljom bar (mada bi tada trebala da ides u crkvu ne da gresis:lol:), al malo umereno, zelja da te mine....ti ni nemas nesto puno za skidanje mozda vise odrzavanje ako se ne varam sa slika.

Kvinsi, svaka i tebi cast, kad si se porodila jel ima -3 meseca i vec kreces u sredjivanje, super...

I super je sto ima sve vise i vise zena na ovoj temi, u smislu da stalno procitas ova izdrzala ovo, ova skinula toliko...i onda kako bre da ne izdrzis i da izdas drugarice dijetalke, blam..mora da se istraje.

- Ja standardno guram, imam puno posla i to me spasava da mislim, Imam navijen telefon za svaki obrok, jer nema sile da bih drugacije u ovoj guzvi jela na satnicu...i tako ...

i ja se merim svakog jutra :rumenko:
iako to nista ne znaci,ali moram to je droga :malav:
shushu zgodnic si,ili si dobro ispala na fotki ,ali nema tu jos mnogo posla za tebe
ja sam izdrzala dva dana bez deserta,i ima da se javljam ovde stalno bice mi podstrek
kad se skinem sa slatkog videcu da li gubim ili ne,pa cu onda na neku dijetu tj smanjivanje kolicine eventualno
eto tako sam smislila
da li mislite da nedeljom ipak mogu da dozvolim sebi,da se ne isfrustriram,ili je bolje preseci sasvim? :think:
ne bih volela kad izadjem da delujem ko leceni alkosi znate ono a neeee to nikako ne smem :roll: mislim volim ja da budem zgodna i u formi ali ne volim da zivim ko isposnik :mrgreen:
ja mislim da je bolje sasvim preseci, bar dok te ne prodje zavisnost od secera...a kasnije onako ako ti sebas prijede...tako bar ja funkcionisem. kad ne jedem duzi period u opste slatko, potpuno izgubim potrebu za njim. sad sam se toliko odvikla, da cak i kada vidim kolac krenem da razmisljam o estetskim momentima istog, ali u opste ne osecam telesnu potrebu da zaronim u njegove cari :lol: sto je nekako tuzno jer sam ja ranije bas volela slatko, sad mi vise ne predstavlja skoro nikakvo zadovoljstvo...al ybg...odlucila sam da moze da bude samo jedna stvar koje se bar za sada nikako ne odricem, a moj izbor je pao na alkohol. slatko tolko retko pojedem, jer jednostavno sam se odvikla, da me vise i ne ispunjava ni blizu ko nekad :(

...samo da vas pozdravim....
...od jurtos vec jedno silazenje i penjaje je palo....sad spremem rucak koji ni malo nije dijetalan...al' ne jedem samo
ja pa cu bar za utehu jesti bez hleba.....i jos jedno 2x minimum pregaziti ove stepenice, plus setnja napolju, pa se
tesim da taj nedijetalni rucak ne moze ostaviti neke posledice :D

...bravo devojke, samo ne odustajte nikad....mi sve mozemo, zajedno je lakse..;)

ja nemam vagu
i onda se tako ufotkam povremeno i onda tek vidim na sta licim
jutros sam se fotkala
i
mogu reci da bih ja trebala dobiti koju kilu
sad pre zime, jer ja zimi obicno smrsam, valjda zato sto ne volim bas nesto preterano tesku hranu i ne jedem po slavama :D
uzas

bili smo za vikend kod mojih
i tata mi je rekao da sam grozna i da se providim...

e ne vredi
ti bi me tek osusila sa svojim dijetalnim rezimom
vidis da ja jedem sve hehe

E kad ti tako neko blizak kaze nesto, to je tek bljaks... :roll:
A sto se tebe u Becu tice, ne slazem se... ja volim da nahranim druge lepo :mrgreen:
Evo ja sam na dijeti a suprug jede ko svinjce :lol:

168...a imam 85 kg...pa ti vidi
idealna tezina mi je 58, ali po meni nikako ispod 65...sa manje izgledam kao les

Ahaaa :think:
Slazem se sa tobom, 65 ili cak 68kg su za tebe idealno :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back