dreamer.max
Početnik
- Poruka
- 50
hajde samo kratko, navijamo za tebe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Једна од мојих сестричина то ради тако што постави вагу поред врата, стане са обе ноге на њу, погледа колико је тешка, а затим се рукама ослони на довратак и ,,регулише тежину"!!!!![]()
Zezni i ti nju,ovako ja to radim.![]()

Једна од мојих сестричина то ради тако што постави вагу поред врата, стане са обе ноге на њу, погледа колико је тешка, а затим се рукама ослони на довратак и ,,регулише тежину"!!!!
![]()

,
Jesam, spremala sam lepe stvari, pa sam ih i jela u preteranim količinama.
A mogu ja da jedem i posebnu hranu, uspevala sam da postim, a da deci spremam normalno, samo da mi dodje žuta minuta i da krenem tako.

Okreni se i napusti prostoriju
Ujutro ćeš biti ponosna
![]()
Ponosna, na šta? Što je uvredila baku i nije uzela parče njene pite. Svaka čast na karakteru kad ne uzmeš ono što ne smeš da jedeš. Ali meni je važnije da se odnosiš prema ljudima onako kako zaslužuju. Ja znam koliko sam ja bila uvredjena kada sam se trudila da nešto spremim, a gosti ne uzmu s nekim bilo kakvim izgovorima tipa Juče sam jela ribu, ne mogu i danas. Ili na dijeti sam. Uzmi parčence, ispoštuj, domaćicu, baku... a posle se kod kuće odrekni nečeg drugog ili prošetaj malo duže, uradi malo više vežbi....
Znam da me većina ovde neće podržati, ali to je moje mišljenje. Zato možda nisam mnogo uspešna u dijeti, ali me moji prijatelji vole
Ponosna, na šta? Što je uvredila baku i nije uzela parče njene pite. Svaka čast na karakteru kad ne uzmeš ono što ne smeš da jedeš. Ali meni je važnije da se odnosiš prema ljudima onako kako zaslužuju. Ja znam koliko sam ja bila uvredjena kada sam se trudila da nešto spremim, a gosti ne uzmu s nekim bilo kakvim izgovorima tipa Juče sam jela ribu, ne mogu i danas. Ili na dijeti sam. Uzmi parčence, ispoštuj, domaćicu, baku... a posle se kod kuće odrekni nečeg drugog ili prošetaj malo duže, uradi malo više vežbi....
Znam da me većina ovde neće podržati, ali to je moje mišljenje. Zato možda nisam mnogo uspešna u dijeti, ali me moji prijatelji vole[/QUOTE]
....zar je vazno hoce li te neko ovde podrzati....vazno je da si ti zadovoljna i ovo boldovano.....![]()
tako da svi srecni i zadovoljni... 
a danas idemo u neki restoran uvece opet i takoooo... necu se opterecujem, sinoc sam stvarno sa njima uzivala, nisam ih videla vise od 5god. a odrastali smo zajedno do neke moje 6te godine smo bili nerazdvojivi
usled 1000 raznih glupih okolnosti smo onda imali retko kontakt da bi se on skroz izgubio pre 5god.
i evo sad su mi se javili, prelepi momci, ludi ko struje, kao svako u nasoj porodici 
, ali zato idemo pre restorana u Zoo vrt u Becu koji je ogromaaaaaaaaaaaaaaan... ima ceo dan da setam i eto makar malo da se tesim